CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
ahoj holky, jak se máte?
Je tu někdo?
Ahoj. @teckovanaorchidej nikdo tu není 😒
Ahoj, teckovanaorchidej. Ja koukam, ze si byla taky na ET 30. srpna, ja taky a taky jsem tehulka. Gratuluji.
Chtela bych se te zeptat, jestli si uz vysazujes hormony?
@jezulicka : můžeš i panadol, ale jen obyč, pokud nejsi na léky moc zvyklá, mohl by aspoň ulevit. S cvičením bych to neviděla tak hrozně, zvlášť pokud jsi cvičila před umělkem běžně, tak můžeš dál, nedoporučují se jen náročné cviky na břicho, hopsání a tak 😀 . I Mojžíšovou, a ta je hlavně na břicho, se může cvičit dál, ale až tak pět dní po transferu. Určitě kočičí hřbety, na čtyřech - zvednou ruku a protilehlou nohu, protahování, to mamka na záda cvičí každý ráno a moc jí to pomáhá. Masáž je v pohodě, na masáže zad jsem chodila až do osmého měsíce, v pokročilejším stádiu těhu jsem ležela na boku, takže nemusíš mít strach. Jen každému doktorovi říkej, že jsi těhu. Tak se drž!
@simpatica jé, já už je mám vysazené dááááááááááááávno, dle instrukcí z UNICY. Estrofem od 8tt a utrogestan od 11 tt
a na ET jsem byla 29.8. 🙂 🙂
Ahojky holky
ahojte děvčata.... 😉
@teckovanaorchidej ahoj já už prednison skončila,ted do čtvrtka mám estrofen a končím..jen utroš ještě...ty už toto máš za sebou... 😉 a když už si nedáváš ani utroš je vše ok?jak se cítíš?je to lepší,?unavená jsi nebo méně jak předtím?

@jezulicka no tak to je teda .....,na hlavu by jsi mohla tak na nejvíš paralen no záda ti neporadím