CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Ahoj vodni, dakujem za rychku odpoved. Sedim za pocitacom uz asi tyzden a zistujem, no stale sa neviem rozhodnut. A co je to IP 🙂 sorac, ale fak neviem 🙂)) stale som rozmyslala nad CAR vo FN Brno a prof. Ventruba.
@rubi15 IP je interní pošta - když chceš s někým komunikovat mimo diskuzi, můžeš kliknout na obálku, která se objeví, když najedeš na jeho příspěvek. To jsem udělala já, takže nahoře na monitoru v řádku vedle tvého loginu, nápisu Můj fotoblog a Můj bazar je 4. v pořadí "interní pošta" (tedy IP)
Já bych na Obilňák asi nešla, ale říkám, je to osobní názor...
@vodni ty blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaho... malem mi oci vypadly 😵 😵 😵 TO JE PARADA!!! moc ti to preju a budu DOUFAT, ze to vsechno klapne az do konce!!!! 🙂 krasna zpravicka a krasny testik a krasne hcg... proste SUPER!
@pampeliska36 pampeliško, já zatím jen potichoučku doufám, prostě mi to nedá nemyslet na to co bylo, ale ne ve špatný, jsem prostě připravená 😉 A jestli to klapne, tak to znamená, že ty to už - stejně jako já - napotřetí prostě taky MUSÍŠ dát 😉
@vodni ja vim ja vim ja vim ja vim ja vim... vsechno je to zatim POTICHOUCKU!!! 😉
@pampeliska36 😉
@pampeliska36 Hele, pampelko, včera jsi avízovala nějakou IP, a kde nic tu nic 😕
Čau babuleny moje. @vodni No tfujtfujtfuj at je vše ok(a ono bude.) Moc gratuluju. @rubi15 pokud zvolíš Unicu určitě nebudeš litovat.Z doslechu vím že v soukromém Car mají lepší přístup. @drndapetka Hrošíku doufám že vám řeknou jen dobré zprávy a vy zase začnete bojovat.
@lenceslava Ahoj kočko! Já si právě říkala jak budeme mít taky dlouhou dovolenou a pak na to vlítnu s tebou, a ono to zatím tak nějak vypadá... no... jsem zatím opatrná v odhadech co bude nebo nebude 😉
@vodni ja nejak nestiham... ☹ klasika!!! a navic jsem porad silene nachcipla... takze ve volnu lezim a potim se 😅 ale urco napisu 😉 🙂
@lenceslava CaO lasko 😀
@drndapetka no peti!!! drzim MOC pesticky at je vsechno tak, jak ma byt a uz zadna vetsi komplikace!!! myslim na tebe a pak pisni co a jak... 😀
@vodni na mě nečekej !!!!pěkně šupky do jináče.(přeju ti at je ti zle,pálí tě žáha a máš chutě(a 20 kg navíc)) 😀 😀 😀 😀 @pampeliska36 hey baby jak je??krom toho že máš moribundus??
@lenceslava 🙂 jsem nachcipana jak svina... DES!!! a u tebe? mas se takhle po vanocich jak? 😉
Kočky jdu do hajan, nějak mě to dnes zmohlo 😝
No jinak děvčata já o vánocích zažila takovou nepříjemnost.Babička(o kterou se starala moje sestra) umřela 25. prosince. takže nálada na h....Ale bylo to pro ni vysvobození a pro sestru taky,no a moje segra mi 2 ledna (na moje narozeniny) oznámila že je těhotná. Musela jet na pohotovost protože jí bolelo břicho a tam se jí to potvrdilo.Má na pravé straně cystu tak proto ta bolest,ale nemělo by to být nic závažného. Samozřejmně jsem moc ráda a moc jí to přeju ale samo že jsem to ořvala.
@pampeliska36 jinak dobrý,v práci pohoda,v únoru jdem platit letní dovolenou(mocinky se těším) a pak hurá do boje.Jinak jsem na 1 února objednaná na Oční( tak říká moje kolegyně gynekologii 😀 ) tak jsem zvědavá co mudra vymudruje 🙂 Taky mě v po čeká endokrinologie tak doufám že mám štítku v pořádku.
holky taky jste vysazovali utrogestan a estrofen po potvrzujicim ultrazvuku?
@lenceslava no kocko... co na to rict... ☹ 😅 😔 😖 😢 😠 😨
@pampeliska36 přesně jak říkáš. dokonce jsem kvůli té segře začala přemýšlet nad tí že bysme se na to letos vykašlali,ale néne když tak budou v rodině míma dvě,nebo tři.
@1tralala určitě,myslím že se to vysazuje postupně.
@lenceslava me dnes Gogela rekl ze prednison uz nebrat,a utros snizovat dnes misto 6ks5,zitra4az do nule.vsude ctu ze utros maji do 12 tydne tak nevim esi sem to pochopila spravne
@1tralala Jaj kolik toho utroše bereš? já jestli se dobře pamatuju měla třikrát denně jeden,nebo dva?já už vlastně pořádně nevím. 😅
@lenceslava 3krat po2 a mela sem to tak i posledne
@1tralala Asi máš pravdu.Já už se v tom fakt nevyznám. Ted mě třeba začal bolet zadek po agolutinu. po víc jak třech měsících.Asi už se nemuže dočkat dalších dávek či co? 😀
@lenceslava no je to boj... leni, drzim MOC pesticky! at se zadari!!! dovedu si predstavit, jak se asi citis... a to asi my tady vsechny 😉 vsak vis jak... ona se ta smula prece musi jednou unavit 😉
@pampeliska36 děkuju denisko. Jen že má ta smůla takovou výdž mrška jedna. Ted už to beru ale úplně jinak,prostě to zkusím a když nic tak nic no.

@rubi15 A ještě máš IP