CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@petrufa86 tak to já právě vůbec nevím,jak často se tam jezdí a jak se to dá třeba posunovat,protože děláme na 12ky, denní a noční. a nenapadlo by mě,že bych tam měla jet 3x týdně!? 😒 Tak to teda nevím,jak to budem dělat.
@martina_81 Myslím že to moc posunovat nepůjde, když tě bude chtět vidět 2DC tak s tím asi nic neuděláš. Ale když to bude jen nějaká kontrola nebo kontrolní UTZ tak se to myslím dá domluvit.
@majka43 To jsou fakt šílený ceny ! 😖 A víš co, já byla v úterý v Sanusu a sestra mi říkala, že se teď zase zdražovalo a že to jsou děsný ceny. Já jí povídala, ať mě nestraší a ona že mě nechce strašit ale že to tak bohužel je. 😒 Ještě mi dala Menopur za starou cenu, co ho tam měli v zásobách ale jsem na to teda zvědavá. ☹
@antana123 Jj, byla jsem na IUI třikrát. To zavedení v den IUI stojí 1000 Kč a zaleží, zda budeš potřebovat stimulaci nebo ne.Já jí potřebovala,měla jsem Menopur a to jedno balení stálo 505 Kč + časté ultrazvuky 30 Kč + doplatek za Utorgestan a Pregnyl,takže nás to stálo ten jeden pokus tak 2000 Kč a benzín raději nepočítám. 😀 😖 A na kolik nás výjde IVF nevím.Myslím si, že tak kolem 20 tis. A nejsi zvědavá prosim tebe, ptej se na co chceš od toho diskuze je ! 😉
@montysek tak to je super cena za IUI ale nevím a muž měl dobrý SPG???že jste šli na IUI ????moc bychom chtěli IUI ale nevim teda 😲 já myslela že před IUI můži stimulovat ï clostilem na ten reaguju dobře ted byl velký folík i sliznice ale jestli budu muset něco jinného tak klidně a za IVF 20 to jde někde se platí i víc
@petrufa86 no,tak to abych nejdřív prostudovala vlakový spojení , a pak se teprve rozhodla. Už jsme se kvůli tomu stihli i pohádat,protože mi ted řekl,že by se mnou stejně jel jen tehdy,kdy by tam byl potřeba,tak jsem řekla,že v tom případě jen 1x, kvůli spermiím, protože pak už potřeba nebude. To jsi mě teda zarazila. Já myslela tak na konzultaci,pak kvůli spg, stimulaci, odběru a transféru. ale že bych tam měla jezdit i 3x týdně,to mě teda nenapadlo. Jen fakt netuším,jak to budu dělat v práci. ?
@antana123 Hele člověče nevím, na nás ty hodnoty vychrlili, že sem si to nestihla ani zapamatovat. Ale doktor říkal že je to ovlivněno hodně faktory. V den odběru jestli není nastydlý, jestli mu není teplo nebo zima, jak se vyspal, jestli není nervozní (ale to myslím že je každý chlap)jaké je počasí a ....
My zatím dali za IVF 22000 Kč( nepočítám do toho 30,- Kč u doktora, 30,- Kč a doplatky v lékárně, 1320 KČ laparo a benzín taky ne - to bych se nedopočítala)
@martina_81 Ahoj semnou muž taky pojede jen ted k vůli SPG a pak až pro výsledky a konzultace co bude dál jinak budu s malým jezdit sama
@antana123 No, manžel z toho počtu taky neměl úplně všechny výborný co se týče pohyblivosti....,taky má některý línější.... ale už nevím ty %. Jen vím, že mi říkali, že procentuální limit je asi 5% aby mohli udělat IUI, takže si myslím, že Vám to klidně udělají. 😉 Byla jsem na laparce.Můj gyndař mě tam poslal, ještě dřív, než mi dal doporučení do centra. Dopadlo to v pořádku, mám jen potíže s ovulkou.Někdy jí mám ale pak třeba půl roku ne. 😒
@antana123 Ahooj, a kam budeš jezdit? Určitě jsem to tady četla,ale v tom množství si nepamatuju. 😉 A ten spg vám udělají hned při té první konzultaci? A když ses objednávala,tak jsi musela říct,že ho budete chtít? Taky si tady chvilkama připadám jak Alenka v říši divů. 🙂
@martina_81 Hele, já jsem do toho přítele taky nenutila aby se mnou jezdil. A proč taky? Aby seděl hoďku v čekárně a pak jsme jeli domů? Nejdřív půjdete na konzultaci, pak přítel na spg, ty na začátku cyklu jestli ovuluješ. Když se mu nebude něco zdát pozve si tě znovu, za 2-3 dny. Pak máš nafasování léků a injekcí, poté minim 3x UTZ, pak odběr a transfer.
@martina_81 my budem jezdit do Jihlavy sestra v telefonu mi řekla že běžně se dělá konzultace a pak spermio tak at muž nepije a má sexuální půst a já pak budu chodit na HP od 2DC to už si tam budu jezdit sama ale je fakt že já mám víc času jsem s malým doma

@antana123 No já už jsem stará, tak nemám šanci něco nastimulovat a přítel špatný spermio. Byl na operaci s varikokélou a tak už to neřešíme a jdeme do darovaných embryí, na darovaná vajíčka už ani nemám, už nás to stálo 300 tisíc.