CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@anina32 juuu to musi byt super citit bublinky a vedet,ze to na tebe tuka z briska mimisek 🙂
@lca180 supeeer 🙂 gratulka nejvetsi kocko 🙂 ja mela tenkrat 14 den po ET 833 hCG a bylo tam taky jen jedno,ale uz je to tak,ze by tam klidne dve byt mohly 🙂 ale kazdopadne ta vyssi hodnota je dobra v tom,ze je dobre uhnizdeny,ze kdyby byla ta hodnota jen nizoucka,mohlo by to byt mimodelozni,ale takhle to vypada,ze je to ok 🙂 ja ten sanus asi odpiskam a pristi tyden si zajdu ke kokrhounovy,dnes jsem si tam volala 🙂
tak já mám hladinu hcg 1120, sestra mě do telefonu říkala. že jsem krásně těhotná, měla sem takovou radost, že sem si musela jít do tesca koupit 2 bodýčka a polodupajdy 🙂 na utz jdu 16.3.
@petrufa86 Krásně těhotná? Tak to je úžasný výraz. 😀 😀 Ještě jednou moc gratuluju!!!!
@martina_81 jojo, to je výraz, jsem se musela smát a říkala mě to ta "tvoje protivná" 😀 😀
@petrufa86 tak doufám,že mně to za pár měsíců řekne taky. 😉
@martina_81 to si piš 😉 😉 😉
@chilli009 jojo, hlavně že tam bude aspoň jedno. Máme ještě 2 mražáčky, takže sourozenec by pak ještě být mohl 😉 jojo, je to veselejší, ale musím uznat, že sem se na těhu těšila jak malý dítě na lízátko a te´d mě to hlava nějak nebere že se to povedlo. určitě to vyšlo a rozšíříš naše řady. 😀 😉
Holky, dnes den na dvě věci 😖 . Od rána jsem gruntovala byt, jak kdyby měla přijet hygiena, pak jsem pověsila vyprané rohože a začla mě bolet hlava. (Mimochodem od rána absolutně bez nálady a přítel na mě nemohl skoro ani promluvit. - teď je to už lepší ) . Jsem zvědavá s jakou se probudím ráno. To je asi těma změnama počasí nebo já fakt nevím. Doufám, že jste měli lepší den nebo alespoň náladu 😀 .
@petrufa86 co to je OHSS? 🙂
@martina_81 hyperstimulační syndrom – OHSS – Jedná se o nadměrnou reakci na hormonální stimulaci, která se projeví výrazným zvětšením vaječníků, zvýšenou propustností cévní stěny s kolekcí tekutiny v dutině břišní. Pacientka pociťuje tlakové bolesti v podbřišku, nevolnost event. zvracení či pocit dušnosti. Objektivně se projeví zvětšením obvodu břicha a snížením objemu vyloučené moči. Při vystupňovaných potížích je nutná krátkodobá hospitalizace. Při podezření na nadměrnou reakci vaječníků se vzniklá embrya zamrazí a transferují se až po odeznění OHSS, což bývá nejčastěji během několika dnů až týdnů. Vyskytuje se asi v 2-5% případů, zvýšené riziko mají hlavně mladé ženy s poruchami ovulace či polycystickými vaječníky.
@petrufa86 díky za vyčerpávající informace. 😉 Jak Ti je? 🙂
@martina_81 pjosím 🙂 tak nějak normálně, jen mě docela pálí žáha a v neděli večer mě strašně začal bolet žaludek. když to asi po 2 hodinách přestalo tak mě zase začala pálit žáha a šly mě nahoru šťávy. vyčerpáním jsem někdy v půl 1 usnula v posteli v sedě a v půl 4 byla vzhůru znova a opět nanovo bolest žaludku. Od tý doby mám klid, tak nevím co to bylo. A co ty? Kdy že jdeš na laparku už teď někdy v březnu,ne?? Nějak si to už nepamatuju
@petrufa86 už se pomalu balím, v pondělí mám nástup. 🙂 dneska jsem byla na krvi a zítra jdu na předoperační vyšetření ke svýmu doktorovi.
@martina_81 no vidíš jak rychle to uteklo, za týden už budeš z nemocnice doma. A pak s výsledkama pojedeš do Sanusu?

@lenpet
Ahoj,to jsem asi blbě napsala...já normálně dělám svoji práci,akorát z domova a ne celých 8 hodin,ale třeba 4-5h.Nejsem závislá na kanceláři 😉 Jsem ráda,že je mi to umožněno,tak uvidíme jak dlouho 😖 Ale zatím mě potřebují a jsou rádi za vše,co udělám.Tak to jsem ti moc nepomohla,promiň.