CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@andinecka je pravda,že hematom je hodně u těhotných. Já ho měla taky. Pamatuju si to jako dneska. Ve středu mě propustili s Unici že je všechno v pořádku a já ve čvrtek musela večer na pohotovost. Začala jsem taky krvácet. Naštěstí miminko bylo v pořádku,ale našli mi hematom. Byli to pěkný nervy. V nemocnici jsem ležela 14 dní. A máš pravdu pomalu se mnou nic nedělali. Léky jsem měla ještě s unici takže mi ani nic nedali. Naštěstí potom už to bylo dobrý a bydrželo to po zbytek těhotenství. Takže hlavně se šetři a to bude dobrý. Prostě MUSÍ!
Ahojte holky, tak doufám že je vám všem fajn, s mimískama, s folíkama,ať nám všechno roste jak má, teda mě spíš už neroste. Ráno sem měla ty 3 kousky injekcí, nějak jsem to zvládla no,jen u toho cetricidu mě ujeli tak 3-4 kapky pryč, no snad to není nijak moc,ale z lahviček sem to vytáhla všechno,ale byla to práce...někde sem měla i bumbliny, ale co i tak sem se s tím piplala dlouho s přijela pozdě do práce 😀
ahojte kocky 🙂
dloooooooouho jsem tu nebyla... a koukam, co je tu novinek 🙂
@ivetule myslim moc na tebe!!! a doufam, ze 31. tam budou ty krasne dve // a pujde to vsechno dobre a jak po masle 😀 pevne nervy!!!
@vodni tobe jsem psala uz na fotecku... je to kraaaaaaasne miminko. MOC gratuluju a MOC ti to preju a tesim se MOC MOC MOC... vim, jak jsi to vsechno probihalo a jak jsi to prozivala a o to vic me tesi, ze se to KONECNE povedlo! preji i tobe at, to jde jak po masle a bez zadnych komplikaci a pak nam budes posilat rady, jaky to je, kdyz uz vystoupis z cekarny a co a jak 🙂 😉 ted uz vlastne sedis v cekarne na detskym, co? 😀
@ami33
@croyance holky preji vam, at vam kraaaaaaaaaasne folici rostou!!! hlavne zadne trojceni!!! znam spoustu pripadu, kdy se pichani trosku prodlouzilo a zvysili se davky a folici se jeste vzpamatovali!!! no a ami ty opatrne 😉 jak psala
@raduza2 ale radka je snad jediny pripad, kdy jsem slysela o tom, ze folici prdli 😖
@andinecka adi kocko... tobe jsem psala do IP... ale chapu, ze jsi mela uuuuuuuplne jine starosti!!! snad uz bude vsechno v poradku a hlavne lezeni, odpocivani a zadne trojceni. BUDE vsechno v poradku... uvidis 😉 hlavne klid na luzku a "klid v hlave" 😉 moc na tebe myslim a ono se to vstreba, neboj! podivej na
@jezulicka ze?
@evakim vitej mezi namy devcaty 😀 😀 😀
@teckovanaorchidej nazdar mamino 😀 uplne mi spadla brada... ty UZ mas 24 tyden??? to je mazeeeeeeeeeeec, jak to letiiiiiiiiiiiiiiii... no ja se zblaznim... za chvilku tady s tebou budeme prozivat narozeni gabinky 😀 😀 😀
@luciiiie ahoj lucko 😉 jak se mate? a jak zvladate se stepankem? budou nejake nove fotecky? 🙂
no a co ja???
ja jedu zitra na vikendovou lyzovacku a tak se straaaaaaaaasne tesim!!! jedeme do jeseniku a mame to i s relaxem a wellnes 😀 😀 😀
jinak jsem mela strasne spatne vysledky stitne zlazy a je to asi tim, ze jsem ty vsechny leky brala spatne, na coz me bohuzel nikdo neupozornil ☹ v polovine unora jdu znovu na odbery a pak na kontrolu... mam zvysene davky leku a SNAD to bude dobre 🙂 verim tomu!!!
no tak se mejtek kocky... myslim na vas!
... trosku tedka od konika odpocivam 🙂 vsak vite... 😉
Ahoj kočenky! Tak dnes jsem byla znovu u gyndra (včera jsem se za ním jen stavila cestou z inicy ukázat fotečku). Vyfasovala jsem můj milovaný agouš (áno, áno, utroš stále nechci 😝) a domluvili jsme se už na dalším postupu - 31.1. bych měla přijít na další kontrolu s odběry atd. a taky bych měla důstat průůůůůůůůůůůůůkazku 😉
Tak @ivetule to budeme mít obě super den 😉 Ty budeš mít // a já první řidičák v životě 😉
@pampeliska36 ahoj holka, čéče, sem tě taky dlohou neviděla.
Jeseníky jsou bezva, taky jsme byli s tém welnesém. A koukám, ŠŽ tě zlobí. To půjde určitě spravit a v dubnu nebo březnu nebo s Petkou budeš určo zase v čekárně. Měj se moc moc krásně a nezlom si hnátu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
JJ já rostu všemi směry, už jenom 16 týdnů a hotovo 🙂 🙂
@pampeliska36 Jejej, pampelko, to je pech s tou štítkou ☹ Mohlo to mít i vliv na ten KET? 😕 Ještě že jsi to zjistila před dalším ketíkem... Teď si aspoň pořádně dáš do těla na lyžovačce, wellness - no paráda 😉 A děkuju, stále věřím tomu, že jsme to staré dobré duo - já na potřetí, tak u tebe to bude taky na potřetí 😵
čau vodni, proč nechceš ten Utroš?
@teckovanaorchidej ty jo, já dneska taky nedopla kalhoty 😝 Ale je to tím, že po té poslední stimuli mám břicho takové celkem nafouklé 😅
@teckovanaorchidej utroš blééééééé - zaváděcí tablety nesnáším, jsem na to i nějak přecitlivělá, ať je hygiena jaká chce, tak se mi vždycky vyvrbí nějaký zánět či co 😠 A polikat ho - to už jsem jednou zkoušela a bylo mi dost blbě 🙄 Takže do 8tt (tj. do konce příštího týdne) mám agouš, a do té doby se pokusím nějak s tím utrošem smířit... 😔 I když, doktoři říkali, že to teď opravdu dávají jen do 8tt, ne do 12tt jako dřív. Že to prý stačí, tak uvidíme
@ ivetule
@pampeliska
Moc díky za povzbuzení. 🙂 🙂 🙂
Snažím se být v klidu, ale tím, že jsem doma, to nějak nejde a moc se pozoruju.
Navíc baštím utoš - je pěkně hnusnej a žaludek už má těch léků dost
@vodni
já ještě průkazku nemám 😝 😝 😝
a s tím oblečením jsem na tom podobně 😝 😝 - nejlepší je noční košile - tam mám ještě dost místa 😀 😀
Jinak dnes jdu na kosmetiku - juchú, 😝 😝, po tom pobytu ve špitále, chci být zase pěkná
@andinecka Ahoooj 🙂 Jak to, že průkazku ještě nemáš? 😕 Oni to vlastně doktoři dávají různě, aspoň podle toho, co jsem tak koukala do fotoblogů... Já se teda (zatím 😝) nepozoruju, ale v práci je to taky na pytel, vůbec se nemůžu soustředit 😀 Takže se často přistihnu, že místo nějakých veledůležitých papírů koukám na koně na fotku vlastního břicha 😎
@vodni
já ho začala minulou středu vysazovat - ve čt ráno jsem ho zaváděla naposledy ☹
a od čtvrtečního večera jsem ho začala 3x1denně baštit. Úplně mě zhuntoval žaludek. takže ho musím jíst do st - kdy mi G snad řekne at ho nejím.
Jinak v tý nemocnici se taky divili, že tu průkazku nemám
@pampeliska36 děkuju moc. Tobě hlavně at to dají do pořádku tu štitnou žlázu a užij si to na horách. Úplně tě chápu,že si dáváš pauzu přeci jenom chvilku trvá než se s tím člověk smíří. 🙂 Ale příště už to musí být dobrý. 🙂
@vodni No, třeba jsem to píchala dnes naposled, zítra ráno nepíchám uvidím co na Unice mi naordinují. Ten cetrocid dělá i největší flek, menopur zase štípe,ale všechno tohle se dá přežít. No zase to bylo jen pár kapek co uteklo, snad mi nebudou v těle chybět. Teď už zvládnout jen ten Agolutin no.
@pampeliska36 ahoj kočko, máme se dobře, děkujeme za optání 🙂 Fotky jsem tam dnes naházela, tak jestli budeš chtít, tak se mrkni 😉 Užij si lyžovačku (závidím) a hlavně ti přeju dobré výsledky!

@ami33 tak se šetři a v sobotu budou zase dobrý zprávy. Urřitě. Vodní má pravdu hlavně myslet pozitivně. 🙂