Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😃
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😃

•
30. kvě 2008ahojte, tak som tam dnes bola, a ako dobre to tam od februara pomenili...dali mi ziadanku na imuno niekam na Mlynarsku 4..ani neviem kde to je.. 😃
0
jojo, kvuli ovu. to te pak taky objednaji, na 12DC.
reknou mi tam vysledky toho horm. profilu a jeste jednou mi vysvetli to podprumerne spermio, bo m. toho moc po telefonu nepochytil.. 😃
no ale ja tam zase nenesla moc v kecupu. takze jsme na tom vicemene nastejno. hihi, se tam budeme vzdycky o tyden mijet. :-N
reknou mi tam vysledky toho horm. profilu a jeste jednou mi vysvetli to podprumerne spermio, bo m. toho moc po telefonu nepochytil.. 😃
no ale ja tam zase nenesla moc v kecupu. takze jsme na tom vicemene nastejno. hihi, se tam budeme vzdycky o tyden mijet. :-N
Ahoj holky tak jsme v pátek byli v caru ale na výsledky jsme si nevolali manžel si chce zavolat na spermio sám v pondělí :-N já jedu ve čtvrtek na ultrazvuk,tj. 12.6. 🙂
Málem jsem na ten ultrazvuk musela k Daňkovi ale sestřička byla tak hodná že šla za doktorkou a ty i když operuje mě objednala.
Je zajímavé že má vždycky volno Daněk :-N
Přede mnou šlo 5 ženských na embryotransfer.
Málem jsem na ten ultrazvuk musela k Daňkovi ale sestřička byla tak hodná že šla za doktorkou a ty i když operuje mě objednala.
Je zajímavé že má vždycky volno Daněk :-N
Přede mnou šlo 5 ženských na embryotransfer.
tak jsem zpatky. no teda jako moc me nepotesili.. k hormonalnimu profilu mi nic nerekli, bo ho nekde ztratili.. tak snad ho do priste najdou.. na utz nic videt nebylo, bud jsem mela ovu o vikendu nebo vubec. pristi utery tam jdu znovu na krev. pry aby zjistili, jestli ovu byla.. a to spermio mame tak spatny, ze sance na prirozene otehu je miziva. pristi mesic budu zobat clostil a pak nas ceka jedno IUI a pak uz asi rovnou IVF.
jo a lavaz, potkala jsem tam tveho oblibence! 😉 😃 😃 a gratuluju ke spermiu!! x-)
jo a lavaz, potkala jsem tam tveho oblibence! 😉 😃 😃 a gratuluju ke spermiu!! x-)
ja jsem dneska 13DC.. normalne mam ovuli 14-15DC, ale minuly mesic jsem ji mela 12DC. ale ta sestri me nechtela na driv objednat, ze pry ona to musi vedet lip.. :-N
no to nevim, jak to ztratili.. ale doufam, ze to taky brzo najdou! ja nesnasim brani krve.. a abych tam kvuli nim litala dvakrat za mesic, to se mi moc nechceee.. :-N ]-(
no to nevim, jak to ztratili.. ale doufam, ze to taky brzo najdou! ja nesnasim brani krve.. a abych tam kvuli nim litala dvakrat za mesic, to se mi moc nechceee.. :-N ]-(
kukuruk!
tak s kym jsem se tam mijela dneska? 😃 😃 😃
hihi, jsem zvedava, kde zasantroci ty me krevni testy dneska.. blbnul jim pocitac, netiskla jim tiskarna a tak nemohli vytlacit etikety na zkumafky s krvi.. takze predpokladam, ze tu moji zkumafku spletou s tou od slecny, co byla prede mnou (vypadalo to u ni na nechtene tehu, byla tam kvuli HCG).
lavaz, ve ct. na tebe budu myslet!
tak s kym jsem se tam mijela dneska? 😃 😃 😃
hihi, jsem zvedava, kde zasantroci ty me krevni testy dneska.. blbnul jim pocitac, netiskla jim tiskarna a tak nemohli vytlacit etikety na zkumafky s krvi.. takze predpokladam, ze tu moji zkumafku spletou s tou od slecny, co byla prede mnou (vypadalo to u ni na nechtene tehu, byla tam kvuli HCG).
lavaz, ve ct. na tebe budu myslet!
ahoj holky, je lavaz jdeš taky zítra? já jdu od 1 na genetiku a ve dvě s výsledkama k primářce. Jejda copak ti zjistili?
Koukám, že jsi z Kutnohorska, já před svatbou, kterou jsem měla mimochodem ve Vlašáku jako ty bydlela v Čáslavi. 😃 Držím ti pěsti a třeba se tam potkáme.
Terez a co ty, jak to s tebou vypadá?
Koukám, že jsi z Kutnohorska, já před svatbou, kterou jsem měla mimochodem ve Vlašáku jako ty bydlela v Čáslavi. 😃 Držím ti pěsti a třeba se tam potkáme.
Terez a co ty, jak to s tebou vypadá?
ahojte holky!
lavaz, ja nevim.. ja tam byla jen na krvi, takze se vysledky dozvim az na pristim utz.. od 3DC mam brat clostil a teda nepochopila jsem, jestli to IUI planuje uz v cervenci nebo v srpnu. ale asi hnedle v cervenci. ja tam jsem vzdycky tak vybrkana, ze se zapomenu na vsecko zeptat.. 😞
lavaz, ja nevim.. ja tam byla jen na krvi, takze se vysledky dozvim az na pristim utz.. od 3DC mam brat clostil a teda nepochopila jsem, jestli to IUI planuje uz v cervenci nebo v srpnu. ale asi hnedle v cervenci. ja tam jsem vzdycky tak vybrkana, ze se zapomenu na vsecko zeptat.. 😞
Začni psát odpověď...

Odešli