icon

Cena nativního cyklu ivf. Kolik vás to vyšlo a v jakém centru?

liinaja
27. srp 2021

Ahoj holky, prosím vás, ta která jste podstoupila nativ mohu se zeptat na kolik vás to vyšlo? A v jakem centru? U nás to vychází na 33 tisíc to mi přijde šílené + nějaké metody navíc 42200 bez pojistivny. Tak by mě zajímalo jak je to jinde. Dekuji za každou odpověď

Strana
z4
liinaja
autor
17. říj 2021

@veeev děkuju❤️

boure888
17. říj 2021

@liinaja držím...důležité že nekrváciš 🙂

liinaja
autor
17. říj 2021

@boure888 zatím ne🙏Děkuju

boure888
17. říj 2021

@liinaja to je naděje a kolikátý den jsi po vložení?

liinaja
autor
18. říj 2021

@boure888 dneska jsem 11 den

boure888
18. říj 2021

@liinaja jak to vypadá? Dělala si test?

liinaja
autor
18. říj 2021

@boure888 nedělala, bojím se. Včera večer mě bolelo břicho a bolí mě prsa jako když to mám dostat

veeev
18. říj 2021

@liinaja Ja ti furt desne drzim palce. Snad to klapne 🍀

liinaja
autor
18. říj 2021

@veeev já ti nevím holka, strašně v to doufám, ale teď mám pocit že to mám dostat, nebolí mě břicho ale ten pocit jestli mi rozumíš

veeev
18. říj 2021

@liinaja Uplne ti rozumim. Ale aspon slabe uklidneni.....ono to tak muze byt i pri tehotenstvi. Ja to s malou mela, myslela jsem, ze to dostanu a ono ne.

liinaja
autor
18. říj 2021

@veeev si hodná, děkuju. Ani nevíš jak bych si to přála po tolika letech. Já už si říkám, že snad mi to není souzeny. Po tolika nezdarech člověk ani nedoufá, že někdy ty dvě || uvidí. Jindy jsem testovala jak blázen každý den a teď se tak bojím, že to stále odkládám

veeev
18. říj 2021

@liinaja Ja te chapu. Jak dlouho se snazite? My se pred malou snazili 2 roky doma a 2 roky v CARu. Za sebou bambilion pokusu a nic. Ted po male jen 3 pokusy, ale aspon ted vime, kde je zakopany pes. Uvidime pak.

liinaja
autor
18. říj 2021

@veeev jsme spolu 13 let a asi po 4 měsících známosti jsme si přestali dávat pozor. Tím ze jsme byli mladí, tak jsme to tak neřešili že to nejde, jelikož se řešilo bydlení a tak, ale teď mě to mrzí. Po 5 letech jsem otěhotněla, ale mimoděložně kdy jsem přišla o vejcovod a do roka jsem přišla i o druhy vejcovod. Tak jsem šli do centra a tam se nám snaží pomoc cca 6 let.

liinaja
autor
18. říj 2021

tak se dá říct, že vlastně nás cely vztah nám ti nejde.
@veeev

liinaja
autor
18. říj 2021

ale stále se oba snažíme věřit, že snad někdy

veeev
18. říj 2021

@liinaja Ach jo....to me moc mrzi. Takova doba. Absolutne chapu, jak je to tezky. Ale tak ted aspon vis, ze v nativu je mozne ziskat vajicko a dojit k transferu. A mate nekde nejaky nalezeny problem (imuni, genetika)? Nebo jste oba absolutne ok? Jeste me napada....nebyla jsi v laznich?

liinaja
autor
18. říj 2021

@veeev to jo, kdyby to teď nedopadlo tak budeme zkoušet dál nativ. No, když jsme přišli poprvé do centra, tak krom těch vejcovodu jsme byli oba v pořádku. Po prvním ivf šlo zdraví do haje. Najednou špatná štítné žláza, protilatky proti zóna pellucida, protilatky pro vlastním vajecnikum, protilatky na spermie, zvýšené NK buňky. Celkově jsem se necítila moc dobře. Tohle mě trápilo cely ty roky. Ale stal se zázrak a před cca 4 měsíci, když mi dělali kontrolní imuno, tak vše v pořádku. Jen stále ta štítka, ale tu mám díky lékum v normě. A protilatky na spermie, ale stejně díky ivf a icsi se tohle obejde takže u ivf tohle ničemu nebrání.

liinaja
autor
18. říj 2021

@veeev v lázních jsem nebyla. Jen mě napadla ještě mobilizace kostrče

veeev
18. říj 2021

@liinaja No uf. Teda, vy si taky uzivate 😭 Moc me to mrzi, ale o to vic verim, ze to klapne 🍀✊ Nam ted taky zjistili protilatky proti spermiim, proti embryim, ale total. Takze jsem na kortikoidech. Pritel spatnej spermiogram a jeste k tomu znacici zanet. Takze spis nulova sance na prirozene poceti a i v CARu ted nedoporucujou. Nechapu, jak jsem mohla otehotnet. Ale bylo to po laznich a navic jsem dostala brutal chripku hned po transferu....takze kdo vi 🤷‍♀️ Ale stalo se. A to jsme chteli podat uz papiry na adopci. Ted doufame v sourozence, ale strach velikanskej. No a lazne urcote doporucuju. Boze, to byl relax. Ja si to fakt uzila. No a mobilizaci kostrce....premyslela jsem taky o tom. Ale nejak k tomu jeste nedosla. Jeste jsem cetla o akupunkture. To taky nezni marne. A je pravda, ze na akupunkturu jsem chodila i v laznich a jeste cvicila Mojzisovku. Ufff jako. To je fskt hrozny. Nekdo se ohne a hned tehotni.

liinaja
autor
19. říj 2021

Holky tak test mám negativní😭

boure888
19. říj 2021

@liinaja to mi je líto, tak bojovat dál. Náš vítězný transfér byl až 8....To příště už výjde 😁🙂

liinaja
autor
19. říj 2021

@boure888 já vím, ale ta beznaděj je strašná a ta prázdnota. Já už mám chuť to vše zabalit. Mě ten neúspěch tolik ničí, tolik let a nic, já už tomu snad nevěřím že mám takovou smůlu. Nikdo z rodiny neměl nikdy problém otěhotnět. Takových peněz a nikdo nám nedokáže pomoc, jen člověk solí peníze a nic z toho.

boure888
19. říj 2021

@liinaja úplně tě chápu...I já přestávala věrit...To se musí zlomit...Hodně štěstí 🍀🍀🍀🍀🍀

veeev
19. říj 2021

@liinaja Neee, fakt jsem doufala. Moc me to mrzi. Ted je to na prd, ale musis sebrat sily a bojovat. Nekde to miminko na tebe ceka. Ver mi 🙏

liinaja
autor
19. říj 2021

@veeev já ty poslední 2 dny jsem taky trošilinku doufala, ale nechtěla jsem to zakřiknout, ale jak je vidět bylo to k ničemu. Já opravdu nevím kde sebrat sílu. Cely den brečím a pak když mi ten můj řekne, že už nikam nejde, protože to nedokážu unést a pak brečím, že už mám byt zvykla po těch letech nezdaru a ne se z toho hroutit.

kocila
20. říj 2021

@liinaja mam za sebou 6 nativu a jedno plne IVF,ale stejne se nezadarilo.
Prosla jsem si imunologickpu lecbou medrolem,intralipidy, ale stejne moje telo krasna embrya zabiji, ackoliv dle doktoru vse je v pohode (protilatky zona pellucida a malinko zvysene NK bunky dle nich nevadi)…presto proc to tady pisu je ,ze bych ti doporucila pred dalsim pokusem si vydupat imunologickou lecbu a tvoje telo co nejvice oblbnout (radeji vyssi davky-mne dali min. hladinu kvuli pandemii a myslim,ze to bylo nedostacujici)..
Kazdy nezdareny pokus bylo velke zklamani,ale rekla jsem si ,kdy skoncim s pokusy pres kliniku a necham to uz byt i za cenu jednoho ditete,ktere mam doma zcela prirozene a u druheho diagnoza sekundarni neplodnost-bohuzel vek je nas velky nepritel a kazdym rokem se repidne snizuje sance ..
U tebe bych bez min. Prednisonu pred transferm vubec do dalsiho pokusu nesla,ackoliv mas ted dle lekaru protilatky nizsi,ale co jsem nastudovala,jakmile telo jednou protilatky ma,tak telo uz bude bojovat cely zivot..
Vybrec se ted a ver,ze za par dni najdes v sobe silu do dalsiho pokusu (jen kazdemu rikam,ze lecba pres kliniku ma sve limity a ze by zenska mela myslet na sebe,aby tady byla i za x10 let-hormony jsou velke svinstvo)…

liinaja
autor
20. říj 2021

@kocila ahoj, no mě teď vyšlo že mám hladiny v normě, tak počítám s tím že už tam ty protilatky nejsou?? Krom na ty spermie. Mě posílají vždy na imunologii do Prahy do Gennetu, zda je tohle dostačující nevím, nevím kam popřípadě jít a o co si více zažádat. Já vím, je to svinstvo mám za sebou 3 stimulovane ivf cykly s medrolem a taky jsem si díky tomu rozhodila celou imunitu, ale teď je to prý OK. Ale asi je něco spatne, ale nevím co. Jestli je chyba v embryu? Měli jsem už i vyšetření pgs a bylo z toho biochemické těhotenství. Bohužel pgs nezaručí zda je embryo dále životaschopné. Děložní sliznice je taky v pořádku tam taky problém nevidím, když si vezmu, že embryo se muže uchytit ve vejcovodu, na vaječníku nebo v dutině břišní… máme malinko horší spermiogram, ale není to žádná tragédie. Pro jistotu jsme si dali ICSI a MACS a taky ti nikam nevedlo.

boure888
20. říj 2021

@liinaja pořád to je mezi nebem a zemí...někdo je úplně zdraví a hodně transferů a nic..znám pár...není co léčit...věda je daleko ale není všemocná...u nás až 5ivf když jsem tomu nevěřila bylo to 10embryo ve mě a 8transfér...Bojuj dál..nemůžeš nikdy vědět. Zda další pokus zrovna nevýjde?

liinaja
autor
20. říj 2021

@boure888 já vím že je to asi opravdu jen i štěstí, ale těch peněz? Kde na to člověk má brát? Nejvíc mě znepokojuje vek a že už před 3 roky mi bylo řečeno předčasné selhavaní vaječníku.

boure888
20. říj 2021

@liinaja my do toho dali moc peněz...vše se točilo kolem ivf...bylo to vyčerpávající...kolik ti je?mě už 34,5let snahy...Pokud ti není 40+ ,bojuj dál....🍀🍀🍀🍀

Strana
z4