Čekání po ET, jak se zabavit, aby to utíkalo?
Ahoj holky, mam 3.den po ET a nejak to neutika..Co Vas zabavilo? ;)
děkuji moc za držení palečkůůůů,myslela jsem i na Vás a moc bych si přála,aby se to splnilo každé z Vás !!!!!
@margotecka Neboj se a zkus myslet pozitivně. Já vím, že se to lehko řekne, ale důležitá je psychika 😉 Drž se!
@pejejak Děkuji za podporu a zkusím myslet pozitivně 🙂
@radka78 Mooc mooc ti gratuluju, věděla jsem, že to bude v pořádku 😀 Mám velkou radost, že aspoň někomu to vyšlo 😉 Užívej si těhulko 🙂
@margotecka děkuji moc a nestresovat se,počkat opravdu dýl s testíkem,ikdyž já byla nedočkavá a už od devátého dne jsem musela 🙂 držím palce
@radka78 Docela se bojím, když tady čtu, že některá špiní, jinou bolí břicho, jako před MS a mě nic, není to divný? 😖
@margotecka Není, každá to má jinak 😉
@margotecka nene ,já se taky bojím pořád,ikdyž to už mám potvrzené krví,ale opravdu to má každá jináč 🙂
@pejejak Tak uvidíme, testovat už nebudu! Na krev jdu tuto sobotu, takže TT zkusím v pátek, nebo až v obotu před odběrem, co myslíš? Mohlo by tam už něco být vidět???
@margotecka Těžko říct, možná ano.
@pejejak Uvidíme, co bude do pátku, či soboty. Možná to taky raději vydržím!!!
holky jdu se projit s pitbullem🙂je tam nádherně🙂 zatim pa
Já si jdu uvařit kafe bez kofeinu, mám na něj chuť 🙂 Zatí se mějte holky 😉
@margotecka Dej si a 2deci červeného můžeš taky, mě pomohlo 😀
@misinkam To je mi moc lito ☹
Ahoj holky,jste tu některá?Potřebuju uklidnit!Dnes jsem 8 den po ET.Ráno jsem testovala a zase nic,jen bílo ☹ Už by tam přece mělo být něco vidět!Jsem z toho hotová,brecím!Jsem smířená,že to nedopadlo ☹
@margotecka Pokud vím, tak zkušené holky psaly, že se duch ukazuje až tak 10.den po ET. Takže klid a věřit!
@anzet Ale pokud vím, tak už tady taky někdo psal, že 8. den po ET měl krásné // ☹ Už moc nevěřím! Ale děkuju ti.

ahojky holky moje zlatýýýý🙂 krev positivníííí 😀 😀 😀 😀 hladina 200,ale pry odpovídá,já nevím,jestli je to málo,nebo hodně,jsem teprve 12ctý den🙂