CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
holky jdu na kutě ,tak krásnou dobrou noc 😉
Ahoj kočenky, ještě jsem vás nedočetla, ale nechtěla jsem vás dlouho napínat, takže jsem se na chvilinku nouzově připojila 😎
Takže ............................. 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@vodni!!!!!!!!!!!!!!!?????????
jsou tam že jo
sakra holka já ti to tak přeju,super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a co tatka na to?? 😉
@lenceslava brečeli jsme oba, to víš... 😵 no, ještě není vyhráno, ale je to něco tak... já nevím jak to popsat 😅 Jen jsem rychle koukla, drnda jde na OPU až dneska? A kdy ty?
@vodni jasně že ne,ale je tam a to je ted d§ležitý.jj@drndapetka jde na opu dneska a já zítra s @teckovanaorchidej.hned má člověk větší naději když se to někomu povede,hlavně bud na sebe opatrná.
@lenceslava tak moc držím pěsti tfuj tfuj ffuj!!! všem 🙂 když se to povedlo mně, tak to už musí určitě všem 😝 Mrknu zase odpo, už musím chvátak (jste toho nakecaly, že to takhle rychle prolítnout nejde 😀 )
@vodni páááááá
@lenceslava taky jsem věřila že je tam bude mít 😀 😀
Kočičky moje, moc děkuju 😵 😵 😵 Po pravdě, nějak jsem to taky tušila, všechno totiž bylo jiné než při 1.IVF 😅
Prosím, těhulky co sem chodíte @natalka28, @luciiiie @kveta @lucifirek a všechny jiné - jak je to teď s agolutinem? Oni mi ho nechtějí nechat ☹ ☹ ☹ prý že se MUSÍ nahradit Utrošem 😠 já ho ale strašně nechciiiiii A musí být vůbec něco? Já si plánovala, že prostě budeme píchat dál, protože nám to moc jde 😀 Navím, při mém povolání prostě něco zavádět v poledne je nemyslitelné, a ráno vlastně taky, protože aby to ze mně dopoledne teklo, to fakt nemůžu 😒 Nepřemluvila jste je některá na agolutin? A jak dlouho se to všechno bere?
ahoj holky, už jsem doma na PN, heč, vodni - mooooooooooooooooooooooooooc ti gratuluji, super super super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@raduza2 neboj, taky budou, i my starší matky máme nějakou šanci, já tomu teda věřím 🙂 🙂 🙂
@teckovanaorchidej Ahoj orchidejko, já teprve po víkendu dočítám a nebooooj!!!!! Heleď na moje dnešní // - a to jsem měla 4 vajíčka, z toho k ICSI použitelné jen 3, z toho se vyvíjely jen 2 embrya 😉 Není to o množství, stačí jedno jediné 😉 věř tomu!!!!!!!!!!!!! Zvládneš to kočko 😵 😵 😵
@vodni máš ip
@vodni IP
@miki.mikulasova jéééj, moc blahopřeji k //, já taky tak 😉
@teckovanaorchidej ahoj,takže na zítra jsi pozitivně naladěná?

Tak jsem vylezla ze sprchy, je mi trošku líp 😉
@teckovanaorchidej
@lenceslava
@luciiiie Strašně moc Vám děkuju za přáníčka 😉