CAR v Brně, Repromeda anebo Obilní trh?

evik19
4. čer 2017

Ahoj holky,
ráda bych požádala zkušenější o radu, jak vybrat centrum asistované reprodukce v Brně. Máme jedno dítě, ale nyní se již třetím rokem marně snažíme o druhé. Během této doby jsme to "dotáhli" jen ke dvěma biochemickým těhotenstvím, která skončila v 5tt a 6tt. Ráda bych tedy podstoupila genetickou konzultaci. Poté bychom rádi zkusili několik cyklů IUI, ale pokud možno s nějakou předpřipravou spermií, abychom pokud možno vyselektovali ty špatné - je to možné? A potom, pokud to nevyjde, tak IVF. Které centrum je pro nás nejvhodnější? Docela se mi líbí Repromeda, ale na jejich stránkách jsem nenašla metodu MACS, kterou selektují spermie na Obilňáku. Poradíte případně i další centra, kde vám pomohli? Jde mi nejen o finance a samozřejmě výsledky, ale taky o přístup lékařů....

silwin
4. čer 2017

Repromeda za me - nejvetsi spokojenost. Odesla jsem tam z Heliosu, kde byl priserny pristup a protivny personal, od primare, pres sestry co braly krev, az po recepcni.
Doktorky i sestry byly v repromede porad pozitivni, hodne, a to i pres to, ze jsem desna hysterka:D
Zadarilo se nam napodruhe, nehakou metodu vyberu spermii nam podruhe delali, ale v tech nazvech se neorientuju...

evik19
autor
4. čer 2017

@silwin Děkuji za odpověď a gratuluji k těhotenství 🙂 A jestli se můžu zeptat, zdařilo se po ivf anebo iui?

silwin
4. čer 2017

@evik19 druhe ivf, (ket)
Iui u nas nemelo sanci na uspech

be_ruska
4. čer 2017

@evik19 za me taky Repromeda. Metodu MACS tam taky dělají. Sami jsme ji měli 🙂
Jinak jsem slyšela ze Obilnak se bude rušit, ale nevim kdy.

evik19
autor
5. čer 2017

@be_ruska je tak to je super zpráva, to mám radost. A měli jste to u iui nebo ivf?

hanyas
5. čer 2017

@evik19 Repromedu hodnotit nemuzu, Obilnak nedoporucuji. Jsou tam sice mili, ale strasna embryologie. Ted jsme v Heliosu a zatim spokojenost. Jsem cca v polovine stimulace.

be_ruska
5. čer 2017

@evik19 my jsme podstoupili jen ivf. Tak doufam ze bude uspesne

silwin
6. čer 2017

Helios me zase nastval v tom, krom arogance personalu, ze nam nejdriv predlozili dlooouhy seznam vysetreni, ktery musime podstoupit, aby zjistili kde je problem a ten pak mohli resit.
Udelali jen odber krve u me a neuplny (a navic jak jsme se pozdeji dozvedeli uplne zmrseny a zkresleny) spermiogram u muze... vysledek? Zadny problem, skvele vysledky, reseni? Jedina moznost pro nas umele oplodneni... takze velmi "duveryhodny" car