CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@dasty79 kdyz mam tady jako podporu vas tak do toho jdu urco jeste letos... vy me z toho kdyztak dostanete, kdyz se to zase nepovede 🙂
@rvasata ty vago to je boziiiii jsi silene sikovna.. neni na to nekde navod na netu jak uhackovat ty cepicky a tak? chtela bych to taky zkusit a uhackovat cepicku..jestli to teda driv nerozslapu, protoze se u toho budu silene vztekat 😀
@madlina i kdyz tam budou dve, tak je to super 🙂 aspon budete mit s manzou kazdej jedno 😀
Hezkou neděli holky 🙂
@ahojkyholky téda tak dlouho čekáte? A volala sis na výsledky? To bych se asi už zbláznila za takovou dobu ☹
@madlina zadny utopit... ale poridit jeste jedno pro ni taky neni spatnej napad.. i ty jedna, ze ty bys chtela trojcatka 🙂 ne nebudu te zlobit.. preju ti jedno nebo dve, ale hlavne at se pekne drzi devet mesicu a at je vse v poradku 🙂 jsem taky napnuta jak v utery pochodis 🙂
@rvasata tak ja kouknu a zavvztekam si taky 🙂 a kdyz to nepujde, proste k tobe budeme jezdit na lekce hackovani 🙂
Ahoj ve spolek,koukám že ségře přejete dvojky ,bude mít trojky,místo mě. 😀 Jinak kdo jde zítra na kontrolu,tak at to dopadne dobře.Jdu mít auto,je jak prase.
Madli.......k mámě na cukroví jdeme 11.12.tak snad příjdeš.
Rvasy......to já si počkám,až budou v důchodu a to se opravdu nudit nebudou.Prej budu mít 2 holky a 2 kluky.Ale kdy,to už tam nebylo.A jak u vás?
@rvasata jo vid nebylo by spatny se nekde sejit a poklabosit 🙂 si myslim, ze bysme se nenudily a nasmaly bysme se 🙂
@tygr21 jj my jsme prejici 🙂 tobe prejem taky a vlastne vsem 🙂 ja bych treba dvojcatka brala .. ale je pravda, ze narozdil od tvy segry doma nemam uz jednu treperendu 🙂 ale oni to zmaknou i tak..bude to asi makacka, ale daji to 🙂
lenda01......já to vím že se přeje každýmu,já to ségře taky přeju.
Madli........mamka jede na Novej,ale nevím kdy se vrátí.
Tady bude nějakej srazík?
Ahoj.
@val123 no pokud jste byly u stejný genetičky dr. Hořínová tak ona říkala,že pošle výsledky poštou.Samozřejmě,že jsem nevydržela a volala,nebrala to tak i email,neodepsala na něj a pak jsem měla štěstí.Říkala něco v tom smyslu,že nebyla chemická látka,která je k těm rozborům potřeba a že je zdržení.Přesto mě v pc našla,že mě má hotovou,ale že nemá ještě manžela.Potíž je v tom,že mi nejsme svoji takže jestli bude čekat na výsledky chlapa stejnýho příjmení tak to se asi nedočkáme.Dávám jí na to ještě tento týden a pak budu otravovat zas.
Krásný večer holky.Já mám takovou chuť na hranolky s pořádnou dávkou tatarky a manžel se nabídnul že udělá,takže pro dnešek dietka padá 😀

@madlina 😀 Není nad chytrý papír.Tak to já jen háčkuju.Plést neumím,respektivě mě to vůbec nebaví.Stojí cca 30 korun klubíčko a pokud chceš jednu barvu tak stačí bohatě 1klubko.Většinou to mají ty 100bavlny pohromadě i jiné značky