icon

CAR Sanus

dasty79
5. zář 2010

Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂

evik31
16. říj 2010

Ahoj zdravím vy jste toho zase nadrbaly teda 😀
@rvasata teda co to tu čtu brouku kolik ještě máš těch pejetek moc držím palečky a doufám,že ti ještě jinak aspon nějaký sněhuláčkové zůstanou ☹

evik31
16. říj 2010

@rvasata no jestli má nblbý rýhování tak ti ho ani zavádět asi nebudou taky jsem to měla a pak my volala,že se přestali dělit tak držím palce at je druhá pejetka výkonější 😉

rvasata
16. říj 2010

@evik31 no teďka rozmrazila jednu a pak ještě 1 poslední.ještě nevolala já se zblázním 😒

evik31
16. říj 2010

@rvasata takže už máš všechno rozmražený popřípadě na další ketík by nebylo joooo,tak to je blbý ach jo tak snad to dopadne 😉 ☹

rvasata
16. říj 2010

Holky jupííííí tak volala z další pejety jedno takže celekm zítra k transféru 2 embyrjka o půl 9 tam mám být.Tak snad budou O.K a hlavně zavádět mi je bude Dr.Novotnáááá 😀

rvasata
16. říj 2010

@evik31 Ještě mám na 1 KET,ale ten neubdu určitě potřeba už

evik31
16. říj 2010

@rvasata no tak vidíš akde se tam vzala Novotná ta je v PC

evik31
16. říj 2010

@rvasata no tak ti nerozmrazili všechny pejetky tak to je dobrý né

rvasata
16. říj 2010

@evik31 no nevííím,prý má tady nějaký svoje pacientky..Tak sem asi jezdí,no tak to mi zvedlo náladičku.Na n jsou jen samé chváli.Tak to vyjít musíííííííííí.Nenee ještě mi zbývá 1pejetka s 2,ale a nebude snad potřeba

lintea
16. říj 2010

@rvasata super zprávy, gratuluju 😉

rvasata
16. říj 2010

@lintea Díky,ale teďka byla příjemná už.Tak snad to klapne a ta Novotná mi dává ještě větší sílu.Je prý dobrá. 😀

lintea
16. říj 2010

@rvasata tu jsem ani nikdy neviděla, jen o ní slyšela 🙂 zítra to budeš mít vdobrý, o víkendu je tam větší klídek.

dasty79
autor
16. říj 2010

@rvasata - tak to je super 🙂 🙂 🙂 Uvidíš, že obě budou bojovat 🙂
A Novotná je fakt super - tak se těš na zítra!Budu na tebe myslet.
Ona jezdí do HK za svýma pacientkama - když dělá laparku,apod.,
tak si chce u toho být 😉

dasty79
autor
16. říj 2010

Mrkni na stránky Sanus Pardubice -tam je její foto - je i sympatická 🙂 a kapacita a milá 🙂
Hodně štěstí @rvasata

rvasata
16. říj 2010

@dasty79 už jsem koukala a mám z toho obr radost.Já jem taky o ní přemýšlala.jsou na ní jen a jen samé chváli.Tak věřím,že mi štěstí přinese 😀

dasty79
autor
16. říj 2010

@rvasata - jasný, že ti Šárka přinese štěstíčko 🙂

rvasata
16. říj 2010

@dasty79.už se těším,až ji poznám.Mě i nikdy žádná gyndařka ženská nevyšetřovala tak to bude i premiéééra 😀

dasty79
autor
16. říj 2010

@rvasata - tak to budeš mít premiéru, jako jááááááá 😀 Já mám svého obvoďáka chlapa a když tam někdy nebyl,tak jsem byla u jeho kolegy a v nemocnici, taky jedině chlap.No a v A - Doležal.A až teď jsem začla chodit k ženský a musím říct, že jsem spokojená 😀 ještě víc, než u chlapa - je taková jemnější 😀

rvasata
16. říj 2010

@dasty79 no tak to jsem zvědavá,hlavně se těším,jak u ní se miminka povedou.to bude žůžo dobrodrůžo

madlina
16. říj 2010

@rvas,no tak vidíš.Zítra na tebe budu mylset a držet pěstičky.'Sárka je opravdu moc příjemná a šikovná paní dr.

madlina
16. říj 2010

Holky ,nebudete věřit jaká jsem trubka.Pomalu po týdnu jsem zjistila,že mám na neschopence napsaný vycházky.A to jsem se na ni podívala jen náhodou. A nesmějte se mi,slyším vás až tady 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .

rvasata
16. říj 2010

@madlina Já se na ni mooc těším.Hnedka mě bylo líp jak to řekla,ani nevím proč.Kombinace laparka a šárka to vypadá dobře 😀

rvasata
16. říj 2010

@madlina 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pardooon.Já se směju jen malouuučko

madlina
16. říj 2010

@rvas,klidně se aměj.Já se smála taky 😀 😀 😀

rvasata
16. říj 2010

@madlina no na druhou stranu sis toho všimla ještě brzo. 😀 😀 😀 si vezmi,když jí budeš mít celé těhu a všimla by sis toho až na konci.hihihi

dasty79
autor
16. říj 2010

@madlina 😀 😀 😀 😀 😀 tak to je dobrý, to seš teda kousek 😀
Ale aspoň, tě to donutilo být doma a odpočívat 🙂

lenda01
16. říj 2010

ahojky holky 🙂 tak co noveho? O neco zajimaveho jsem prisla 🙂

lenda01
16. říj 2010

@rvasata ty brdo, koukam ze dobry zpravy... zitra na tebe budu myslet a moc drzet pesticky 🙂 juuuu tak ty uz budes taky tehu 🙂
@madlina s tema vychazkama to je dobry... ale vsimla sis toho jeste docela brzo 🙂 ja minule po transferu zadny nemela a sedela jsem jen doma a to bylo sileny.. ted si chci o vychazky taky rict aby clovek mohl trochu na vzduch a mezi lidi 🙂

spimy
16. říj 2010

@rvasata Jéé, teď jsem to četla a to byl napínák 🙂 A s dobrým koncem, to je super 😵 Zítra v půl 9 budu držet a držet! Tak se s prckama snažte 😉 A bylo by super, kdyby manža mohl být i na sále 🙂

@madlina Tak co, už jsi byla venku? 😉

dasty79
autor
17. říj 2010

@rvasata - od 8.30 držím všechny palečky co mám,ať to vyjde.Tak nám pak písni - jakej máš pocit ze Šárky.Kolik embryjek ti zavedly a kolikabuněčné 🙂 tak tfuj,tfuj,tfuj 🙂

Strana