CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
no nic děvčata jdu se nachvíli natáhnout pak poobědvám a mám návštěvu tak později zase pááá 😉
Ahoj kočky, sice už to některé víte, ale teď jsem si psala s Peťulkou, takže ☹ ☹ ☹ zítra jde do Unicy na revizi. Mám vás ale všechny moc pozdravovat, holka naše hroší to bere statečně... Mám ji moc ráda a posílám jí virtuální objetí a síly co jich jen mám 😵 😵 😵
tak to je mi líto.Věřila jsem,že vše i s hrošíkem překonají.Držím palečky,ať vše dobře dopadne...Posílám hodně sil.
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Je mi to líto..... Peti drž se ☹ Ono to příště vyjde, uvidíš!!!
Ahojky. Moc mě mrzí co se peti stalo.Holky ale ono se na nás to štěstí jednou usměje,na všechny 😉
@lenceslava ahoj Leni, já tomu taky pořád věřím. Musí to jednou vyjít 😉
ACH JO 😢
@pampeliska36 Copak??????,
@pampeliska36 Pampleliško ahoj! Nějak teď nemám přehled, jak jsi na tom teď ty?
@vodni Jo to hrozný určitě je!!! A hlavně už divný,..měli by ji pořádně vyšetřit,..přece jen je to už 3 těhotenství...😨
Jak se mi daří?? Myslím, že sama víš jak... 😔 😔 😔 😔 29.10 jdu pro výsledky krve na imunologii a srážlivost krve. Pokud to bude o.k., tak pak jedině nějaké genetické vyšetření spermia... Jinak už se asi nic víc vyšetřit nedá.. 🙄
Co Ty???
@vodni ja tedka cekam na ms... ktera ma dorazit kazdou hodinu 😀 a pak jdu do KETu...... jiz tento cyklus a tento mesich 😀 😀 😀 UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ 😉
@mufinka0 no blby den a jeste takove zpravy

@bobbule09 no tak uvidíš....nech se překvapit...bylo by to překvapení milé...ale už máš aspon jedno dítě...