Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@odvalilova25 😀 tak to je dobra rarita! Ale beru to v potaz! Diky 🙂)
@odvalilova25 @utrikocku A přesně tohle je důvod, proč v CAR říkají, že bez ohledu na test léky nevysazovat do potvrzení z krve. Pokud chceš vysadit, můžeš jít na krev zítra ráno jako samoplátce a do odpoledne máš výsledek. Ale oni v CAR ví, proč čekají do čtvrtka. Prostě je vysoká pravděpodobnost, že těhotná nejsi - ale pořád je tam jistá malá pravděpodobnost, že těhotná jsi. A mimochodem - vezmu-li občas ty pravděpodobnosti otěhotnění v daném cyklu, tak zase říkat, že jsou to nějaké "zbytečné naděje", to je samo o sobě divné.
@merope já myslela to s tou "nadějí", že nepotřebuji ujištění typu "neboj ještě to může dopadnout", chtěla jsem znát názor prostě tak nějak reálně, jak to kdo měl... Ale zároveň ráda uslyším o tom, že někdo měl // až třeba 12. den po ket apod. Přijde mi, že 10. den po KET už bývá poměrně slušná čárka. Ještě do čtvrtka počkám, třeba začnu krvácet i přes léky...
@utrikocku kdyz ono hlavne zalezi jak se komu uvolnuje hcg do moce. Ja mela teda 3 denni embryo a dusik byl az 10 den a znama mela uz 6 den. Dokonce jedna holcina ducha snad az 1ý den. Jestli chcete vtsadit jdete zitra do laborky cena cca 200-300 a vysledky do par hodin
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@utrikocku moje kamaradka mela tehotensky test pozitivni az v 8 tydnu a to uz mela davno potvrzene dvojcatka