Car v Brně. Který vybrat?

marcellkaks
1. črc 2020

Prosím o zkušenosti. Jaký Car vybrat. Reprofit, Reprogenesis, Repromeda, UNICA, Obilný trh ?
Stimulace kontroly pod utz, odběr krve. Et,Ket transfery pod utz kontrolou, prodloužená kultivace, mrazení po jednom.
Děkuji.

apple_tree
1. črc 2020

Urcite ne obilnak, tam je vse sto let za opicema. Mam osobni zkusenost s Heliosem, ktery taky nedoporucuju, zanedbali muj zdravotni stav, pokazde mluvis s jinym doktorem… Pak jsme byli v Reprogenesis. Vsichni jsou tam moc mili, je to tam prijemnejsi nez v Heliosu. Ale mam zkusenost jen ze dvou navstev, protoze jedine, co mi nabidli, byla darovana vajicka, jine reseni pry ne. Coz je pro me neakceptovatelne. Ted dojizdim do IVF clinic Olomouc a jsem maximalne spokojena 🙂

andyskarsgard
1. črc 2020

Já jsem od února chodila na obilny trh, byla jsem tam spokojená, co se týká svého, kontroly, lékaři, Sestřičky, všichni byly milý a ochotni. Byla jsem na jednom ivf cyklu, ET a hned jsem otěhotněla jsem teď v 17 tt. Zamrazene embrya mám po jednom ještě 4. Na žádné jiné klinice v Brně jsem nebyla jen tady. Jinak mám 30, a Pcos. Byly to moje vajíčka manželovi spermie(měl je horší), prodlouženou kultivaci, embryo glue, a asistované hatching. Odcházela jsem pak na kontroly ultrazvukem každý tyden do 10 tt, a od 11 tt jsem u svého gynekologa.

marcellkaks
autor
1. črc 2020

@apple_tree děkuji za odpověď. HELIOS ne tam jsem teď a chci zkusit jinde. Jak často se musí do Olomouce ? Raději bych chtěla Brno. Stačí někdo kdo se nám bude věnovat a řešit .

marcellkaks
autor
1. črc 2020

@andyskarsgard děkuji. Znám jednu co taky obilňàk a hned et a už porodila. Pak zas víc holek co tam jsou a nic. Řešili zdravotní stav ? Testy ? Imuno ?
Obilňák děla prodlouženou kultivaci až do blastocyst ?

apple_tree
1. črc 2020

@marcellkaks To dojizdeni do olmiku je na houby, ne, ze ne. Ale ja jsem si vybrala olomouc primo jen kvuli jednomu doktorovi, kteri se zameruje na muj problem, jinak bych zkusila jeste jiny car v brne. Kamaradi chodi do repromedy a jsou tam taky spokojeni. Je tu i skupina o ivf, tak se zkus zeptat treba jeste tam, je tam hodne holek, ktere chodi do brna do car 🙂

marcellkaks
autor
1. črc 2020

@apple_tree nemáš odkaz na skupinku ? Sem z toho nešťastná, nevím který vybrat, chci si sjednat schůzky a rozhodnout se. Vím, že xxx holkám se povede tam jiné zas tam. Chápu, že jedna se chytne hned jiná později. Ale 4 transfer , fajn nechytlo se ale nějak to řešit. Né, příště to výjde. Aspoň znova krev, nevím, třeba mám nějaký zánět. Přemýšlím, že půjdu k obvodní, jestli by mi neudělala aspoň KO.

jjasmina
1. črc 2020

@marcellkaks obilnak většina zavrhuje třeba jen z důvodu, že nemaj top novej nábytek apod,pokud není člověk fajnpvka, já tam rodila a personál je tam uzasnej

andyskarsgard
1. črc 2020

@marcellkaks ahoj, jo řešili můj zdravotní stav a dělali mi i testy, podletoho doktor vyhodnotil že mám pcos, což já už věděla předtím. No a podle toho mi i přesně nadmíru udělal léčbu, dělali u testy manželovi. Já jsem měla prodlouženou kultivaci bylo 5 denní. Odběr jsem měla v pondělí.. A to jsme měla hrozně komplikace. Takže mi to odeboraly na dvakrát, a podruhé bez narkozy jen tak. Ptz uprostřed zákroku jsem měla alergickou reakci, což ani já ani oni nemohly vědět. Tak mě probudili a doktor mi vysvětlil co se stalo a dal mi různé možnosti. A nakonec jsem se rozhodla pro odběr ve stejný den na té druhé strašně vaječníků bez anestezie. A v pátek jsem byla na ET. My jsme dost doplacely za různé věci co mi pan doktor doporučil vzhledem k mé diagnóze a manželove, a co nám doporučil embryolog. Já sjem si říkala že na poprvé prostě chci dát do toho všechno abych nelitovala. No a nakonec se to podařilo na poprvé. Před vánoci máme termín.

marcellkaks
autor
1. črc 2020

@jjasmina já tam taky rodila. 😉 Radši starý nábytek, ale kvalitní péče.

marcellkaks
autor
1. črc 2020

@andyskarsgard gratuluji . My máme spermiogram dokonalej prej, ale testy DNA spermii ukázaly 30% fragmentace . Měli jsme PICS a MACS .
Alergickou reakci dopředu nikdo neví no. Hlavně, že jsi v pořádku.

jjasmina
1. črc 2020

@marcellkaks Přesně tak , kamarádka rodila v Bohunicích, sice nově zrekonstruované, ale hroznej personál a naprostej nezájem. Takže já si vždy raději vyberu kvalitu péče než , že je někde nablýskanej stůl 🙂

marcellkaks
autor
1. črc 2020

@jjasmina tak skoro vše je o lidech. Potřebuji někde kde se řeší problém individuálně

hanca78
3. črc 2020

@marcellkaks Mudr. Machač, buď IVF clinic Olomouc nebo Reprofit Brno. Je výborný, je oblíbený i u lékařek, kterým pomohl.

apple_tree
3. črc 2020

@hanca78 Machac je ted i v brne v reprofitu?

cuky_ducky
31. črc 2020

ahoj, my sme v Repromede - zatiaľ spokojnosť - s prístupom atd, prvý cyklus neúspešný (nezrelé vajíčka) - zmenili mi lieky, posunuli deň odberu z 12 na 14 a včera som ho absolvovala, 7 zrelých, z toho mi dnes volali že 6 oplodnili, tak čakám ďalej ako sa im bude dariť.
Repromedu som vybrala na doporučenie kamošky, ktorá tam kedysi pracovala a veľmi chválila, pracovala aj v Heliose, ten mi nedoporučila, takže sme vyberali čiste podla toho.

hanca78
10. srp 2020

@apple_tree mělnby být, ověřte si telefonicky