CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@majka43 tak to je dobře, že to ještě zkusíš, teď Tě přeléčí, tak to potom určitě dopadne 🙂
@dasty79 děkuju. Určitě jsem klidnější, ale dneska ráno jsem ještě spinila, ale dr. říkala, že tam žádnou krev nevidí, tak to snad bude dobrý.
@lenpet kam jsi se odstěhovala, taky jsem myslela, že jste si předělávali bydlení.
@dasty79 teď půjdu po 3 týdnech a pak už po týdnech...
@sissi6 no ještě nejsem na konci těhu, takže abych se nedivila jak to vyskočí najednou 🙂
@majka43 to je skvělá zpráva, že je tu další naděje a ještě to zkusíš, přeju hodně štěstí...
@lenpet teda to jsou novinky, ty se odstěhuješ a nikdo nic neví, tajnůstkářko 🙂 Ale se sestrou přece musíš být aspoň v kontaktu a vědět jak se má a jestli se ti nenarodila další neteřinka...
@sissi6
@samanta001 No ještě to teda asi zkusím i když překročím limit 45 let, který sem si dala.
holkysice jsme předělávali byt,ale spíš jenom on.Doma jsem na to už neměla nervy.Bydlím v Jaroměři
Přeju hezký den
@lenpet - ty ses odstěhovala z HK do Jaroměře?Vždyť už jste to měli skoro hotový,ne?
Na co jsi neměla nervy na předělávání bytu?Tak teď přítel předělává sám?Já tomu teda
vůbec nerozumím 😒
To my stavěli před pár lety barák a to byla teprv zkouška vztahu a někdy nervičky,ale vše jsme ustáli 🙂 🙂 🙂
ahojky holky zdravím po delší době,ale nějak u mě nebyla a zatím ani moc není nálada na psaní,jelikož jsem trochu víc zašpinila a obávám se ,že o výkendu přihlásí mrcha mrchovatá ☹ takže jsem to už i trochu obulela 😢
@dasty79 já bych spíš řekla,že se asi
@lenpet s přítelem rozešla jestli jsem to dobře pochopila jestli né tak se hrozně omlouvám 😒
@majka43 držím moc pěsti ,aby ti to vyšlo věř že vím jak se cítíš,taky mě to neustále ty nezdary sráží víc a víc na dno ☹
jinak přeju všem co jsou těhu moc a moc štěstí,važte si toho děvčata 😉
@samanta001 to už určitě nebude tak hrozný 🙂
@majka43 to je dobře, že to ještě zkusíš 🙂
@lenpet ani já tomu nerozumím, taky jsme stavěli barák a jak píše @dasty79 někdy to bylo napínavý, ale nastěstí jsme všechno ustáli 🙂
@evik31 nějaké zašpinění snad nic neznamená, věř, že to bude dobrý, v úterý se budeš radovat z pozitivního testu 🙂
Holky,já tomu taky nerozumím,ale stalo se to,ted je to lepší.chová se ke mě úplně jinak než bývalý
@evik31 - ještě neházej flintu do žita.Špinění nic neznamená
Včera jsem byla na utz a mimísek má 1900g a je hlavičkou dolů a je vše v pořádku,
tak jsem ráda 🙂
@lenpet - tak to mě je líto,jeslti jste se rozešli ☹ Akorát nechápu jaký bývalý se k tobě chová líp.....
Ale asi o tom nechceš mluvit....... Tak ať je líp 😉
Čusík dámy,
hlásím že jsem ještě 2v1 a jesště chvílu tak vydržím.Každej mi říká že nemám moc velký pupík ale já si připadám jak tank.příští týden mi v poradně dr.bude mimčo vážit a měřit.Typovala tak 3 kila,tak jsme zvědavá.
Co se týká ségry tak vím jen že se rozešla s přítelem a našla si jinýho.
@evik31 a volala jsi do sanusu? Neměla by jsi třeba zvíšit dávky utroše nebo co bereš? Tak to aspoň tenkrát dr. říkal mě, že pokud přijde krvácení tak mám sama navíšit utrogestan.
@samanta001 mě jen loni řekli,že jemám brát dál a nevysazovat to bylo vše navíšit utrouš asi né vždyt beru už 3x denně 2 tablety
@evik31 já taky brala 3x deně po dvou, ale i tak mi říkal že v případě krvácení zvíšit. Každopádně bych asi zavolala dr. a zeptala se.
@samanta001 jenže já už mám normální menzes se vším všudy,mě řekli jen nevysazovat a užívat jinak utruš polykáním,jako mám to hodně pochybovala bych že se něco udrželo ☹
Přeju zamračené ránko

@majka43 - to je fakt,vám je genetika k prdu.....Přes léto si užijte dovču, vše v klídku přeléčíte
a pak se zadaří 🙂
@lenpet - vždyť jsi měla novou kuchyń a podlahu v obýváku,atd.,ne?
@madlina - prej se se ségrou nevidíte?Tak jakpak ty?ještě se holčičce nechce za váma????