icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

teckovanaorchidej
17. říj 2010

holky, tak jsme doma řekli puberťákum, že bude mimi, radosti plno a hned vymýšleli jména typu Orbit, Lexa a podobné sračky 😖 😖

vodni
17. říj 2010

@petulka64 Možná ještě pár postřehů:
- někdo říká, že unica je víc "chemická", to ale věc názoru. Vždycky postupují samozřejmě individuálně podle pacientky
- někdo tu psal o vyšších cenách, nemyslím si - v soukromých carech je to plus mínus všude stejné
- před stimulací tady obvykle dávají antikoncepci na měsíc, což připraví vaječníky, aby potom lépe reagovaly
- klasický je dlouhý protokol, když na něj není dobrá reakce, další pokus dávají krátký antagonistický protokol
- po punkci dávají do těhotenského testu injekce agolutinu, v jiných carech dávají hned utrogestan nebo gel crinone. Agolutin jde ale vyměnit buď po několika dnech, nebo když si řekneš, jistě vyjdou vstříc
- po punkci se nasazuje estrofem, ten taky v některých carech nedávají

vodni
17. říj 2010

@teckovanaorchidej Orbit??? 😀 😀 😀 Ale jednoho Lexu jsem znala (Alexandr)

raduza2
17. říj 2010

@vodni no bylo na čase ahojky prdolo 😀

raduza2
17. říj 2010

@teckovanaorchidej jůůů tak to je dobrý ne lepší než kdyby ohrnovali šnupec 😀

vodni
17. říj 2010

@raduza2 jakejpak prdola??? 😅

raduza2
17. říj 2010

@vodni no tak nééé no ale jen tak yaby se neřeklo 😀

raduza2
17. říj 2010

@vodni tak už jsme se tady takle dlouho nepotkali tak mám radost

lenceslava
17. říj 2010

Čau kočky jak to jde? @teckovanorchidej super nápady na jména,Myslím že sourozenci by měli mít právo na výběr jména 😀

vodni
17. říj 2010

@raduza2 😵 četla jsem, že začínáš 4.11. to je skvělý, to já budu chvíli na to začínat s marvelonem 😉

vodni
17. říj 2010

@lenceslava Čau kočko!

raduza2
17. říj 2010

@vodni no jo no týden spoždění tak se to muselo někde ukázat 😀 ,tak to budem jen měsíc od sebe

raduza2
17. říj 2010

@lenceslava ahojyk krásko

lenceslava
17. říj 2010

Holky ale tak to zas nepřehánějte. Zas taková kočka nejsem 😀

raduza2
17. říj 2010

@lenceslava proč ne budeš se červenat 😅 😵

vodni
17. říj 2010

@lenceslava ale jo, všechny jsme kočky, a ty máš doma i kočičáka 😝 - jak se Minoušek má?

lenceslava
17. říj 2010

@raduza2 jj já jsem takový stidlín 😀 @vodni minoušk byl na dva dny na prázdninách u tchýně,ted je jak vyměněnej, hodnej,přítulnej.Jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží.

vodni
17. říj 2010

@lenceslava 😀 asi teď bude sekat latinu, aby zase nemusel pryč 😉 i když... jeden z těch našich vždycky dělá uraženýho, vydrží mu to tak jeden den, ale vždycky dává najevo, že jsme si dovolili moc nechat ho hlídat někým jiným...

raduza2
17. říj 2010

@lenceslava 😀

lenceslava
17. říj 2010

@vodni on tam měl bráchu a nevlastní segru 😀 Takže max by mohl být našvaný že jsme ho odtrhli od kámošů.Ale vyváděli tam jak dobytek 🙂

vodni
17. říj 2010

@lenceslava já bych se skoro bála je dávat k jiným kočkám 😝

lenceslava
17. říj 2010

@vodni proč?? 😨

vodni
17. říj 2010

@lenceslava jsou to neuvěřitelní raubíři 😝 myslím by všechno kolem zdemolovali a jiný kočky přizabili

lenceslava
17. říj 2010

@vodni jo takhle. 😀 No on je mindul tak divoch,chtěla jsem právě aby se trochu vyřádil.

stazina
17. říj 2010

díky, holky, uvidíme jestli se to povede...každopádně jsem to ted smanmžou probrali a on chce prostě nechat azvést jen jedno...dvojčata jsou krásný , ale kdyby se to fakt náhodou povedlo...byla jsem v těhu uplěn nemožná a to ted být nemůžu , když se msuím o kluky postarat..takže jsem se domluvili an jednom a zeptáme se, zda by bylo možné to zbývají opět zamrazit, nebo darovat, nebo já nevím, co ..jen né vyhodit..
Jo a ještě sem se chtěl azeptat..manža musí mít taky pantofle? Já vím, je to blbost, ael já už si to nepamatuju, jak to tehdá bylo...
@teckovanaorchidej tak to je dobře, že měli radost z přírustku🙂a jmna jsou teda fakt super🙂
@petulka 64 - já jsem taky s Unicou spokojená, obačas byl některý s dr. tvrdý ,ale asopn připravil an nejhorší...a unica má prý dobré výsledky, z desítek caru je na prvních místech...držím palce, at se vám povede..

lenceslava
17. říj 2010

@stazina manža dostane návleky.Můj manžel s nima vypochodoval až do auta 😀

stazina
17. říj 2010

@lenceslava díky 😉 tak to byly asi dost slušivé návleky 😀

lenceslava
17. říj 2010

@stazina nevím jestli byli modrý nebo zelený.Tak snad obě barvy manželovi budou vyhovovat 😉

stazina
17. říj 2010

jo, to mu asi budou vyhovovat 😀 hlavně , že nebudou růžový 😀

lenceslava
17. říj 2010

@stazina no na ty jsem se právě ptala a neměli 😉 😀