CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@lenceslava teď už jsem v klidu ,ale kdyby jsi mě viděla asi před třema hodinama byla jsem jak krocan 😀 😀 a ty slova co lítali no fuj takle sporstá jsem nikdy nebyla
@mufinka0 Nadi, my jsme hned po ET jeli na návštěvu ke tchýni - pro mě to bylo k naštvání, ale manžel jinak nedal - tak jsem se tam aspoň najedla a dala jsem si svoje poslední kafčo(od té doby jsem neměla ani jedno), pak jsme jeli domů a celý první den jsme leželi s manžílkem spolu v obýváku na gauči a skoukli asi 5 filmů 😀 na druhý den (to byla neděle) jsme jeli na velkej nákup, pěkně v klídečku pomaloučku jsem si skládala věci do košíku, když jsem cítila, že jsem unavená, tak jsem to prodýchala, dokonce jsem pak manžovi pomohla s jednou lehčí igelitkou (pak jsem si to ale vyčítala, že jsem ji tahala, ale zbytečně 🙂 ). No a další dny u mě fungovali tak, že jsem doma vždy udělala nějakou lehčí práci - např. nahodila pračku, zalila kytky, umyla nádobí, atd. a mezitím jsem polehávala, koukala na filmy, ....jeden den jsem byla nakupovat v Ikey, další den zase v Asku věci do kuchyně na byteček,......Takže jsem normálně fungovala, ale "opatrněji" 😉 Myslela jsem na slova pana doktora Otevřela, který mi na sálku hned po ET řekl, že žena když otěhotní přirozeně, tak o tom prvních 14 dní taky neví a dělá vše normálně ( to si vem, že některý ženský třeba dělají ve skladu a tahají se z krabicema). Takže jsem to brala tak nějak "přírodně". Za to te´d ležím furt, bojím se jít pomalu na záchod 😅
@raduza2 na tak hlavně že tam máte kamery.Tedy doufám že tohle se u nás stát nemůže.
@lenceslava @ vodni jj taky si myslím že ležet nonstop je blbost....poprvé jsem to tak dělala a stejně to nevyšlo... Budu se šetřit to jo,..ale dopoledne si uvařím,..a pak budu stejně na kokíkovi u čehož ležím.. 😀
@lenceslava kamery jsou stejně na pytel 😀 😀 ,ale to uý je ted jedno akorát mě štve že to bude další pěníz na víc a ještě ke všemu teda budu muset jet ve středu vlakem 😠
@drndapetka jj,..děkuju vám za informace 🙂 Mě jen znervozňují teď ty střeva sakra... 😠 😠 😠 Ale hladím bříško a říkám miminkům, že to hučení je vlastně uvítání.. 😀 😀 😀
@mufinka0 jestli tě to uklidní - já mám od opu střevní potíže furt.....furt prdím, pak mám zaražený větry, pak zas mě to píchá, ráno křeče než jdu na záchod.....ale měla jsem to vždy i po laparoskopii třeba i dva měsíce, takže věřím, že i když opu je menší zásah, tak stejně je to zásah do břicha a rozhasí to někomu celej zažívací trakt 😖
@mufinka0 a to jsem pře chvílí snědla u báby zelí s králíkem....to zas bude 😀
@drndapetka jj to mi sliboval doktor dneska taky,..prý by byl spíš nervozní kdybych nic neměla... 😀 Peti, jo uklidnilo mě to,..já se bála, že ty bolesti a nemoct si ulevit nějak zabrání mimčům v zahryznutí.. 🙂 Ale jak vidím u tebe, tak rozhodně ne a nemá to na to vliv.. Takže blastičky se mě drž a už se nepustí... 😵 😵 😵
@mufinka0 jj, drží, neboooj 🙂 holt tělo dostalo zabrat, no 😒 ale bude líp a líp 😵
@drndapetka zelí...to já si nedám hodně dlouho... 😀 😀 😀 Já měla si před 4 rokama střevní problémy,..nemocnice,.kolonoskopie atd... hnus.. Takže bych to nechtěla znova zažít,..dost se teď o ty střeva starám,..ale po stimulce je to takový jako to je no...zítra nasadím activiu a bude 🙂
@mufinka0 a ještě tě potěším-hatchující blastocysty se zahryzbou do děložní sliznice už během 10-15 hodin 😵 takže nemusíš ležet z nohama nahoru dva dny.....oni v noci už budou zakousané 😉
@drndapetka jj právě mi to taky problikolo hlavou 😀 ,ale kačena je taky dobrá s červeným zelím a bramborovým knedlíkem mňamka
@drndapetka Kačenu já miluju!!! Ale musí být dobře upečená (ne že bych to uměla) měkká a šťavnatá.. 🙂 Já mám hlad!!!!!!!! Manžel mi zakazuje jíst,...nakoupil kuřecí křídla a budeme grilovat,..prý se to musí oslavit aspoň jídlem.. 😀
@drndapetka jéééééé,..to je super!!! No mají to tam teď jak na "vodní" posteli díky těm střevům... 😀 To bude žůůůžo 😀 Ale mají určitě silný zuby, takže se zakousnou hluboko,....😀
@mufinka0 no já nechci strašit-ale-chodila jsem k terapeutce, měoa úplně rozházený zažívání a ona na mě:Vy ráda jíte jogurty, že? a já na to-ano, každý ráno snídám bílou activii.....No jí málem kleplo, když jsem to řekla! Prý to je nejhorší,nějaký bifido a další bláboly, prý to hnije ve střevech, když už tak a´t jím tvarohový jogurty, a řeknu Ti, že se na mě spousta lidí dívá jak na blbce, když jim tohle řeknu, ale....od února jsem neměla bílou activii v puse, jím jen tvarohy, vynechala jsem i moje oblíbené hermelíny a musí zaťukat je to o.k. (když teď nepočítám stav po opu).Můj žaludek byl před tím úplně na prd, nebyla jsem schopná strávit blbou zeleninu 😖 pak mi řekla, že prej jak chci donosit dítě, když ho nemám z čeho živit, že moje tělo má co dělat, aby uživilo samo sebe 😔
@raduza2 já myslela že jsme se domluvili že dojedš k nám a já tě pak hodím domů

@vodni tak to já měla v plánu vytáhnout manže na výlet a místo toho jsme byli u měšťáku jestli by nám nemohli vytáhnou z pouliční kamery dobu mezi 2-4 hodinou raní ,jelikož nám někdo rozbil přední sklo na autě šutrem ,takže opravdu jobovka.Byli teda strašně ochotní jenže je nešlo vidět jak byla tma takže asi naděláme houby 😠Kdybych ty parchanty chytla tak je asi uškrtím