Cena nativního cyklu ivf. Kolik vás to vyšlo a v jakém centru?
Ahoj holky, prosím vás, ta která jste podstoupila nativ mohu se zeptat na kolik vás to vyšlo? A v jakem centru? U nás to vychází na 33 tisíc to mi přijde šílené + nějaké metody navíc 42200 bez pojistivny. Tak by mě zajímalo jak je to jinde. Dekuji za každou odpověď
Ahoj, tak dneska jsem pátý den po et. Po dvou dnech mě začalo bolet dost břicho jako na menstr. a jakoby řezání, dloubání. Teď mě nebolí nic, ale dnes jsem se probudila se stejným pocitem na těle jako když to mám dostat. Tak já nevím. Takové stavy jsem měla když to nevyšlo. Na nějaké priznaky je brzo, ale myslím, že je i brzo na menstruaci. Tak uvidíme co bude dal. Bojím, bojím
@liinaja ano 3denní s 6buňkami, přesně nevím od kdy bolelo břicho asi ale duch na testu byl 9den po vložení a pak jen sílil do krve...hodně štěstí ale opravdu mě to v podbřišku bolelo, že jsem zapila neúspěch a pak pila na úspěch...test bych ani nedělala, kdybych se nehlásila na očkování na covid...🙂
@liinaja Je jasny, ze se bojis. Mam pocit, ze nam je urceno se bat porad. Jestli bude vajicko, jestli se oplodni, jestli bude transfer, jestli budou //, jestli to vydrzi, jestli zvladneme porod......proste ten strach k tomu patri. Ale neboj, ono to urcite dobre dopadne 🤗 Bolest muze byt ze vseho, z leku, z odberu, psychicky......proste musime vydrzet do testu a pak se uvidi. Drzim moc moc palecky. Porad na tebe myslim a verim ❤🍀
@veeev Dekuju, teď necítím nic jen jsem od druhého dne nafouklá a boli mě prsa, ale prsa mě boli už od opu, jinak mi není nic. Asi vše je od těch léku. Zatím mam pocit stejný jako když to nevyšlo. No doufám že to nedostanu než budu testovat. Ten strach je nekonečný, no každopádně byl by to zázrak kdyby to vyšlo❤️
@liinaja Hele, ja zazila x pokusu, kdy to nevyslo. A jeden pokus, kdy to vyslo. A uklidnim te, citila jsem se vzdycky stejne 🤣 Zadny priznak, jen vzdycky pak bolest jako na ms. A vetsinou dosla ms a jednou, kdy jsem se chodila furt kontrolovat, ze to prijde, tak to neprislo ❤ Takze ver a uvidis, ze za chvili tam budou // 🥰
Holky tak asi je to v pr… od středy mi začalo byt divně. Blbě od žaludku, bolest na vajecnikach, pnutí v prsou. Tak jsem udělala včera test a byl tam dusík a dnes tam není nic😭. A ani mě není nic vše odeznělo. Vím že je brzy nechtěla jsem tak brzo testovat, ale vážně jsem cítila ze to vyšlo. A teď cítím opak. Už těch transferu mám za sebou dost a proto mi něco říká že to nevyšlo😭 už by tam mohlo něco byt
@boure888 to je můj 7 transfer. Mě je hrozně, brečím tu a nevím co dal a to mám dneska oslavu narozenin. Ještě se musím tvářit jako ze nic. Já vím že je brzo, ale mě odezněli všechny priznaky. Nevím třeba včera to byl duch ještě z ovitrelle. Opravdu já si byla tak jistá že tam bude😢
@liinaja Naprosto te chapu. Me vzdycky uklidnovalo vedomi, ze proste to ma dopadnout jak to dopadne. Ze co kdyby to dopadlo ted a za mesic ne. Tak at je to rovnou. Spatna slova, ja vim. Ale snaz se myslet pozitivne. Mohla jsi mit moc dnes vic naredenou, zkus test zitra. Budu moc moc drzet palecky. A ver, ze to jednou dopadne. At ted nebo za mesic......podivej na me. Podle vsech vysledku ze soucasneho imuna jsme skoro neplodni. A mame malou. Takze verim, ze si cestu najde i druhe miminko. Zazraky se deji ❤
@liinaja Ja vim....vybrec se, jestli ti to pomuze. Ale jeste je fakt brzy. Nekdo uz ducha v tuhle dobu ma, nekdo ne. Jeste je proste sance ✊ Ja testovala az ten 12. den po transferu. Driv ne. A pritel ducha ani nevidel. Ja jo. Po par minutach se vybarvil, ze byl uz viditelny, ale zadna dalnice to nebyla. Ja uz mela tolik negativnich testu predtim a i ted po maly, ze to ani snad neni pravda. Jednou to vyjde, ver 🙏

@boure888 ano, zítra transfer, ale mám strach přece je jen 3 denní