icon

Cena nativního cyklu ivf. Kolik vás to vyšlo a v jakém centru?

liinaja
27. srp 2021

Ahoj holky, prosím vás, ta která jste podstoupila nativ mohu se zeptat na kolik vás to vyšlo? A v jakem centru? U nás to vychází na 33 tisíc to mi přijde šílené + nějaké metody navíc 42200 bez pojistivny. Tak by mě zajímalo jak je to jinde. Dekuji za každou odpověď

Strana
z4
kocila
20. říj 2021

@liinaja vim,je to tezke..
Metody jste zvolili spravne kvuli spatnemu spermiu.Vkladali ti pouze 3 denni,coz o kvalite embrya vubec nic nerekne..ja bych priste zkusila prodlouzenou kultivaci a asistovany hatching (snazit se menit postupy)..ano PK je riziko, ze embryo neprezije,ale pak je zbytecne vkladat 3denni,ktere by stejne neprezilo (podminky laboratore jsou na dost vysoke urovni,ktere jsou dost podobne s lidskym telem)..
Asi rady jako anannas,vino na sliznici jsi zkousela…
Ale jak tady bylo receno,je neco mezi nebem a zemi co neovlivnime…
Pak je moznost volit darcostvi (spermie,vajicko,embryo…)…az po adopci…

liinaja
autor
20. říj 2021

@boure888 je mi 34 s tím že mám ten předčasný přechod a toho se děsím nejvíc

boure888
20. říj 2021

@liinaja kamarádka měla také mizivé amh a první dítě přes ivf a druhé normálně rok po porodu kdy chtěli jít na 3ivf...já už jen 3denni nativ....tolik 5dennich a nic a genetika a mffs a nic...hodně štěstí dál...úplně ti rozumíme...bojuj dál....

evulilinek007
12. říj 2024

ahooj, ohledně ivf klinik, metod, co dělat atd. jsem teď narazila na docela zajímavý web, tak sdílím: https://ivfmapa.cz/

Strana
z4