CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
já se picnu tak mám volat až v těch 11,že ještě nerozmrazovali.Se fakt picnu.A tehle byla taková difná do telefonu.To není ta co vždycky.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Já mám upečenou buchtu na ty trojhránky, udělanej puding s tvarohem a čekám až to vystydne,ať to můžu dodělat 😝
A k obídku dělám hrachovou polívku a chlupačky s houbama - to si můj manža přál 😝
jo a co myslíte z toho strachu mám zase srajdu. 😀
Srajdu,jo 😀 Chudáku,ale za hodku už budeš vědět, jak to je...
Jsou to hrozný nervy.Hlavně, že má ženská být před ET v pohodě,ale
copak to jde, když to jsou takový nervy...
@lintea jooo zvedla to Faltusová,prožoe se představila to jsem nikdy neviděla a nemluvila až teďka.Jsem se jukla na stránky jak vypadá.No semnou vždycky mluvila a byla i u transaféru to je asi sestřička na fotce stojí vedle faltusové černovlsáka a jmenuje se taky Renatka jako já.Jsme si ve středu přáli.Já chci tuhleeeeee ☹
To ti věřím.Tohle čekání je nejhorší.Uvidíš že ti řeknou jen příjemný věci.
Jsem myslela,že tam bude jiná a chtěla jse se zeptat,zda tam může být i manžel?ET jsem tam ležela takže nic a při KET jsem tam byla sama a byla to hrůaz.Může tam být?Paní měla sebou kamarádku 😕
jo a čaj se slivovačkou tens i ale píše.Mám už druhý a to je pošušnání.Je mi horko ale neívm,nevím,jestli to buded tím,že jsem zatopila 😀
Ju ju,na pokoj může.Jak je to s tím sálem,nevím.Asi to záleží na dohodě.
☹ tak rozmrazuje další pejetu
Neboj,ještě není nic ztraceno.Nám rozmrazovali 4 eskymáčky a vydržel jeden.

Ahoj holky - vy jste toho zase popsaly 🙂
@rvasata - to jsou nervy,viď?Ale pak budou dobré zprávičky,neboj 🙂
@lenda01 - tak to gratuluju moc ke 2 folíkům 🙂 Tak ty budeš po holkách další těhulka 🙂
@spimy vítej 😎