CARy během Vánočních svátků. Jak fungují?

madamas
9. lis 2020

Ahoj, ráda bych se zeptala zda má někdo zkušenost jak fungují CARy během Vánočních svátku. Čekám teď na ms a měla bych začít stimulovat. Problém je v tom že mám čerstvě po Covidu (dnes mi skončila izolace) a nejsem si jistá zda moje tělo nepotřebuje ještě nějaký čas k zotavení. Kdybych to tedy odložila tak další pokus vyjde na prosinec. Čekat do nového roku mi přijde zase dlouho, ale co by se dalo dělat 😔 Jezdíme do Zlína, volat tam samozřejmě budu, ale chci počkat do poslední chvíle podle toho jak se budu cítit. Zatím mě zajímají vaše zkušenosti s ivf b prosinci.

alik20
9. lis 2020

@madamas nechala bych to az po vanocich v nasem caru uz nedelaj ani nove stimulace kvuli covidu

madamas
autor
9. lis 2020

@alik20 náš CAR jede právě bez omezení... nejspíš počkám na ms a rozhodnu se na poslední chvíli jak se budu cítit 🤔

rybkaryb
9. lis 2020

Vloni zacinali novy stimulace do urcityho data a po nem uz ne protoze pres svatky jsou zavreny. Myslim ze uplnej zacatek prosince a pak stop.

symellia
15. lis 2020

Ahoj, ma někdo povědomí jak to je v brnenskem reprofitu? Me zatím dr po emailu nic neříkal, že by měli mít přes svátky omezeny provoz, ani s tim nepočítám.

jestericka
16. lis 2020

@symellia my chodime do Reprofitu v Brne, taky mi to tento mesic nevyslo, takze zacinam stimulaci v prosinci. Jsme u Dr. Franka a volal, ze maji anesteziologa (pro odber vajicek) do 23.12., takze pokud budu mit menses 7.12., tak stihnem stimulaci a rovnou i ET, protoze prej pres svatky (24., 25., 26.) pracuji, i kdyz jen dopoledne 🙂