icon

CAR Sanus

dasty79
5. zář 2010

Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂

anina32
12. pro 2011

@montysek děkuji za podporu, ale mám strach, byla ta čárka byla tak slaboučká že jsem si možná jenom vscugerovala 😝 Uvidím ve středu, zítra to nebudu riskovat 😉 Taky ti držím palce, ať ti to vyjde 😉 To máš asi ten dlouhej protokol když dostaneš injekci už 14 dní před stimulací, někde jsem tu četla že s dlouhým protokolem bývá větší pravděpodobnost, že to vyjde 🙂 Dokonce jsem litovala že mi ho nedali taky když jsem to četla 😀

montysek
12. pro 2011

@chilli009 Na podporu Ti pomůže ten Clostík. 🙂 Jinak co jsem tady četla, tak holky myslím psaly, že pijí kontryhelový čaj na sliznici, pokud se nepletu.Jj,chystám se - na jednu stranu se těším na druhou se bojím, jsem na to celé zvědavá.... 😀 Tobě taky držím pěsti.... 😵

anina32
12. pro 2011

@petrufa86 Držím palce na zítra a závidím že jsem to taky nevydržela 😉 Ty jsi o kolik dní přede mnou? já začínala píchat dva dny po tobě ale pak jsem se ještě zdržela protože jsme museli píchat déle, transfer jsem měla v úterý 6.prosince, a ty? promiň nechce se mi to tu hledat kdy to bylo 😵

montysek
12. pro 2011

@anina32 Aha, to nevím člověče jaký to je protokol asi budu muset taky něco někde nastudovat. 😀 Budu Ti moc držet pěsti, aby tam ve středu byla čárečka opět a silnější a kdyby náhodou nebyla,tak nezapomeň,že máte ještě embryjka v mrazáčku.... 😉

anina32
12. pro 2011

@montysek Určitě to bude dlouhej protokol, my jsme začínali druhý den cyklu rovnou se stimulaci 😉

chilli009
12. pro 2011

@montysek 😉 tak nějak se bojím i zároveň se těším já na IUI, tak ať nám to výjde //.

holubice.petra
12. pro 2011

@anina32 neboj se čárka bude sílit...já si dělala taky test šestý den a čárku jsem ani neviděla a test letěl do koše a asi za hodinu mi to nedalo a šla ho hledat pozorovala jsem ho jako blázen a onytam byly // sice slabé ale jo 😀 pak jsem testovala každý den a čárka pomalinku krásně tloustla...dám si tě do přátel mrkni do mého albíčka jak jsem chytla amok testování 😀 vše bude dobré věřím že jsi těhu 😉

anina32
12. pro 2011

@holubice.petra Tak jsem ráda že nejsem jediná kdo si tu čárku představoval 😀 Moc děkuju, dodala si mi odvahu, vono to vyfocený asi zkresluje, ale mám pocit že ten můj duch vypadal jako tvůj osmý devátý den, a když vidím na další fotce důkaz- Maxíka 😉 Tak si říkám že snad se mi to snad opravdu jenom nezdálo 😵 Díky moc 🙂

anina32
12. pro 2011

@holubice.petra já jsem ten test radši hodila do kamen protože jinak bych na to koukala furt 😀 Další až ve středu a co se má stát se stane 😕

holubice.petra
12. pro 2011

@anina32 není zač...já jsem taky na něj koukala pořád a ještě jsem ho furt strkala manžovi před oči a pútala se jestli něco vidí 😀 držím pěsti!!! 😉

majka43
13. pro 2011

@petrufa86 Tak jak? Dělala jsi test?

lenpet
13. pro 2011

Zdravím,
jen nakukuju,co tu je nového.U nás nic nového.Na ko jdu 27.12.a dozvím se výsledky cukrovky.

petrufa86
13. pro 2011

@majka43 Dělala a dopadlo to přesně tak, jak jsem nechtěla. Na testu sněhobílo, ani náznak ducha ☹ ☹ Takže jsem nateklá a oči mám jak angorák, pže od 5 do 7 bylo slzavé údolí. Já vím, je možná ještě brzo někomu se ukázala 2 čárka až 14 den, ale...

Přítel mě psal, že je ještě brzy na test a že si dávají na čas a chtějí nás překvapit. Před chvílí mi psala ségra, že by to neřešila, že oni Aničku sice počali přirozeně, ale že jí se ukázala 2 čárka až 17tý den a gynekoložka ji těhotenství potvrdila až týden nato, pže tam dřví nic neviděla. Tak nevím.

Takže dnešní den je a bude na pí.. (omlouvám se za to slovo) a až dorazí přítel z práce tak bude asi další slzavé údolí. A začínám se připravovat na to, že to fakt nedopadlo a že to leden jistí. ☹ ☹

petrufa86
13. pro 2011

@anina32 Tak už ty palce držet nemusíš, bylo to zbytečný. Já jsem byla na transferu 3tího.

majka43
13. pro 2011

@petrufa86 Třeba to ještě bude, nezoufej, na to máš ještě pár dní, užívej si volna. Kolikátý den jsi po transferu?

petrufa86
13. pro 2011

@majka43 Já vím, naděje umírá poslední ale tohle mě fakt srazilo na koena. Byla jsem přesvědená, že tam // budou. Jsem 10tý den.

majka43
13. pro 2011

@petrufa86 Tak že desátý den, to ještě může klidně být. Klídek.

petrufa86
13. pro 2011

@majka43 může, ale už tomu moc nevěřím.

anina32
13. pro 2011

@petrufa86 prosím žádné smutnění, jsi desátý den to ještě nic neznamená😉 může tam být pozítří😉 nebo tam nemusí být vůbec a ukáže se to až v pondělí na krvi😉 mě říkali že i to se stává že těhotenský test nic neukáze dokonce přijde i něco jako menstruace a pak z krve zjistí že těhotná jsi😉 dopadne to dobře uvidíš, držím všechno co mám😉 a když ne tak do toho třeba půjdeme v jednu spolu, já mám taky strach že tam zítra nebude nic, ale nesmíme se vzdávat bez boje😉 drž se holka myslím na tebe😉

petrufa86
13. pro 2011

@anina32 vím, že 10tý den je třeba brzo,jak jsem psala ségra měla // až 17tý den, ale prostě jsem věřila v to, že tam // budou. Pročítala jsem i ostatní diskuze a 12 až 14 den by tam měly být // určitě.
Nevíš náhodou kolik stojí ket? chtěla jsem se podívat na sanus na ceník a záhadným způsobem se nám nějak po.... počítač a nejde mě to otevřít.

anina32
13. pro 2011

@petrufa86 nevím to přesně ale asi tři nebo čtyři tisíce.

martina_81
13. pro 2011

@anina32 ahooj, díky moc za odpověd. No my víme přesně,kde je chyba a když jsem se na internetových stránkách Sanusu ptala,tak mi doktor odpověděl,že u nás připadá pouze IVF. Byla jsem ve 20ti (díky mému tehdejšímu gynekologovi) na operaci,při které mi 1 vejcovod vzali a druhý mám kvůli rozsáhlému zánětu neprůchodný,takže otěhotnění nepřipadá v úvahu. ☹ Zatím jsme to nějak neřešili,ale když vidím,jak dlouho to u některých trvá,tak si říkám,že asi máme nejvyšší čas začít. i když z toho mám šílenej strach a netuším,co všechno mě čeká.

martina_81
13. pro 2011

@petrufa86 ahooj,díky za odpověd. Na vzdálenost to máme nastejno,jestli HK nebo Pce. A jejich stránky už mám nastudovaný,ale pořád se nemůžu rozhoupat a objednat se. ☹

martina_81
13. pro 2011

@littlemousecz ahooj,díky za uvítání. Já myslela,že když mi někdo odpoví,tak mi přijde zpráva na mail,takže jsem se dnes jen tak náhodou připojila,zklamaná,že mě máte všechny totálně u zádě a ono je to úplně jinak. 😉 Takže ještě jednou díky.

martina_81
13. pro 2011

@majka43 jo,díky. vím,že stačí "jen" zavolat a objednat se,ale pořád to tak nějak oddaluju....

petrufa86
13. pro 2011

@martina_81 když dáš odpovědět a ta dotyčná osoba ti odpoví tak když se sem přihlásíš, tak nahoře jak je notifikace se ti objeví červený čtverec a v tom číslo. to znamená, že ti někdo odpověděl.
pokud u Vás připadá v úvahu jen IVF, tak bych to neoddalovala. Někdo jde poprvé na konzultaci a už za dva měsíce to podstupuje. My jsme tam přišli v dubnu a byla jsem až tďeď na IVF. Takže byste třeba měli dalších 8 měsíců v čoudu. Ale myslím že v tvém případě to bude rychlé, když 1 vaječník nemáš a druhý máš neprůchodný. Horší by bylo kdyby měl třeba Přítel/manžel špatný spg. Tak když nevíš, tak si na jeden papír napiš PCE a na druhý HK, otoč to zamíchej a pak jeden vytáhni. A je to, ne?

montysek
13. pro 2011

@petrufa86 Hele,já dceru mám taky přirozenou cestou ale můžu Ti říct,že jsem si dělala těhu test 20 den po vynechání MS a test byl bílý jako sníh!! Ten den jsem šla k doktorovi a on mi řekl, že tam nic nevidí,vzali mi krev a dali vyvolávačku.Krev vyšla na spodní hranici HCG 50 a tak mi řekl, že mám za týden znovu přijít na krev,že těhu nejspíš nejsem,že bych mohla být třeba mimoděložně a nebo vůbec.Za týden jsem měla HCG nějak 760 a už to tam viděl,bylo to velký 2 mm.Doktor říkal, že před tim týdnem to ještě bylo tak malý,že to na ultraz.nebylo ani vidět.Takže jsem měla těhu potvrzené nějak až ve 4-5 týdnu.Pak jsem si šla schválně koupit test,byl teda 25 kový a až potom to tam bylo vidět.Takže vůbec nehaž flintu do žita,že jsi tam měla dnes bílo !!! 😉

petrufa86
13. pro 2011

@montysek Díky za povzbuzení, snad se ta druhá čárka objeví. MUSÍ. Ráno to byl děs, ale teď odpolko jsem to nějak vstřebala. Já jsem myslela, že když máš hladinu HCG 0 že je jasný, že se to nepovedlo. Od jaké hranice je tedy jasné, že se to povedlo: Když ty jsi měla 50 a doktor ti řekl, že těhu nejseš?

martina_81
13. pro 2011

@petrufa86 jo,dík. 😉 Jinak právě kvůli tomu spg bych to chtěla začít řešit,protože,co když náhodou nebude ok. vždycky říkám,že jestli jsou spermie mýho přítele stejný jako on,tak nic moc,je totiž děsnej flegmatik a k tomu neskutečně pomalej. 😅 Jinak přeju,aby Ti to vyšlo. 😉 Jaký problém byl u Tebe?

petrufa86
13. pro 2011

@martina_81 Vezmi si, že spermouši se tvoří 3 měsíce. Takže pokud by byl problém i tam, tak byste 3 měsíce čekali jestli se to zlepší. Přítel měl špatný spg - měl jich málo, málo pohyblivý i špatná morfologie. Já byla ze začátku v poho, jen pak jsem jeden měsíc měla nízkou děložní sliznici, takže jsem dostala prášky a čekalo se další měsíc. Pak se mě objevila na vaječníku cysta a doktor mě doporučil laparoskopii a hysteroskopii, takže jsem to v říjnu absolvovala. A teď v listopadu/prosinci jsem podstoupila první IVF. A co je zvláštní že přítel měl najednou ukázkový spermouše. Měl jich hodně, dobře pohyblivý i morfologie byla v normě.

Strana