Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Betox:tak to je mě lito
My už doma🙂
@inza moc moc gratuluji 🙂
Ahoj holky,mám dotazek cca za tři tydny jdu na 1 trim.screening na Letnou.Někde jsem četla že si jde vzít svojí flashku a oni by mě to tam nahráli.Nevíte jestli to dělají i na Letný?děkuji🙂
@adelinkkaa buď ti fotku vytisknou na fotopapir nebo pošlou na mail.
Ahoj holky, poslušně hlásím, že jsem dnes zkusila test a byly tam 😀
@darkwitch:no bomba🙂... Pěkne jdeš v našich stopách. Proste jsi byla na řadě 🙂. Držím palce ať vše dobře skončí a máš za chvíli doma budu linka jako my. Resp. my máme budulinka nenazranka🙂 🙂. Jo a hlavně se tím ne stresující. Já měla povolenou sklenku vína či malé pivko. Dr říkala ze to není na škodu. Ne Teda každý den, ale třeba dvakrát do týdne...
@zvalentova mas dve,tak te nechteji strhat a setri te🙂nosit 24kg nebo 16kg to je fakt rozdil😀 ono i tech 8 a 12 uz je nekde jinde😀mohla bych se prihlasit na olympiadu ve vzpirani nebo tak neco😀 😀
@anlek ahaa vy takhle.marodite:'(tak hlavne hodne zdravi..snad je uz vse ok, a ma.proste jen hubene geny!!🙂
Ahoj holky mohu se k Vám taky přidat do klubu 🙂 Mohu se zeptat máte některá zkušenost s paní doktorkou Jarošovou z Gennetu,chci jenom slyšet nějaký názor moc děkuji 😕
Díky za radu to máš pravdu,taky k ní půjdu s papírkem 🙂 mám se objednat až na červen a já ze začátku jsem nevěděla co si o ní mám myslet totiž no a táák jseš hodná díky a slyšela jsem ,že špička v Gennetu je prim.Brandejská,ale já ji neznám
@anlek na imunologii v Plzni neřekli v podstatě nic, nějaká reakce tam sice je, ale nic moc, dali mi dexamed, která jsem si píchla před KET, prednison od KET, a anopyrin a pak mi dala vitamíny a řekla, že mám zhubnout... jako nějaké protilátky proti embryiím, ale tak jako že trochu a skoro o nic nejde... proti spermiím protilátky nemám... akorát mám nějaký neprostupný hlen, takže přirozené otěhotnění bude problém, ale jinak všechno by mělo být v pořádku a nikdo neví proč to nejde...

@petrita volám tě sem,ať se mrkneš na inzu 😉