CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
holky ma byt ten agolutin v lednicce?
@pampeliska36
agolutin ne (jsou to olejové injekce), jen pregnyl. Jinak přeji výdrž při aplikování injekcí. Já už začala druhé balení agolutinu a mám za sebou 2x pregnyl. Se mnou tam chodila jedna paní a ona injekce nechtěla a měla místo nich tablety Utrogestan
@andinecka no ja jsem pri IVF ke konci z agolutinu mela alergickou reakci, tak uvidime, jak to budu snaset tentokrat... ale dekuji za info! 😉
dobré ráno holky, a raduzko tobě hooodně štěstí a pak jistě dáš vědět... 😉
no jo, adminům se asi nelíbila moje fotka z profilu, že mi ji smázli, musím dát nějakou zepředu 😎
čekám, že u této se jim nebude líbit chybějící pusa 😎
@jezulicka
já jsem únorová ryba (říká ti něcö Vítězný únor,,,), 😉 ale ty jsi mladá, to si nemůžeš pamatovat. 🙂 😉
jinak ty mi chceš říct, že tím agolutinem to nekončí? ☹ ☹
Já v noci nemůžu usnout, špatně se mi leží, jsem celá rozpíchaná (staršný slovo )🙂
A to má ještě 3 krabičky a budu si ho píchat až do 4.12. tak si mám udělat test a uvidí se.
@andinecka ahoj, já nepřibírala, myslím je to spíš takové psychické... A taky - člověk se šetří, moc nehýve, takže kyne 😝 Já jsem měla po stimulkách takové "nafouklé" břicho. Jinak jsem za obě přibrala jen asi 3 kg, ale je to tím, že jsem se moc šetřila 😉
S agolutinem je to tak, že asi po týdnu se poměrně často dostavuje alergická reakce - svědění, a to parádní. Taky občas kožní reakce. Já teda vydržela, neškrábala a po pár dnech jsem to zvládla. Na utroš jsem přejít nechtěla. Ale kočky si raději měnily agolutin za utrogestan.
Co popisuješ nemusí být chřipka, ale příznaky těhu 😉 Ono se často píše, že to bývá podobné... 😉 Ale neměla bys mít horečku, to by bylo pro embryjko špatné! Takže pij teplé čajíky a z postele nevylízej 😉
Znamená nepovím, já jsem tu inkognito 😎
@jezulicka
mě byla v noci strašná zima, nejdříve jsem nemohla usnout díky agolutinu (mám úžasnou zdravušku, která mi ho chodí denně píchat k nám) a pak, kdyyž už to na spánek vypadalo,mě probudila bolest v kolenech - chlad a zima. Už z toho asi cvoknu, a to jsem doma jen pár dní (6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Teď chodím po bytě jako sněhulák, a teplo pořád nikde.

@lenceslava
ne, ne, já ti psala sáho dlouhý mail na seznam.