CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@vodni ty blaaaaaaaaaho... tak brzo??? jojo ja po te narkoze a v ni mela kraaaaaaaasny sny 😀
@pampeliska36 já si pořád pamatuju to první ivf, kdy jsem tam něco po probuzení zablábolila (něco jako já chci ještě spinkat 😝), myslela jsem, že jsem doma. U druhého jsem se pořád snažila soustředit, abych raději neříkala nic 😝
@vodni 😀 😀 😀
... hele sobota uz je za chvilinku 🙂 doufam, ze to svoje brisko setris 😉
@pampeliska36 jj, šetřím, hladím, zpívám, možná dám i na modlení 😉
@vodni 🙂
a kde jsou ostatni holky??? ze by nekde sankovali? 🙂
@pampeliska36 Radúzka pracuje, orchidejka určitě někde nahání dárky pro Gabču, a jinak nevím 😕 Třeba dárkujou, ne?
@pampeliska36 no a copak já ti nestačím???????????? 🙄
ahoj já jsem tady..... 😀 😀
@vodni ale staciiiiiiiiiiiiiiiiiiis 😀 ja jen, co se deje jinde 🙂
@teckovanaorchidej jeeeeeeeeeeeee CaO
@teckovanaorchidej ahoj mami 😉
@vodni a ty jsi v sobotu nakoupila nejakej ten darecek?
Dnes jsme byli v Tescu a v IKEA pro dárky a teď se povaluju, pak musím vařit.
Hele, já se fakticky zpronevěřila svým zásadám a koupila maličké Gábince dárek. V T. mají miminčí oblečky o 50% zlevněné. No, snad mi to nepřinese smůlu, zítra budu volat na definitivní výsl. amnio.
@pampeliska36 😉
holky a vy jste obě doma, co? Jedna chová a druhá bude snášet, no to je úúúúúúúúúúúúžo. 😀 😀 😀
@teckovanaorchidej jééééééééééééé, já jsem to věděla, viz příspěvek výše 😎
@vodni no to víš, nemohla jsem odolat.....
@teckovanaorchidej 😔 😔 😔 já jsem teď na skok v práci 😒 ale za půl hoďky jdu domů snášet
@pampeliska36 jo, já jsem koupila několik měkkých dárků 😉
@teckovanaorchidej A orchidejko, tfuj. tfuj, tfuj na zítřejší výsledky! Bude to určitě v cajku! 😵
@vodni díky, holky mějte se zatím, já musím jít vařit 😠 😠 😠 😠
Ahojky kočeny 😉
Holky od zítra až do 22 .12 budu v jednom kole tak se sem asi moc nedostanu,samozřejmě na všechny myslím a držím vřechno co držet můžu
@vodni tobě na sobotu hodně štěstí 😉
@teckovanaorchidej tobě taky ,určitě to bude dobrý 😵
Tak kočky, já se teď taky vzdálím, musím se velmi pomaličku přesunout domů. Chodím jako připosraná, protože při každém došlápnutí no však víte... (fakt nechápu, jak můžete zvládnout mít 15-20 kousků 😕 ) Ještě že je ta zima, vypadá to, že se bojím, aby mi neuklouzly na ledu boty 😝
ahoj holky, stimulovaly jste fostimonem a jiný cyklus puregonem? Jaký jste měli rozdíl v počtu folikulů a případně zda se zadařilo. Moc díky za odpověď. Rozhoduju se, čím stimulovat další IVF.

@pampeliska36 mělo by to být v sobotu, takže pregnyl nestandardně zítra už v 21, a v sobotu už po 7 😝 jsem zvědavá jak vstaneme 😀 😎