CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@stazina kdyby mi to naplánovali na "před" (třeba klidně dali o jeden týden marvelonu míň než je v platíčku) to bych byla jen ráda, ale natahovat to, to se mi moc nechce, ale nenadělám nic. Kdyby to vyšlo na 23., tak to by bylo ok, horší, kdyby se to protahovalo - známe tu mrchu červenou, zlomyslnou...
@vodni 🙂 aha,..já už se ptala při OPU proč nic takovýho nemám,..a doktorka se smála a říká že mám krásnou slliznici, že už do sebe nic navíc nepotřebuju,..No to víš,..ptala jsem se včera znova a dr. mi to jen potvrdil. Chtěla jsem to mít "pofoukaný" od obou, že nic nepotřebuju 😀 Trdlo co??? Musím jim věřit,..jinak to nejde... 😅 😅
Slíbila jsem ti to,...a mám dobrý pocit z toho všeho kolem,..ale chápeš obavy jsou... 🙂 Ikdyž už se neklepu jak poprvé, je to zvláštní, myslela jsem že to budu teď prožívat hůř....Ale i tak budu přešťastná až tam ty // najdu 🙂
@mufinka0 AHOJ🙂jj, určitě je agolutin lepší, ale překvapuje mě , že tady všechny zaváděli, nidko nepolykal a mě teda dr. niajk zvláště neupozornoval, že by se to mělo spíš zavádět...
@vodni takež chtělo by to , aby každý měsíc chodila ms, ajko hodinky, vid? No, moc bych ti přála,a by to vyšlo dobře nemusely se dělat žádný čachry s marvelonem..
@stazina Mě teda při prvním IVF Utroš říkali že jen zavádět,...ale bylo to hnusný. Jako dá se to vydržet a kdoví jestli na něm neskončím ale neměla jsem ho moc ráda. Tady ten Crinone má aplikátor, takže zavedu a stříknu,..vůbec si "tam" nemusím sahat a stříknu ho skoro až do krku...😀 😀 😀
no, ale pravda, že pokud to máš pravidelěn 33 dní , tak to valstně pravdielný cyklus je...každá to má holt jinak...
já taky jenou potřeboval dostt ms a tak jsem vypila nějaký to vínko, naložila jsem se do horké vany a pořád nic..až když me sestra poradila čaj z byliny prokrvující dělohu a bylo to hned...ale většinou ej to v halvě, až když člověk na to nemyslí, chdoí to v pohodě, a když se na mrchu těší...třeba týden nan í čeká.
@vodni Jo to určitě bude!!!!!!!!!!!! A myslím že budeš mít zase o něco víc vajíček,...podle mě ty vaječníky jsou fakt víc nabuzený když se jde po té 3-4 měsíční pauze. 🙂 Můj případ to jednoznačně potvrzuje a to jsem měla strach že budu mít zase dlouhej protokol a byla jsem i přesto o tolik moc úspěšnější 🙂.... Příště už to dáš až do porodu 🙂 😉 😉 😉
@mufinka0 ono to není moc o tom, jaké vývojové stádium se transferuje - v děloze je embryjím stejně nejlíp, takže nejde o to, aby byla blasta.. To jen v případě, že by embryií bylo více a čekalo se, které z nich se vyvíjí lépe. A více jich u mě nebude, to je realita. Ale nevadí mi to, budu ráda za stejnou reakci na stimulku jako minule 😔
Ahojek 🙂 tak já se pořád válím, dnes nějak bolí bříško, ale spíš řezá a píchá-mám podezření, že jsem si v noci uhnala močák, jak spím pořád odkopaná s holou prdelí 😝 tak jsem v teple a odpočívám 😉
@vodni ségra, mám tu 2 ampule Agouše, co mi zbyly, i s injekcema a stříkačkama, tak Ti to ve středu dovezu, ju? jinak mám ještě 2x pregnyl 5000, co s ním?
@mufinka0ahojky, prý je lepší kýchat a kašlat v předklonu, to nezabíráš tolik břišní svalstvo, tak jestli máš obavy, tak to zkus, já po transferu taky furt kýchala 😀
@stazina já jsem měla od minulýho potratu úplně rozházenej cyklus....předtím mi MS chodila cca po 36dnech, sice žádná sláva, ale byla, a pak najednou po 60-70 dnech 😲 pila jsem drmek s kontrxhelem, 3 měsíce používala Femigard, pak přišel na řadu i Gynex-nic mi nepomohlo 😒 Nakonec mi dala mudra Duphaston , tak po něm mi mrcha chodila po 42 dnech, ale bolestivá a navíc já hormony moc blbě snáším, takže úplně hotová jsem byla 😢 Několikrát mi brali krev na HP a vždy o.k., nechápu, jak můžu mít hormony v pořádku a mrchu jednou za dva měsíce 😲 děložní sliznici mívám normálně mezi 12-14mm v lteální fázi...ovulaci taky mívám, sice třeba každý druhý měsíc ale mívám....No to už je vlastně fuk, to bylo-teď už mrcha nebude, tak mě to mezet nemusí 😉
@drndapetka já skoupím vše 😀 teda předpokládám, že nikdo nebudete nic z toho potřebovat...
@drndapetka každopádně bych to začala vypotřebovávat až v prosinci, tak kdyby čistě náhodou ještě bylo zapotřebí, tak bych vrátila. To "čistě náhodou" myslím samozřejmě tak, že kdyby se nepovedly dvojčata, ale jen jeden hroch, a datum spotřeby by umožňovalo použití pro další hrochy 😉
já bych měla marvelon začít tak kolem 5.11. No uvidíme, jak to dopadne. Kočky, musím jít nakoupit, manžel už je na cestě, tak mu chci nachystat nějakou mňamku 😉

@jezulicka No aspoň bych to měla za sebou,...ale po tom všem co už mám za sebou budu šťástná za jedno dítě 🙂 Jinak co se týká Agolutinu, věřím že je lepší než ten Utrogestan!!!!! Určitě se z něj vstřebá všecno,..prý z Utroše taky, ale jak to vytíkalo tak jsem měla strach že vytíká i to co by se mělo vstřebat. I teď jsem klidnější,..nevytéká to,...ono je to asi i tím že nikde moc netrajdám a polehávám. 🙂
Dočkáš se a věř mi že to pak uteče jako voda 😀 A najednou budeš v čekárně jaké já...😀 😝 😝 😝