Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
iriel a je to opravdu cysta? 😉 mně tenkrát dr. lovasová řekla, že nemůžeme jít do druhého ivf, protože mám cystu a ono prd, byla to naše beruška 🙂 tím ti nechci dávat plané naděje, ale jen, že vyčkej času. Já byla tenkrát taky zoufalá. Žádost neschválená, cysta na vaječníku a nakonec to dopadlo lépe, než jsem si mohla představit!!!
evak: ve ct (pristi tyden) myslim ze to je 11 DC. Jo ja netvrdim ze neni zkuseny..., ale proste me nesedi (delal me uz jednou IUI a 2 krat ET a nesedel me) Ja jsme chtela jit ve stredu, ale to uz meli plno.. ☹
kive: hysteroskopie 😉
mně taky nesedí inza, ale na druhou stranu co, budeš v narkóze, takže ho nebudeš vnímat 😀 a pak ti jen přinese zprávu, takže....
evak99...ahojky, to vypadá, jako by jsi napsala, že ti nesedí Inza....hi,hi....
Kive, taky na to koukám 😀 😀
evak: jj ja vim, ale znas to podvedomi....jinka dneska uz mam odcviceno ale slo to tezko 😉
evak - je to urcite cysta. Mm nema spermie, jsou znicene chemoterapii, takze opravdu ne, zazraky tohoto typu se nedeji.
Ahoj holky tak já jsem objednaná na endokrinologii až na konec června ☹ ,je to teda k nám na Kladno k mudr. Rosovi,prý je to kapacita na Kladně,je to endokrinolog a internista,kladenské holky určitě vědí. No to si počkám teda. Ještě ale zavolám mudr Chodové na kterou jsem dostala kontakt v gennetu jestli by mě nevzala dřív 😨 Ach jooo........ Jinak Dark jak to vypadá s tebou?? Moc držím palce,ještě jsem vás nečetla tak nevím co je nového ,jen to dopíšu a jdu na to. tak zatím papa.
holky, si mou těhu demenci nedobírejte. 😉 inza ví, jak to myslím 😀 🙂
inza: vím, že těžký, ale už to máš za sebou. Já už zase vypila ten hnusnej maliníkovej čaj, taky si ho radši dělám ráno, abych už pak odpol jen žvejkala to lněný semínko 🙂 chápu, podvědomí blbý, ale říkej si, že to je standardní zákrok a to mu určo půjde dobře! 😉
iriel: aha ☹ 😢 tak to je mi líto.
ahojky, jechulko...a proč vlastně musí být ta endokrinologie...co tam se hledá? něco se štítnou žlázou?
kive76 kvůli tomu vysokému prolaktinu,asi řeší a léčí všechny hormony 😅
evak: jj ja to pred tim pochopila dobre 😀 . No ja piju kontryhelovej caj a taky nic moc. Lepsi si odbejt hnusne veci rano. Jo proste to beru ze vysla na nej rada. Tam to dela totiz jenom nekdo a moje dr mela v tu stredu uz plno. 😉 No proste to bude on. Je pravda ze teda nesedi ani manzovi. Jinak netvrdim ze je spatny, ale s nim nam to proste nevychazi.... 😉
Holkyyy, tak jsem nevydržela a zkusila zavolat . . . . . výsledky jsou v pořádkůůůů, mám radost 😅
vveru:no tak to je super....že je vše o.k.....mám radost i za tebe 🙂
Kive, děkuju moc 😉
vveru strasne mooooc gratuluju 🙂
jechulko cekam na pristi pondeli, kdy budu testovat...
Ahoj jechulko,zkus si zavolat doktorce Chodové,mě na ní dali také doporučení v Gennetu,objednala mě ihned do týdne,pacienty Gennetu bere přednostně. 😉 A je moc milá.Já jsem taky z kladenského okresu,jezdím tam z metra Stodůlky 225 autubusem na zastávku Bazovského a tam je to 100m hned od zastávky v poliklinice.Já měla tsh 22 a po třech měsících se mi to normalizovalo skoro už,takže není na co čekat.Také jsem uvažovala o Rosovi a jsem nakonec ráda,že jsem šla k ní. 🙂
Dark, děkuju 😉 Myslím na Tebe, přála bych Ti aby to dopadlo 🙂
vveru taky dekuju...
Vveru, no tak paráááda 😉 Gratuluju k dobrým výsledkům!
Tak já na Tebe teda čekám s MS 😅 Zatím furt nic...
Deni, čekej . . . půjdeme do toho spolu 😉 Ono se řiká, že čím jí víc chceš, tak tím víc si dává na čas 😠
Vveru, no jo, i když jsem se snažila na to nemyslet, tak podvědomí neovlivním.
Doufám, že už nejsem v přechodu 😀 To bych se pak načekala 😀
denni a je mozne, ze ms nedojde a budes tehu?
Dark, Deni nemá vejcovody, takže to asi nee.
denni promin, ja si uz nic nepamatuju...
Jo jo, Vveru to napsala za mě 🙂
Zázraky se dějou, ale né zas tak velký 😀
Dark žádný promiň, mně se to tu taky někdy motá, je tu hodně holek 🙂
To máte jedno, já v tom mám taky pěknej chaos 😀
denni a jeste jak clovek chodi na vic diskuzi... ale stejne to byla netaktni otazka...

Iriel, ach joo, tak ta cysta mě mrzí ☹ Tak snad proběhne cyklus a po MS zmizí a začneš hned další měsíc.
To už jsi několikátá, kdo to má odložený, myslím třetí v poslední době 😒
Vveru, jenže já cítím podbřišek už pátej den a jako furt nic, no ale ona dojde, prostě jiná možnost není 🙂
To bude ok ty výsledky, když to zatím vypadá všechno dobře, nebooj 😉
Já už předoperační odevzdala v pátek v Gennetu.
Iriel, ještě s těma doktorkama, já nemůžu sloužit, já jsem pokaždý byla jen u paní doktorky Brandejský a tam jsem absolutně bez výhrad.