CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@lenpet to věřím, že jsi ráda, že jseš doma, taky jsem se těšila domů mě z tý jejich postele hrozně bolelo za krkem. A tak co Tě v nejbližší době bude čekat? Mě při laparce taky na nic nepřišli, jen na ten myom, ale to si myslím, že mě o něm mohla říct dávno moje dr. protože ultrazvuk mi dělala.
@lenpet ne neboj unikát nejsi mě taky na nic nepřišli...a na imunologii nám s manžou řekli že tak zdraví pár dlouho neviděli 😒 což mě moc nepotěšilo když mimčo nikde, nakonec to vyšlo na druhý pokus ivf...tfuj tfuj určitě ti to teď taky vyjde 😉
@kiara81 držím pěsti ať se nanuček hezky uvelebí v bříšku!
@holubice.petra děkuji no cítím to nějak v kostech v dobrém tak snad se nespletu...🙂 a jak se máš ty???co mimísek???už cítíš pohyby???
@kiara81 no mám se celkem dobře nevolnosti už přešly jen vyjímečně ráno mě to přepadne tak je to ok...no pohyby vyloženě ještě ne ale něco málo už jo 😀 tak snad už tenhle týden 😉
Ahoda, tak dnes vyfasovány injekce Menopr. Má nějaká šikovné zkušenosti??? Jsem zvědavá, jak si to budu píchat 😖
Dobré ranko,tak jsem po dlouhé době zase tu.Holky nemáte některá zkušenosti se slabým špiněním a negativním testem?To se právě přihodilo mě.V pondělí jedu do HK,tak jsem zvědavá co mi řekne dr.
@mariiianka vítej zpátky.Já bych ti ráda poradila,ale nevím jak.
děkuji.To nevadí,já si počkám na to pondělí. 😉
Tak koukám,že jsem první,tak všem přeju hezký den.
Zítra jdu na vytažení stehů.
Ahoj holky, tak jsem objednaná na imunologii a hematologii. Možná to ještě zkusím, uvidím, jak dopadne vyšetření. Jedna perlička: Když jsem se objednávala na hematologii, tak na konci hovoru říkam? A jsou to Pardubice a on, že Pelhřimov. Ještě, že jsem se zeptala, protože bych jela úplně jinam. Supr co?

ahodja děvčat atak mám nanučka u sebe ...no a ted zas čekat ....
@lenpet super zráva takže šup šup do snaženíčka