icon

Čekání po ET, jak se zabavit, aby to utíkalo?

kaijko
6. říj 2012

Ahoj holky, mam 3.den po ET a nejak to neutika..Co Vas zabavilo? ;)

Strana
z40
raaaadka
13. led 2014

@petra54 To je mi lito, taky me upozornili,ze se to muze opakovat, neprijde mi to nic zvlastniho. Pocitam se vsim, ale dnes jsem to opet dostala , tak zas dalsi mesic budeme doufat. Ja mam ten druhy vejcovod urcite poskozeny, uz pred tim mimodeloznim se mi v nem zadrzovala a mizele tekutina stale stridave, tak si myslim, ze tam vajicko uz neprojde. :(
Na ivf jsem byla jednou, to jsem mela jeste oba vejcovody, nevyslo to. Ted uz mi bylo 40, tak by me dalsi ivf stalo moc penez.

vbera
21. led 2014

@pavlis321 pavlis321 Dr. mi doporučil darkyni, jelikož se mi dělají nekvalitní vajíčka, dvakrát jsem se na začátku nastimulovala, odebral mi dvě, nedošlo vůbec ke spojování se sper., podruhé odebral jedno a spojili to, embryo se nevyvíjelo.
Pak už jen pokusy s dárcovskými...... vždy fiasko... výsledek 0 následovaly pokusy o KET... taky 0
Jinak přirozeně pokusy 4 roky - o ničem.....
Žádný problém nezjištěn

Ahojky, co se týče darovaných vajíček, tak to mi taky Dr. doporučil po mém 2. IVF. Prý jsem stará a se svými vajíčky nemám šanci. Jenže já jsem o tom nechtěla ani slyšet a z diskuzí na netu jsem zjistila, že moc úspěchů s "darovanými" není. Tak jsem pokračovala se svými. Z tohoto CARu už jsme pryč a v novém byl pro mě velký úspěch v nativním cyklu (bez "mega" dávek hormonů). Včera mi zavedli 2 embrya kvality "A". V přechozím CARu jsem se k takové výsledku nikdy nedopracovala a taky mi nic neřekli, i když jsem se na to ptala. Můžu se zeptat kolik Ti je? Už znáš svůj hormonální profil? Kam teď chodíš?

vbera
21. led 2014

@raaaadka A kolik jsi měla vajíček při IVF? Jaké si brala hormony? Co zkusit nativní cyklus, ten není tak drahý?

raaaadka
21. led 2014

@vbera Ahoj, já měla 9 vajíček, oplodnili 7, vyvíjelo se 5 a v den zavedení zbylo jedno. Moc tomu nevěřím, třeba nezbylo žádný a potřebovali dokončit proces. 😒 Já jsem v tomhle skeptická, je to pro mě neprůhledný, člověk platí a platí a ani neví za co. 😒
Nativní cyklus, to nevím, jestli by bylo k něčemu, když problém bude nejspíš ve vejcovodech. Respektive v tom jednom, co mi zbyl. Hromadila se v něm ta tekutina a pak mizela, takže asi tam bude nějaká překážka, nevím. Fakt nevím co mám dělat.

pavlis321
22. led 2014

@vbera ahoj. je mi 32. Chodila jsem do Sanusu v HK. Vždy bez poz výsledku. Ted jsem začala chodit do CUBE v Praze k Dr. Višnové, tak uvidím. Deleli mi tam vysetrení štítnice, histeroskopii, a profil i genetiku. Vše by mělo být v pořádku na profil ještě cekám....

vbera
23. led 2014

@raaaadka Ahoj Radko, k nativnímu cyklu vejcovody nepotřebuješ. Já ne nemám vůbec. Nativní cyklus je šetrnější, dává se minimální stimulace (já měla jen Clostík) a úspěch byl daleko větší než při klasickém IVF. A není to tak finančně nákladné (já už jsem samoplátce).

Skeptická jsem byla v minulém CARu a taky jsem pochybovala jestli mi vůbec něco zavedli. Jenže v mém novém CARu to vím jistě, viděla jsem obě embrya na monitoru a byl to fakt zvláštní pocit 🙂 , měla jsem slzy v očích.

vbera
23. led 2014

@pavlis321 ahojky, tak to držím palce. Už máš výsledek hormonálního profilu? Jaký máš domluvený další postup?

raaaadka
23. led 2014

@vbera No tak to mě zajímá, já už jsem také samoplátce. Tak by mě ta cena zajímala. A taky jak to probíhá. IVF jsem stihla těsně před 40 a v dubnu mi bude 41.

vbera
23. led 2014

@raaaadka Nevím do jakého CARu jsi chodila. Já teď přešla do IVF CUBE a cena za nativ je 12 000.- Kč. Je v tom zahrnuto OPU, ICSI 1 - 2 vajíček (v přírozeném cyklu se jich stejně o moc víc neudělá) a ET. Já jsem šla v lednu 2. den ms na UTZ, kde Dr. našla 3 dominantní folikuly a ještě několik menších. Od 3 . dne cyklu jsem brala Clostík, pak byl ještě jeden UTZ, pregnyl a OPU.

raaaadka
23. led 2014

@vbera Tak to by ještě stálo za pokus. Já byla v Gennetu. A když měníš CAR, testují tě s manželem znovu na vše? Nebo si ty výsledky testování nějak stahují, nebo neřeší....?

vbera
23. led 2014

Já když jsem šla do CUBE, tak jsme oba podpsali papír, že souhlasíme s léčením. Ústně jsme vypověděli naše předchozí úsilí v CARu. Měla jsem vypsané hormony z předchozích IVF. Dr. chtěla dokumentaci z předchozího CARu. Tam mi řekli, že mi udělají výpis z karty. Bylo to na mojí žádost, tak jsem zaplatila 100.- Kč, což je zanedbatelné. Nechtěla jsem, aby věděli kam jdu. Bacha, mají na to ze zákona 30 dní (tady to neochotně udělali za 3 týdny jedna A4 a ještě s chybama.

pavlis321
27. led 2014

@vbera výsledky zatím nemám. Ted jsem čekala na chválení pojistovny jestli mám ještě vubec nárok...
pokud ano, jdu na další pokus....

zitafa
13. črc 2025

Holky já vám moc gratuluju k těhotenství.to ja jsem třetí den po transferu ket a furt si něco ohledně transferu čtu.Po transferu mě akorát co tak pobolívá pravým vaječníku a jsem unavena

Strana
z40