CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@petrufa86
@holubice.petra
@montysek
@majka43 Tak z těch třinácti jich bylo deset zralých, ty napíchli a osm se jich oplodnilo. ale z těch osmi se zatím čtyři nevyvýjejí tak jak by měli a jedno se špatně rozdělilo 😕 Mám volat zítra a domluvíme se prý na transferu. Tak jsem měla nejdřív radost, že máme hodně vajíček a teď začínám mít strach aby vůbec zbylo na zamražení. Holt se nedá nic dělat, musí to vyjít hned napoprvé 😉
@majka43 poslušně hlásím, že mě byly dnes v 8,35 hodin zavedeny dvě krásný blastocysty (aspoň tak to teda říkal embryolog) a těch 5 nám zamrazili. takže teď jen čekání do 19týho prosince. Uf to bude. Se asi dám na modlení. Doktor když mě přivezl na pokoj, tak mě podal ruku, popřál štěstí a řekl,. že toho 19týho tam chce vidět aspoň jedno. Kéž by. Budeme v to doufat.
@majka43 kéž by, hlavně to nezakřikni. Jojo, odpolene sem si břicho hladila a povídla si s nima. Jen nevím proč, ale když se mě naplní močák, tak mě bolí levý vaječník ☹ 😒 Jaban, že v úterý bude sliznice OK, jak jinak 😉 byla tam se mnou ségra, pže přítel má hon a když jsme k nim přijeli, tak švagr byl z toho úplně nadšenej.
jinak kdyby to někoho zajímalo, tak SANUS Pardubice má otevřeno do 23.12.. 24.12-26.12. zavřeno. Potom tam jsou od 27.12 do 29.12. a pak až 2.1. V ostatních případech Sanus HK.
@majka43
@petrufa86
@montysek Tak dneska mi udelali radost 🙂 Máme 4 krásný čtyřbuněčný, 2 pětibuněčný kvality2 a jedno tříbuněčny kvality 2, to co se špatně rozdělilo museli vyloučit, zítra mám volat po obědě a transfer bude buď v uterý nebo ve středu. Holky kolik buněk má mít taková morulka nebo blastocysta? Mě taky pobolívá břicho když mám plný močák a to je skoro pořád 😝
Tak po páteční návštěvě Sanusu velký zklamání, spg je ještě horší, než minule, takže IUI přeskočímě, stejně by to asi bylo k ničemu, a rovnou na IVF. Jdeme znovu 16.12. ještě na jednu krev a bude rozhodnutí, co dál. S m. jsme se dohodli, že do toho půjdem co nejdřív.I když finančně to bude ještě s tím bytem docela zápřah.
@petrufa86 @anina32 držím palce
@littlemousecz To zvládnete, pro miminko se dá zvládnout všechno. Mě už to stálo 300 tisíc, ale vůbec toho nelituji, jen toho, že jsem mohla mít tu imunologii dřív a už jsem mohla být třeba těhotná. Mě nejvíc děsí ty roky, moc utíkají a jsem už stará, už nemám čas.
Holky, která už máte po IVF. Jak často se chodí do CARu při prvním IVF? Bude mi stačit týden dovolené na odběr a na ET? Nebo to trvá dýl a měla bych si radši vzít neschopenku? 14 dní dovolené by mi asi neprošlo.
@littlemousecz Na to potřebuješ tak dva týdny a chodí se na UZ tak po třech dnech.

@petrufa86 Ale určitě se ti bude chtít stávat kdyz ti budou zavádet mimi do bříška 😀