icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

vodni
16. pro 2010

@andinecka Ahoj, taky bych zkusila asi zkonzultovat s doktorem, přece jen, pokud se necítíš, je to určitě lepší

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni hele a vam doktor nenabizel moznost darovanych vajicek?... vim, ze tech problemu mate az nad hlavu... ale te moji kamaradce tady z konika to nabidl a do tretiho pokusu (opakovaneho pokusu) pujdou do darkyne. tesne pred ET to stopli ☹ a ted nabira silu jit do toho s darovanymi

vodni
16. pro 2010

@pampeliska36 JJ, však vyčkej do úterka, to se tam doufám objevím 😎 A je v čekárně stromeček jako v Unice? Abych měla toho Ježíška kam donést... 😀
Čtvrtej den, co? 😝 Hele, aspoň si konečně užiješ vánoce v pomalém tempu 😀

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni jojo je tady... danska jedlicka a kraaaaaasna!!! je cerveno zlate nazdobena a jsou tam i darecky 😀 😀 😀 mas se na co tesit!!! s rozbalovanim pockam na tebe 😉
... jojo tentokrat to vali.... asi je to tim, ze nemam neschopenku a pristi tyden povalim do prace a taky ze jsou ty vanoce a pak mame opet cely tyden dovolenou 🙂 i manza!!!

vodni
16. pro 2010

@pampeliska36 Nooo, nám to nabízeli už u prvního... Náš materiál totiž původně nevypadal, že by vůbec měly nějaké pokusy smysl. Takže když už, tak by bylo darované i vajíčko i spermie, protože špatný je obojí. Ale protože sice chabý, ale nějaký materiál stále ještě je, tak jsme vděční i za to 🙂
My možnost darovaných vajíček nebo spermií totiž zásadně odmítáme 😔 A (narozdíl od počtu pokusů 😝) v tomhle máme definitivně jasno...
Takže pokud u OPU teď budou nezralý vajíčka, tak nedojde k ET a je to taky stopnutý pokus - jako měla Radúzka u prvního. To znamená, že čtvrtý bychom ušetřili pro pokus s gonalem. Možná jsem si to i trochu vsugerovala, ale opravdu jsem na něj reagovala líp a i dr. mě utvrdil v tom, že by rozhodně volil napříště už jen gonal, tak bychom to naposled vyzkoušeli ještě s ním...
A jestli bude teď u OPU jen jedno vajíčko OK, tak jsme se s manželem dohodli na tom, že do toho půjdem. Ježíšek je taky jenom jeden, takže tak 😝 A kdyby to nevyšlo, tak na ten čtvrtý pokus se od pojišťovny dá získat aspoň část... plus něco slibuje Unica... a něco bude muset dodat banka 😎
No a kdyby ani to ne, tak bychom měli z baráku asi kočičí útulek 😀 😀 😀

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni jojo to ja chapu, ze nekdo nechce jit do darovaneho vajicka ani spermii... stejne tak chapu obdivuju lidicky, co zadaji o adopci... ale to ted psat nechci.
uplne te chapu a uplne s tebou souhlasim! myslim, ze se ma vyzkouset vsechno a bojovat do posledni chvile a neztracet nadeji... takze to, co tady pises zni velmi rozumne a dobre... uz jsi tehulka byla... takze doufam, ze je to otazka casu a casu toho pritomneho a konkretne jeziskovskeho 🙂 🙂 🙂

pampeliska36
16. pro 2010

dneska pichame zase pregnyl 🙂 ja picham agolutin i pregnyl vzdycky v osm vecer... tentokrat ale manza prijde v devet... tak bude hodinka zpozdeni... doufam, ze to zas az tak neva 😅

vodni
16. pro 2010

Tak jsem právě konzultovala s Radúzkou... Mám totiž obavy, že čekárna nebude 😠 Před pár minutami se totiž dostavil pravděpodobně ovuhlen... Na teoretickou šanci, že by to byl jen nějaký "výtok" to moc nevidím 😖 Takže jestli ten největší praskl, tak ty ostatní už budou taky nepoužitelný 😒 No, aspoň že mám o příspěvek výše pěkně popsaný další postup 😉

vodni
16. pro 2010

@pampeliska36 Hodinka zpoždní nevadí, říkal ami sestřička, že tak plus mínus ve stejný čas a že hodina je OK

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni ☹ kecy??? no nazdar!!! co se to deje????????? ☹

vodni
16. pro 2010

@pampeliska36 nooo, vypadá to tak 😒 Prostě ovuhlen jak vyšitý 😖 Asi ještě zavolám do Unicy, abych zbytečně neplýtvala tím pregnylem, že bych tam třeba ještě teď zajela na utz... Co myslíš?

vodni
16. pro 2010

Tak kočky, já asi trojčííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím 😅 😅 😅 😅 😅 Volala jsem primářovi - uklidnil mě, že je to z nadbytku estrogenu, že to vypadá stejně, ale mám být v klidu, že je to prý naopak dobré znamení 😅 Nikdy dřív se mi to neudělalo, tak jsem asi dost zatrojčila... Taky v kombinaci s tím, že mě ta strana s tím největším foliklem přestala bolet, no nevím... 😕 To mé třetí ivf je prostě hotová bojovka 😝

ivetule
16. pro 2010

@andinecka tak už máš IP. Promin,že to tak trvalo,ale nebyla jsem na spojení.

ivetule
16. pro 2010

@vodni teda chudáčku vodní to jsou teda věci. Ještě ,že se jim člověk může dovolat a trošku se uklidnit. 🙂

vodni
16. pro 2010

@ivetule Já jsem z toho úplně magor 😝 Nebyla jsem z toho nešˇatstná enbo tak nějak, akorát mi tyhlety vzruhy tenhle pokus už lezou na nervy 😖 Takže jsem si jen řekla, no aha, tak nic, a už jsem si tak malovala, že se dnes posnažíme (s našimi spermiemi sice tak spíš jen proforma...), plánovala další pokus s Radúzkou... A ono prý že je to naopak dobré 😀 Tak fakt nevím, jsem z toho spíš tak jako rozpačitá 😅 Už aby byla ta sobota 😝

vodni
16. pro 2010

@jezisek Ježíšku, já už prosím žádné další vzrůšo nechci!!!!!!!!!!!!!!! Já chci jen tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵

ivetule
16. pro 2010

@vodni když tě to takhle zkouší tak to musí vyjít. A máš pravdu ,že jeden ježíšek krásně stačí. 😀 Moc ti ho přeju. Neboj sobota je tady za chvilku. Už se taky nemůžu dočkat. Úplně to s tebou prožívám. 😉 A už mě bolí ruce jak držím všechno co jde. 😉 Už jsem ježíškovi za tebe napsala taky. Do třetice všeho dobrýho. 😀

ivetule
16. pro 2010

vodní to prostě MUSÍ vyjít 😅

vodni
16. pro 2010

@ivetule Moc děkuju 🙂 Jestli k nám Ježíšek opravu přijde, tak ti pak budu držet dvojnásobek rukou a nohou 😉

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni UF uz jsem tu... byla jsem nakoupit! a co se deeeeeeeeeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni smaaaaaaaaaaaaaaarja... no prosim te... neplas takhle dopredu! jsem rada, ze te pan primar uklidnil... kazdopadne... se uvidi pri OPU... ted to nema cenu resit 😉
JEZISEK PRIJDE!!!

vodni
16. pro 2010

@pampeliska36 já nevím 😅 No prostě měla jsem za to, že hlen značí ovulaci, a ono prý to nemusí být ono, tak budu napjatá až do soboty 😝 Už mi z toho fakt hrabe 😅

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid... hele treba se rano vzbudis a bude te tam zase na te strane bricho bolet... kazdym dnem je situace jina... navic! nemas takovou velikost, aby mohla prasknout ne? jo a raduzka byla vyjimka 😉

vodni
16. pro 2010

@pampeliska36 jo, ale přece jen ty mé dávky... Právě jsem s Radu mluvila a jí ty dávky po utz snižovali... Každopádně klidná jsem (jsem rozhodnutá do té čtverky a to mě uklidnilo opravu hodně...), ale prostě překvapení tohohle typu fakt nemusím 😉

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni ja nevim, ale me moje gyndarka rikala, ze kdyz stimuluju... tak cituji: "Rozlučte se s tím, že budete mít suchý kalhotky..." to mi prijde dost vtipny 🙂 🙂 🙂 trosku jsem to odlehcila 😨 🤐

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni no to je mi jasny! takovy prekvapko by asi nemusel nikdo.... ☹ proste se uvidi... co jinyho zbyva...! 😔

vodni
16. pro 2010

@pampeliska36 😀 😀 😀 OK, asi se tam prostě vodníci opravdu pořádně rozčvachtali, jak se těší v sobotu ven 😉

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni 😀 presne tak 😉

vodni
16. pro 2010

@pampeliska36 Jééé, teď koukám, že teda budeme pregnyl píchat spolu - já taky dnes v 21 😵

pampeliska36
16. pro 2010

@vodni 😀 😀 😀