Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
inza: problém je, že já nevím, kde býval Dětský dům 😨 když stojíš dole na Můstku a půjdeš směrem na Náměstí republiky, tak to je první ulice do leva..tam už uvidíš Fishera a i ten dům hraček je označený 🙂
inza: myslím, že tak mladá nejsem, ale nejsem rodák z Prahy, takže některé dřívější obchody atd. neznám a nevím kde byly 😀
petap1: ja taky nejsem narozena v Pze, 😉 , ale obcas takove stare nazvy cloveku zustali v hlave..... 😀
Holky, úžasná zpráva od pet.s, jsou už hotoví a jsou v POŘÁDKU. Hurááááááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Já vám všem závidím,nejsem zrovna trpělivý tip,ale musím vydržet. Už se nemůžu dočkat toho 28.4.na konzultaci,se to táhne jak šnek. Když mi budou dělat náběry na hormonální profil a moč a manželovi spermoi tak za jak dlouho budou výsledky?? a když to bude dobré tak se potom hned nějak začne?? 😨
Jo a ještě mám dotaz,četla jsem na nettu,že vysoký prolaktin je i ze stresu,je to možné????
Chtela jsem napsat, ze mi prisla SMS, ze Pet.s dopadl NT dobre. A koukam, ze uz se to vi ... 😵 😵 😵 Ja mam takovou radost. 😵
pets: supeer..gratulaceeeee 😀
jechulka: spermio jsme měli výsledky do 2 hodin...a krev s močí byla do týdne 🙂 Když to naplánuješ tak, aby byli všechny výsledky na první konzultaci, tak určitě něco naplánujete a hned začnete...oni moc neotálejí 🙂
já mám vysoký Prolaktin...a může být vysoký i ze stresu,ale to by byl spíše zvýšený, než vysoký. A nezatěžuj se takovými věcmi 🙂 ..co tě pořád napadá ten Prolaktin...ty jsi s tím problém neměla, ne ?
pet.s velka gratulace. Takze ted malinka oslavicka vybornych zprav. To by ti meli ti tvoji "zrouti" neco dobreho uklohnit 😀
jechulka77 : vydrz. Ten konec mesice je tu coby dup. Myslim ze HP je tak do tydne. pokud bude vse OKi tak se zacne v dalsim cyklu. Pokud vim tak na HP se chodi2-4 den cyklu, Takze dalsi mesic se na to muze 😉
holky do toho formuláře do gennetu se vyplnuje kontaktni adresa, nebo trvala? ja mam trvalou porad jeste u rodicu...
Inza:
Mě za to pero říkali 5000,-Kč, tak já nevím. Možná se nepodívali, že to mám hrazený pojišťovnou. Ale injekce jsou dobrý. Jen dneska mě nějak bolí břicho a nevím, jestli je to z toho, nebo to dělá ta červená mrcha. Je fakt, že já vždycky první 2dny umírám křečema. Tak nevím
evak99:
No mě původně říkali 1500,- pak 4000,- a v závěru to bylo 2400,- 🙂 Stejně je to dost, v poměru doplatků na ty ostatní léky mi přijde...
Petap1:
No on se na to vyloženě těšil, že mi to bude píchat! 😀
Měli jsme na to jen tak tak, protože den před tím se nám rozbilo auto a oprava byla za skoro 6000,- 😒
ale zvládli jsme to 🙂
Už aby bylo pondělí po UZ, abych věděla jak to bude dál a hlavně jestli to k něčemu bylo 🙂
Dnes mě nějak bolí břicho, jak jsem psala, ale připisuju to tý mrše červený, teda aspoň se tím uklidňuju 😒
Ano měla jsem s tím problémy dost dlouho,brala jsem mysalfom a nedělalo mi to dobře,pak se to tedy spravilo,ale nějaký ten pátek to trvalo a právě se bojím ,aby mě to tedˇ nějak nezdržovalo ☹
Holky moc děkuji. jsem v tuto chvíli nejšťstnější člověk pod sluncem. Normálně jsem to ořvala, hned jak jsme vyšli z Gennetu.Holky mám pocit, jak když jsem snad první den těhotná.Za měsíc jdeme na kontrolní UZ a na genetiku. Tak červík hlodá,ale NT máme negativní. Dokonce riziko na DS nám významně kleslo.Tančila bych radostí. tak doufám, že ted už nic nepřijde. ☹
pet.s gratuluju, neboj ted uz bude vsechno vporadku 🙂 tak se hezky raduj a to, ze jsi to, ze jsi to obrecela je normalni 🙂
Holky ještě vám povím, jak se mi povedl apríl.
Jeli jsme z toho vyšetření a já celé rodině naspala sms " Jsme v naprostém pořádku. Vše OK,Ale jsou tam 2"
Máma napsala " No to je pruser, co budete dělat". táta "Hlavně, že jste v pořádku. Jestli to budou takoví jedlíci jako tihle, v čem budeš vařit svíčkovou?.-)" Jediná moje setra napsala "Vtipné, Ti už otrnulo, viď? Taky ti přeji hezkého apríla." 😀 😀 😀 😀 😀
Když jsem pak mamce napsala, že první část je pravda a druhá apríl. Tak mi napsala, že jsem blb a chudák dítě bude mít praštěnou mámu. 😀 Tak jsem naspala, že sice praštěnou mámu,ale zlatou babičku.Odepsala mi "BREČÍM"
😀 😀 😀 😀 😀
Teprve potom ji došlo, že už jsem ji ukazovala fotku z UZ a že by to asi už dávno poznali 😀 😀 😀 😀 prostě jsem babičku dostala 😀 😀 😀 😀 😀
Dobré ranko,
pet.s: Úplně mi z toho nabíhá husí kůže..moc moc ti to přeju a hezky si to těhu užívej 😀 Hezký aprílek...a jde vidět, že vaši mají taky smysl pro humor 🙂
jechulka: Aha, kdyby náhodou (ale myslím si, že to u tebe to bude Ok) tak dnes dávají Dostinex a ten se daleko lépe snáší 🙂 Ale o tom nepřemýšej..bude to v pohodě, uvidíš 🙂
Kacmelina: Určitě to budou krásné folíky...ty bolesti můžou být k MS, ale taky k rostoucím folíkům...v každém případě se myslím neděje nic špatně 🙂 Tak budu držet palce na UZ, určitě to dopadne dobře..takže se na PO těš 😀
Já před 9h poběžím do Gennetu. Vám tu radím klííídek, ale sama jsem pěkně vycukaná. Bojím se, že tam nic nebude, ale nebudu na to myslet a doufám, že se tam jeden pěkný folík najde 🙂
petap1: tak hned informuj. myslím na tebe!
pet.s: nádhera. velká gratulace. a řeknu ti, že jsi pěkný číslo 😉 a koukej se teď ničím nestresovat, jasný? 😉 všechno bude dobrý, už jste si to vybrali jinde, takže tenhle bobeček bude zlatíčko zdravoučký 😀
kacmelina: no jo, je to dost, ale co se dá dělat, že? 😅 bříško přebolí a po tu bude cobydup a rozhodnete se, co a jak dál 😉
jechulka: jak psaly holky, když stihnete dojít na všechny odběry ještě před konzultací, tak se tím proces zkrátí, protože v gennetu opravdu neotálejí, takže budete-li chtít a výsledky budou přijatelné, tak v následujícím cyklu můžete jít do akce! i když možná budete muset čekat na schválení žádosti pojišťovnou na ivf, ale iui by vám určo udělali 😉 neboj se předem, nemá to smysl. věř doktorům, ale na vše se radši 2x ptej a pak si udělej časový harmonogram, to ti pomůže se orientovat. 😉
Pet.s zakousni cervicka. 😉 NT screening (na dobrem pracovisti, coz Gennet je) je nejpresnejsi screening. Takze vy cekate zdrave miminko!!!!! Genetikou vas prohaneji kvuli tomu, co se vam stalo. Me u Apolinare po dobrem NT rekli, ze triply uz ani nedoporucuji, zbytecny stres. V Gennetu je delaji, ale ty na ne muzes v duchu hodit bobek. 😉
Jee ted tu na me vyskocilo neco, co jsem tu pred tim nemela, takze o APRILU jsem necetla. 😀 😀 😀 To se ti povedlo. 😉

inza: jak je dole Mc Donalds..Příkopy...tak když si stoupneš zády k nemu je naproti (možná kousek šejdrem) kolmá ulice...v ní je po levé straně Fischer a pod ním je Dům Hraček 🙂