Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@malina2 a tys už viděla černě, troufám si napsat i hnědě🙂 budu na tebe myslet, však už si to zasloužíš
Ahoj holky 🙂
@malina2 no vidíš,bude to v poho,neboj... 😲
...tak jsem dnes byla v Gennetu na kontrolu po těch klkách a vše v pořádku,malá zas vyváděla a pak se furt chechtala,dívala se mi na roštěpy,a prý je to v pořádku,tak teď už jen čekat až si přestanu kupovat intimky a snad už se začnu i radovat 😕
Ahoj holky, tak to byla jen jednorázovka, ustalo to v podstatě hned, jak to začalo. Ten utrogestan jsem začala zavádět, protože motání hlavy bylo z něj (z polykání). Poradili mi v Motolo po telefonu, jsou tam strašně fajn sestřičky. Nicméně nevím, jestli v tom mám pokračovat, když už je to ok. Jinak pozítří mě čeká kontrola v 6+0, tak to zas budou nervy kvůli tý srdeční akci...
tak nás čeká zítra další kontrola po měsíci. už se moc těšim až toho špunta uvidím 😉
@inza no toto,už je zase v čoudu!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@rychetkami jj neboj já taky stále jedu v intimkách,včera jsem se nasrala a koupila si 3 ty velký krabice myslím že carefree,takže kdyby něco můžu pak rozdávat 🙂
@raducha držim pěstičky do Gennetu 😉
ahoj holky, tak nás ve středu čeká KET. Od čtvrtka si zase píchám Fragmin 😖 (na ředění krve) a beru Utrogestan. Rozmrazí nám 2 embryjka, zavádět se bude jedno. Tak snad bude aspoň jedno na KET vhodné 🙂 Tak mi, prosím, držte palce 😉
@maharall tak si od čtvrtka píchám Fragmin a kupodivu zatím žádné modřiny. Jen zatím dvě červené, mírně modřinové tečky. Tentokrát mi to zatím docela jde, probudím se, píchnu, pak chvíli poležím, protože ta tekutina pálí a pak vstanu (asi je to tentokrát jiný, co mi zbývá, když vedle v pokoji mám již 2letou cácorku 😀 ) Ale představa, že když se to povede, že to takhle budu dělat denně až do října .... 😝
@monivo držíme všechny palce co máme 😉
@zvalentova a vy jich zrovna máte hodně, tak děkuju moc 😀 Jak se máš a jak se daří?
@majcam: nazdarek...zadne novinky nejsou...nad nanukama jsme zatim nepremejsleli...nejdrive brezen, duben...manza ke vsemu byl jeste sikovnej pri sportu a pretrhnul si sval...takze je doma ted veselo jinak. JInak musim rici ze uz se me ani do niceho neche...zkusime ty nanuky a pak na to asi prdime.....
co ty jak se vede tobe a tve divisce?
@monivo ahojík, tak moc moc držím palce ať to vyjde a povede se to napoprvé 🙂 , no já Ti nezávidím to píchání já byla na jednu stranu ráda že už nemusím i když bych to taky vydržela kvůli miminku.... asi je to náročnější s malou divoškou co? Já teď už pomalu přemýšlím o práci (teda mám nervy jestli nějakou seženu 😅 😝 ) , už jsem smířená že budeme mít "jen" ty naše dva raubíře 😀. teď jsou oba nemocný Honzík má průjem a Hanička nějakou virovou vyrážku tak jsem zvědavá kdy ty nemoci chytěj od sebe a bude ještě veseleji 😅 . No nic každopádně na Tebe ve středu budu myslet ať je vše ok. Zatím se měj krásně ......
😀 dnešní kontrola proběhla dobře. budeme mít holčičku 😉 miminko zdravé a zase dávalo o sobě vědět.
@raducha báječná zpráva a veliká gratulace 🙂
@majcam ty se máš, že můžeš na nákup...můj pokrok spočívá v tom, že se můžu pohybovat po bytě...naštěstí můj muž se ve vložkách už vyzná, tři týdny trvá moje domácí vězení🙂 ale poprosím ho o nějaké megabalení, třeba zákonem schválnosti ti přejde🙂
@rychetkami a máš to ještě hodně,nebo jak? No dr.říkal,že na procházku můžu,tak jsme byli jen s manžou autem,jo a koupila jsem si angelsounds,na srdíčko,a je to teda velká úleva,že jí slyším,pěkně si tam šplouchá 😉
@rychetkami jé Adam a Ema moc hezké 😉
@majcam no nenijak extra moc, ale jak dlouho stojí, je to horší, a když jsem v klidu,tak nic...uvidím za týden, co doktor... Myslím, že budeme potřebovat jména jewn pro kluky 🙂
@rychetkami jéééééééé raubíři 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ,myslíš,jo?A dali ti nějakej ten ascorutin? I když čert ví,jestli vůbec pomáhá...,já třeba jeden den nic a další zase něco 😠 😠
@majcam uvidíme za měsíc a něco, zda mám s kluky pravdu 🙂 ascorutin beru znova, ale rozdíl nevidím 🙂
@maharall jo jo 🙂 Rozmrazili tři embrya a přežilo jen to jedno 🙂
Chci se zeptat, dostala jsem dnes Estrofem, mám brát 1x denně. Je to takové kulaté balení, vypadá to podobně jako hormonální antikoncepce. Měla jste ho některá? @hypo co ty? Měla jsi ho po KET taky? Podle příbalového letáku je to pěkný hnus.

Ahoj holky, tak jsem byla jeste u jineho dr., co mi tenkrat potvrdil to zamlkle, a ten teh. na utz videl. Nicmene se jedna teprve o 5tt, po te revizi se natahnul cyklus na 33 dni. Pristi dva tydny budou rozhodujici, tak mi drzte palce.