CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@lenceslava Ja musim rict, ze si nejsem tou zmenou uplne jista, prece jen uz bych vedela o co jde... 😝 Ale Frgalovi verim, ze to zvolil spravne. Je pravda, ze v poradne pred 1.IVF jsem na kontrolnim UTZ mela pred stimulaci vice folikulu nez po stimulaci... Takze chapu, ze chceji podporit co jde a zbytecne to nezastavovat. Kazdopadne, jsem opravdu zvedava jak to bude probihat...
@pampeliska36 maxidalnice bude provokovat, to teda do terminu testu fakt nevydrzim 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pampeliska36 😀
@lenceslava Jo jo, verit se musi, to je jediny, co muzeme, vlastne musime. Nas sice ceka "teprve" 2.IVF, ale tim pripadnym 3. si nejsem jista - problem je u nas na obou frontach (ja anovulace, to FSH.... manzel velmi zly spermiogram - morfologie jen 1%...), a do darcu jit nechcem. Takze ted se na to "mrdnout" nemuzeme (to je teda slovo, to snad ani neznam 😀 )
@vodni když jsme šli poprvé loni do ind poradny tak jsem zrovna měla mít ms ale ona nějak pak dorazila později,no a když mi otevřel dělal ult tak řekl že jsem evidentně ani neměla ovu.a proto mi do papírů napsal ovulace neprokázaná. a ted mi frgouš řekl že mám v pravo krásnej folík. no každopádně jsem fakt zvědavá jak to bude ted.Doufám že nám zbydou embroušci i do mražáku.
@vodni jé to jsem netušila že to někdo nezná to tím myslím jako že se z toho jako zcvoknu 😀 😀 😀
@lenceslava ja to slovo znam a hodne pouzivam 😀
Tak já jsem z opavy 😵
jinak Vodní já mám FSH 3.09 a to mi řek,že s takovou hodnotou nebudem raději riskovat 😢 ,tak snad mi klesne po lékách,holky za jak dlouho mi příjde od nich ten recept 😒 ,doufám,že ho pošle hned,když jsem s ním dneska mluvila 😒
@lenceslava Já s tím mražákem pořád nevím (chudinky je tam nechat... 😉 - mně by stačilo, kdyby bylo na jeden transfer, ale samozřejmě MUSÍ být ta maxidálnice, co bude mít pampeliska36
néééé já mám TSH 😀 😀
Ježiš Vodní no to snad néé až tak a ty normálně neovuluješ? no já jsem zvědavá jaké je budu mít já,byla jsem na odběry v uterý na FSH,LH,E2 😕 ,po dnešku už mám normálně strach,i když ja ovuluju a menstruuju jak hodinky 😒
@natulaaa neplaš se zbytečně, já mám těch problémů víc... Každá jsme jiná a u každýho hraje roli něco jinýho. Mně se toho tak naskládalo prostě víc najednou, a k tomu mám minimálně plodného manžela - zato však nejlepšího na světě... (no jo, zamilovanost po desetiletém manželství 😀 ) Když ovuluješ a menstruuješ jak hodinky, tak to se určo přidáš k maxidálnicím, který jsme tu dneska naplánovaly 😀
@vodni ber to tak že když budou mražáčky můžeš to zkusit po první ms znova. A TO SE VYPLATÍ 😀 😀
Vodní tak muj manža má spermio 100% ,profesor malý mu řekl,že je kanoon 😀 😀 ,že takový spermiogram se objeví jednou za čas,u nás to brzdím jen já 🙄 🙄 🙄
@natulaaa to bud ráda že má 100% spermio,chlapi to fakt špatně berou, Třeba můj manža je z toho hodně špatnej i když o tom nemluvíme, ale bere to tak že je na vině on, že zklamal. ☹Ale já mu to nevičítám ani náhodou,ani by mě to v životě nenapadlo,on je pro mě to nej na světě,všechno navíc je takovej bonus k té naší lásce. 🙂
Ježiš holky, já jsem ještě v práci a vy teda jedete 😀 Si Vás budu muset přečíst až dojdu domů, protože nestíhám 😝
lenči joo chlapi to berou huř každopádně,ale když mám depku jáá,tak taky si to řeknu,že problém je jen ve mě a že kdyby chtěl,tak už miminko máá ,že to já jsem na ho..o,ono víš tak se někdy citím í já,že jsem neschopná 😔
Jo jinak mě dooooost bolí podbříšek, myslím, že mrcha se blíííííží...... 😀 Ale průser bude jestli ji chytnu zítra....to teda nevím jak bych mohla jít 2. nebo 3.DC na tu krev? 😲 Ale asi je nepravděpodobné, že bych chytla po Agolutinu mrchu po 2 dnech, že 😉
@lukza Jééé, děkuji za přidání do tabulky, jsem poctěna 😀
@natulaaa ale vyprdni se na to,prostě to tak je no.Je jasný že si to ten ve kterým je problém vyčítá.já si třeba vyčítala to že jsem měla málo vajuch no.@drndapetka ježiš ty jseš v té práci ale pořád ne??
peti zavolej do unici a zeptej se jestli tam jsou o víkendu,ale mě frala říkal že klidně můžu dojít i čtvrtý den. Holky já zas koukám na kočárky a hadříky,stahuju si do pc co se mi líbý a už toho mám pěkný kvanta. 😀
Lenci no já jsem zvědavá na ty zbylé hodnoty co mi brali ted 😲 ,doufám,že ty budou ok. jinak mě už fakt klepne 😠 a ve středu jdu na gyndu na kontrolu jen tak po laparce,tak doufám,že to taky bude ok,už zase začínám mít nervy,doted mi bylo super a dneska mám depku a pocit,že se všechno sere,ale to tu má občas asi každy néé 😢 😢
@lenceslava Já byla normálně minule v Heliosu na HP až 5. DEN 😲
@lenceslava Jinak v práci jsem třeba 3-4 dny v kuse, pak mám vždy 2-3 dny volno 😉 Vyhovuje mi to tak, nemohla bych dělat od pondělí do pátku a mít jen volné víkendy
lenci já už mám taky hafo adres na dětské věcičky v oblíbených,ale dneska mě to nějak přešlo,mám depku a nějak nevěřím,že se to zadaří,jsem blbá že?Ale mi se chce brečet,ještě včera jsem si říkala,že za dva týdny a ted mi to příjde zase nekonečné ☹ ☹
@natulaaa Pozitivní myšlení prosím!!!! 😉 😉 😉 Bude dobře!! Počítala jsem to že když to vyjde tak za cca rok budem mít mimča doma,to jde néééééé?? 🙂 @drndapetka je to zjímavý že říkaj že je nejlepší druhý,třetí den a ve finále je to asi trochu i jedno.No co naděláme že,psychikou tu mrchu neovlivníme.
@drndapetka Tak to se pak dáváš ale ty dva dny dohromady ne?No u nás ve firmě je to někdy taky záhul,nikdy nevíme kdy půjdeme domů ☹ ale díky bohu že mám práci.

@vodni ja jsem MAGOR... ja to napsala do te jine diskuse.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 se poseru... ty holky si budou myslet, ze jsem padla na hlavu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀