Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
dark: máš pravdu 🙂 díky. no jo Tobě až v pondělí...já to pořád pletu ty termíny... 🙂
majcam: hele s vekem jsem na tom podobne a nestalo se me ze by foliky byly prazdne. POsledne z 9 bylo 9 vajuch. Takze klid. Nejaka uroda se najde urcite
plasice: neboj autoskola bude v pohode
evak: proste nejak, mala ven musis a ona si rekne sama jak bude chtit. Proste je to zivy tvorř a uz v takto mladem veku se rozhoduje sama a nepotrebuje k tomu "blbe" rady dospelych 😀 😀
evak: ja az ve ctrvrtek. Zitra jdu akorat na jeden pohovor 😝
Ahoj holky!
Majcam, Plasice, z těch prázdnách folíků mám taky strach 😖
Denis, držím palečky!
inza: to máš pravdu, rozhodne se sama!. tak zítra taky budu držet pěsti na pohovor!...vidíš, jak je to se mnou děsný, už ani nevím, který den je 🙂 😀 já myslela, že zítra už je čtvrtek! 😉
evak: v poho ja to mam taky nejak zprehazene. Musim koukat do diare co mam na kdy napsane ....
inza: 😀 já taky 😀
holky, nereste prazdne foliky, Zbytecne se nervite. Ano, stat se to muze, ale je to asi vyjimecny stav. Takze nestahovat gate, brod je daleko 😀 .
Evi, Ty se nam drzim v jednom kuse, sikulko ? A jak je ?
Vveru, holka, ja si zaboha nemuzu vzpomenout ani na jednu odpoved....Vim, ze jsem to tu nekde psala (to jak je pojmenoval), zkusim dohledat. Na jmeno embryologa jsem se divala na web Gennetu a nic mi to nerikalo. Holky byl to takovej celkem mladej tmavej chlap, tak kolem 40 - 45 - nevite nekdo ?
Jinak Vojtan ma 4,150 kg a 53 cm. Akorat jak je vedro, tak basti kazdou hodinu. JJ, mlikarna na nozickach 😀 .
Nanny, to nevadí, já jsem líná to hledat, myslela jsem si, že by se to hodilo 😀 Malému dej za mě pusinku 😉
vveru, ja to zkusim najit 😀 vyridim malemu pusinku
nanny kazdou hodinu? ty jo to by se mi nechtelo, neni to nejak casto?
nanny: to musí být pro Tebe záhul, ale zase co, od toho jsi tam, abys mu dodávala živinky 🙂 😀 hlavně, že mu chutná a roste! 😉 no jo já se držím. je mi celkem fajn, dík. jen když dýl chodím, tak trochu otýkají ty nožky, což je nepříjemný, a taky si přijdu jak balon, ale jinak nic... 🙂 jen si přeju, aby už to bylo 😀
evi tak ty uz to mas za par 😉
Evi, to je normalni stav - vsechno co popisujes. Neboj, za par tydnu si budes prat aby sla zase na chvili dovntir 😀 . Ono to vedro ted musi byt pro Tebe pekelne, ja jezdim s malym ven jen tak do 10 a pak po pate. Jinak by se mi v kocaru asi uvaril. Opatruj se a preju aby to uz moc dlouho netrvalo. A aby to probehlo bez problemu.
nanny: díky moc. no přesně, myslím, že i pro miminka to musí být teď těžké, ale co je, červen, tak se s tím musí počítat 🙂 já jsem ráda, že je hezky a teplo, ale jen je to trochu složitější. 🙂 manžel je na mě moc hodnej, ale já si přijdu jak děsně ufuněná tlusťoška 😀 jo a taky si myslím, že si po pár dnech s beruškou budu říkat, jééé to byla pohodička, když jsem si seděla v křesílku, hladila bříško a četla si 🙂 😀 ale to je asi normální 😉
Teda my jsme toho nakecali, už jsem na stránce 410, jsem taky prdlouš 😀
Tak jsem byla 100 stránek zpátky a nic jsem nenašla . . .
vveru, ja jsem nekde na 270
vveru, ale povidal neco o rychlicich nebo tak....ze se za 3 dny dostali do posledniho stadia vhodneho pro transfer, normalne to trva 5 dni...pohledame a az se mi tu ukaze muz, tak se ho poptam
Prosimtě Nany, na to se vyprdni, máš jiné, hezčí starosti 😉
Ahoj holky!
Uff, jsem doma, to bylo cestování po Praze v tom vedru 😠
Gennet má nově udělaný webový stránky, teď jsem to zjistila 🙂
A neblbněte s těma prázdnýma folíkama, to mě ani nenapadlo, že se to může stát. No tak já jsem nervák velkej, ale tímhle už se dorazit nenechám 😀
UTZ dopadl asi celkem OK. Dr. Feldmár je skvělej, velkej sympaťák a moooc milej 😉
Ve čtvrtek jedu znova na UTZ, tentokrát k nějakýmu dr. z Liberce, bude tam zaskakovat, ostatní doktoři nestíhaj.
Mám prej línej levej vaječník, tam toho moc nebylo, ale pravej prý celkem v pořádku, tak doufám, že se ještě něco vytvoří.
OPU bude buď v sobotu nebo spíš až v pondělí.
dennisa: ten dr z LB se jmenuje myslim Landsfel. Me prijde jako velkej sympatak. Tadyv PR je ccadnou do mesice. MM nej byl a prvni konzultaci ni a byla s ni fakt srnnda a vsechno nam suúper vystlil
dennisa: oprava je to dr Landfeld. Ten sem vzdy totiz z LB jezdil. Tak pokud neudelali zmenu...
Ahojky hholky!!!
Dennis, super--kdyby to nebylo na OPU, tak by to nenačasoval ani na to pondělí a do soboty času dost 🙂 ..takže klid 😉 .
evak--vydrž!! už se to blíží a na to léto je to skvělý...že se dá být venku i večer, když je přes den pařák a pořád je teplo, tak už aby to bylo....ty kotníky jsou nepříjemný a kolikrát ani nožky nahoře nepomůžou, teď už je to jen o tom to vydržet 🙂 ..
Inzo, jo jo, je to Landfeld, teď koukám na lístek, co mi napsala sestřička 🙂
Tak paráda, že je taky fajn, mám ráda fajn doktory 😀
No já tomu moc nerozumím, ale vpravo mám celkem 5 a jsou kolem 12mm. Ale dr. říkal, že to se mění ze dne na den.
Nell, taky jsem si říkala, že kdyby to bylo extra blbý, že by asi nemluvil o OPU 🙂
Nell, tak jak???
Denis, tak super ne?! Mě příjde, že dělají to OPU nějak brzo, kolikátej to máš Ty den? Myslela jsem si, že to je až kolem toho 14. DC 😖
Denis, a jak ty léky???
Vveru, v sobotu bych byla 11. den, ale on právě říkal, že spíš až pondělí a to budu 13.den.
Vveru, mně vlastně chybí jen jedna dávka a on říkal, že se uvidí ve čtvrtek, to bude poslední den píchání a píchám až večer, takže podle UTZ mi to buď dodají nebo ani nebude potřeba.

evi me az v pondeli, ale jestli se bude chtit male na svet tak, spis budeme drzet pesti my tobe 😀 tak ji ver, ze to pujde normalne a ono to normalne pujde 😉 sama si to psala, ze musis svemu telu trochu verit 😀