CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@lenceslava Leni gratuluji 🙂 Holky tak vám to všem vyšlo, to je krásný....moc moc vám to všem přeju. Paráda 🙂
@raduza no já nevím asi až do toho pondělka budu dělat každý den,a pak půjdu na unicu na krev.
jůůůů tak ted mě dobře zahaproval net ,vůbec se mě zde neukazovali čety 😠 proto jsem se ptala jestli tě nekleplo
@lenceslava Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 šikulka šikovná 😉
@lenceslava Testovalas ráno nebo až teď? A jaký to byl pocit, když ta druhá / nabíhala? 😀 Já už // měla tak to pro mě nebyl takovej šok, ale pamatuju si na poprvé - to jsem seděla na wc, klepala se a brečela 😀
No Leni, nádhera, gratuluji ti moc moc moc, super 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Chvilku tu nejsem a takové věci 🙂
Tak jsem nám třem gráciím založila pak tému - společný termín - porod květen-červen 2011..... 😀
@teckovanaorchidej proč ještě jednou na krev? 😕 není to už zbytečné, když to máš potvrzené na UTZ?
Kočky super, jen tak nakukuku, protože nestíhám v práci. @lenceslava @drndapetka @teckovanaorchidej kočky všem vám moc gratuluju a strašně moc se na ty vaše bobky těším s vámi 😵 😵 😵
Jak jsem slíbila drndě, tabulku upravím až v úterý najednou ju?
A vy teď chcete zdrhnout do diskuze těhulek? ☹ ☹ ☹ No jo, co se dá dělat, ale tu seznamovací párty bychom ještě mohly stihnout co? 😉
@drndapetka naopak, je to moc důležité potvrzení těhotenství, jestli prosperuje nebo ne, hCG má stoupat, plánuju asoň dva odběry, ještě, pro klid duše, z rozestupem tak 3 dnů
@teckovanaorchidej tak pojd se mnou. 😀 @drndapetka já se vyčurala do sklenicky(mám jednu jenom čůrací 😀 ) namočila test,položila ho a utekla. 😀 😀 a za 4 min jsme se šli s manžou kuknout a byly tam.@raduza2 nekleplo mě,ale je mi špatně, a pálí mě žáha. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vodni já vás neopustím, zatím určitě ne, vždyť nemám ani těhu průkazku 🙂 nic ještě není potvrzeno ofiko 🙂
@teckovanaorchidej a ty jsi byla u svého gynd nebo jen v laborce,zajímalo by mě kolik to stojí.
@lenceslava byla jsem na poliklinice a celkem 210 Kč, chceš to rozepsat na jednotlivé položky? 😀
@teckovanaorchidej to nemusíš. no říkal jsem si že v po půjdu na unicu a zeptám se jestli bych tam mohla jít třeba i ve st.Nebo si ve st zajdu ke své gynd,ale každopádnš budu muset někam jet.
@teckovnaorchidej a půjdeš tam hned ráno?já jo,hned na tu čtvrt na osm.@raduza2 jaká pálenice?to neznám takovaj výraz? 😕

@lenceslava myslím že není potřeba kupovat citlivější ,jestli teda nechceě testovat ja Peťula každej den 😀 😀