CAR Motol x Gennet. Zkušenosti?

5. srp 2021

Ahoj, jdu si pro vaše rady a zkušenosti. Chodíme 2 roky do Car v Motole.. 3x KET neúspěšný. Našla jsem si nového gynekologa a doporučil mi Gennet na Praze 1 p. MUDr. Polákovou... Včera jsme byli na konzultaci a vůbec nevím,co dělat. Úplně mi tedy asi nesedla. Četla jsem na netu, že řeší BMI. Pokud je nad 35 prý IVF vůbec nedělají, to v Motole nikdo neřešil. Naštěstí se tip top vejdu. ( Samozřejmě s váhou bojují, ale mám PCOS a každé kg mi trvá strašně dlouho než dám dolů) . Myslela jsem, že přejdu, v Motole už prý vyzkoušeli různé dávky léků, tak jsem myslela, že budeme mít nový pohled na věc. Ale nějak o tom nejsem presvedcena. Jaké jsou vaše zkušenosti s Gennetem? ( Omlouvám se za sloh, ale nějak nevím, co dál.

merope
5. srp 2021

Já chodila do Gennetu léta, naposledy do Archy kvůli darovaným oocytům a v pohodě. Ale teda jsem si chtěla jít pro "mrazáčky", což jsem myslela, že bude taková trošku formalita - a chce po mně kupu dalších vyšetření, což vzhledem k tomu, že se vše musí dělat v konkrétních dnech cyklu, posouvá celý KET tak o půl roku (rozházená dovolená a ještě trošku rozhozený cyklus).

squezy
5. srp 2021

Vyprdni se na motol, ja tam jen ztratila čas. Přestoupila jsem do iscaru a z prvního pokusu ivf byl úspěch. Ale vis jak, je to individuální, ale nadchnul me jejich přístup, nic netrvalo dlouho jako v Motole a nam se to rozhodně vyplatilo.

zoyee
5. srp 2021

Stejně jako @squezy, na první dobrou vyšel iscare, s Motolem zkušenost nemám

bublee
5. srp 2021

Já mám s gennetem dobrou zkušenost 🙏

autor
6. srp 2021

@merope ty jo to věřím .to čekání je hrozne.. ale zase lepší je udělat vyšetření aktuální než přijít třeba zbytečně o embryjko ;) ale chápu..čas utíká :(

autor
6. srp 2021

@squezy moc děkuji... Ano, je to individuální, ale asi ta změna třeba taky prospěje, jiný pohled na to 🙂

autor
6. srp 2021

@zoyee moc dekuji ☺️

autor
6. srp 2021

@bublee tak děkuju, aspoň jsem se trochu uklidnila 🙂