CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Tak aby kočky neřekly, že jsem na ně nemyslela, při chystání večeře jsem se krapet posnažila... No jsem já to magor... 😝
@lenceslava
Lenceslávko, už je dobře,
ženská holt zvládne úplně vše.
A ty jsi ženské kus,
čeká tě vítězný pokus!
Dovolená bude skvělá,
mohla by být i druhá čára...
A jestli ne, tak máš tu nás,
podporovat se budem zas.
Začne to zas nanovo
ale zato nastopro!
Ke kočičímu substitutu
přidáš prcka potom v srpnu 😉
@drndapetka
Naše milá hrošice,
už nám chybíš velice.
Co se stalo už je pryč,
Hurá do dalšího boje křič!
Hrošík bude, o tom žádná
vždyť ten KET tu bude raz dva!
PS:
A na tchýni se vykašli
s nima je to na mašli...
@lenceslava čau kočko, no, dneska mám nějakou prapodivnou náladičku, že by ty vánoce už... 😅 Nebo asi spíš ta moje kontrola ve středu - se už nemůžu dočkat 😉
@raduza2 jééé, Radúzko, teď mi tak přišlo, ty už vlastně dnes ve 23h pícháš pregnyl... Já jsem z toho úplně nervní, jako bych to měla už píchat já 😀 Z čeho všeho člověk nakonec nemá radost že? To jsem si před rokem ani nepomyslela, že mi představa injekcí bude navozovat takové "blaho" 😝
No já měla taky vánoční náladu(bratr mi nasekal v lese plný kufr větviček takže budu dělat venečky a svícínky a bůh ví co všechno.Akorát mě ji trošku pokazila moje sestra,ale sourozence si halt člověk nevibírá no.Ale stejně se moc těším jak budu zapichovat větvičky.
@lenceslava nooo, já si asi letos budu taky zapichovat 🙂 ale musím se připravit dost dopředu, v předvánoční čas už nebudu moct nikde lítat, jak budu hlídat folíky 😀
@raduza2 no budu dělat svícny do ještě nevím čeho,a pak mám udělanou takovou obdelníkovou misku z keramiky a do tohe dělám dekoraci na stůl,ale nemám ráda dělání korpusu na věneček 😖 Dneska jsem se byla inspirovat a nakupovat u Kopřivů.
@lenceslava v Šebrově?? Tak oni tam mají slámový už hotový si teda mylsím .Dekoraci na stůl dělám taky do květiníče
@lenceslava na svícen mám úplně jednoduchý podstavec ,kousek prekližky v ní díra s velkým hřebíkem ma ten napíchnu svíčku a pak už jen dozdobím větvama ,sušenýma,pomerančema ,ořechama a co mě napadne
@raduza2 @pampeliska36 ja jsem vás nějak pomíchala,ale to nevadí. @pampeliska36 a kde jsi byla na čučce? @raduza2 jj v šebrově. slámový tam mají to jo,ale to mě moc nebere.přemýšlím že bych letos udělala perníkový stromeček,ale zase tatka mi daroval pár vánočních ozdob po babičce tak by byla škoda je nechat v krabici.

@teckovanaorchidej nazdarek 😉