CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@drndapetka není to fráze, je to pravda pravdoucí. S nima je sice líp, ale některý věci za to fakt nestojí obětovat...
@raduza2 jj, ten můj chtěl dobrovolně, a prý ho taky krom peněz zajímalo, jaký to v Afgánistánu je - jaký jsou tam lidi, příroda,.... 😲 tohle fakt nepochopím.....jako 300 tisíc dobrejch, ale na co by mi byli kdyby se nevrátil 🤐
Holky s tou prací to není nikde růžový ,tento týden chlap přišel s tím že fabriku bodou kupovat rusáci a do konce roku poletí 50 lidí .Takže taky to nemá jistý
@raduza2 je to na hovno,fakt 😔 člověk už nemá jistotu nikde 😒 no a to, že nebudu mít porodný mě teda taky pěkně nasejřilo 😠
@drndapetka ty mít porodný budeš seš prvorodička to se vstahuje jen na ženy ,které rodí po druhé po 3 .....
@raduza2 nene, nebudu, je t sice jen u prvorodiček, ale nesmí rodinný rozpočet přesáhnout nějaký to jejich životní minimum, což je u obouch partnerů cca 17 tisíc měsíčně, my dáme dohromady podstatně víc, takže porodnému můžu zdálky jen zamávat...škoda-hodilo by se na kočárek 😒
@drndapetka takže oni to nakonec s tím porodným ještě změnili ?? Jelikož první návrh byl ten že jen prvorodičky ,je teda fakt že jsem to potom už nesledovala jelikož by se člověk akorát tak musel nasr....

@vodni je to asi už ohraná fráze, ale peníze nejsou opravdu všechno 😉