CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@krataskovi Ahojky, já jsem v práci ani IVF ani KET nehlásila. U IVF jsem řekla, že jdu na gynekologický zákrok a tím to haslo. Pak když jsem byla na neschopence déle, tak jsem přiznala, že jsem těhotná, ale že to nevyšlo, takže budu po revizi ještě doma. No a při KET jsem jim řekla, že jsem "asi" těhotná, ale nikdo do dnes neví, že na Unicu vůbec chodíme, myslí si, že těhotním přirozeně 😀 Všichni v práci ví, že dítě chceme, ale nepotřebuji se někomu detailně zpovídat z toho, co podstupuji a co prožívám, je to pro mě už hodně soukromé. Takže tak 🙂 Mě z práce nevyhodili, i když ví, že jednou holt otěhotním, takže se mnou v budoucnosti nemůžou počítat, ale i tak mi dali smlouvu na neurčito. Naštěstí mám v práci dobrý kolektiv a podporu v nadřízených 😉
@krataskovi Ahoj, taky jsem nikomu nic neříkala, je to soukromá a velmi osobní věc a nikomu do toho nic není 😉
@drndapetka Juj, tak už se to blíží 😉 Paráda!
Ahojhky,zdravím všechny,už jsem tady pár let nebyla a tak se jen zeptám zda někdo neví kolik peněz ted stojí KET? Máme ještě 3 zamražený a uvažujeme že by jsme pořídili nějakého sourozence Míšovi.Tak by mě zajímalo kolik našetřit,děkuji všem za odpovědi 😵 Jinak všem držím palečky at jim to dobře dopadne. 🙂 😉
@dazour Ahoj, nevím, zda je aktuální - psala jsem to tam loni: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/carunicabrno...
jo moc díky a netušíte ještě jak to probíhá zda se musí tak na krev atd?
🙂 huráá,tak konečně MS se dostavila. V pondělí na Unicu na krev,večer Marvelon a vzhůru do boje....snad se to povede na poprvé..... 😒
zdravím Vás všechny 🙂 ,dneska jsem se dočkala,odběr krve,nasazen Marvelon a 18.8. na Unicu na ultrazvuk,zaplatit penízky a potom injekce... ☹ ,těch se tak bojím.....
@lucifirek Ahoj.Tak hurá do toho.Budem držet pěsti at ke Kubíkovi přibude další skřítek 😉
Ahojek, tak já odjíždím an dovču a příští týden v úterý 9tého se Vám ozvu, co a jak na Unice 🙂 tak se tu držte, papa 😉
@stazina Na to ani tak nemyslím, bolí-nebolí, prostě hlavně když se malej dostane ven 😉 Spíš mám strach, aby celá objednaná výbavička dorazila včas (objednávám na poslední chvíli přes net)... Taky nemám nachystaný pokojíček, protože nevíme, jestli se stihneme přestěhovat, takže všechno pro malýho je v krabicích ☹ Musím to ještě nějak roztřídit a vyprat (teda to, co už je doma), a pak bohužel zase naskládat do nějakých krabic... Ale ono to nějak půjde 😉
Ahoj holky všechny zdravím a posílam všem spostu štěstíčka....už jsem mezi vám jednou byla a bojovala,ale nedopadlo to! dnes jsme 8 den po ET dvou 5 deních embryjek..testit jsem začala od 5 dne po ET a čárka zatím sílí...
luci moc děkuju...doufám,že bude vše pokračovat jak má...bylo to naše 3 IVF a na mrazení nic ☹ .... k transferu vydržely jen dvě embryjka jenda hatchující blastocista a jedna morule......
vodni tak to obdivuju...to jsem vydržela jen u 1 IVF 😀 ...no taky jsem už to stopla ...správně mám testit až 10.8. tak už ani jeden testík ..... 😉
nene po ET už ne......od pregnylu je to dnes 15 dní....
děkuju doufám,že to dobře dopadne...nic nenepřeju víc....
durmo to gratuluju a přeji spostu štěstíčka....
Ahoj holky,tak pro mě druhé ivf nedopadlo dobře,vaječníky mi špatně reagovaly na krátký protokol a stopli mi to,k punkci ani nedošlo☹prý ted odkrvácím..14DC a pak v září až dostanu MS,v říjnu mám přijít znovu na hormonální profil a že mi vrátí zase ten dlouhý protokol,co jsem měla u prvního Ivf a byl úspěšný.Jen mi vrtá hlavou...v pátek když jsem byla na kontrole vaječníků Otevřel hlásil velikosti folikulů,měla jsem tam jeden 20mm a dva 16mm a pak spoustu malých kolem 8mm,na víkend mi Otevřel zvýšil dávky a v pondělí znovu na ultrazvuk.Byl tam dr.Gogela a říkal že ty velké už tam nevidí,a znovu se ptal sestry jestli jsou zapsané i v kartě a ta to potvrdila,ale nenašel je tam..zajímalo by mě kam se poděly...asi praskly a proběhla jakože ovulace co?Co myslíte holky?

Holky, a měla jste některá problém v práci, že by vás třeba vyhodili po neúspěšném zákroku, nebo dělali problémy při druhém ohledně dovolené??