icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

nell1
8. čer 2010

vveru--už jsem ti to psala a moc děkuju 🙂 ..No, je to nějak brzo, ale když jsou folíky připravený, tak proč ne? Tak, ajk to máš napsaný v tom protokolu, veru, tak to bude jen orientační, já se pokusím najít graf, kde je tenhle stimulační protokol a tam to vychází na OPU kolem 12DC. a to možná i s rezervou.

vveru
8. čer 2010

Prosimtě Deni, já v tom mám docela guláš 😖 Ty teda pícháš ve čtvrtek poslední a pak už se nic nepíchá???

dennisa
8. čer 2010

On mi dneska vytiskl zas novej protokol, sice ho nezměnil, ale můžou s tím hýbat, není to závazný. Záleží na těch UTZ jak se to vyvíjí.

inza
8. čer 2010

hele me OPU delali taky 11 den

nell1
8. čer 2010

Denni----přesně tak, to by o OPU nemluvil vůbec. Ale bylo by to lepší asi později...ikdyž, když to bude jak má být, tak na co čekat. To aby už manžel pomalu abstinoval 🙂 ..

dennisa
8. čer 2010

Vveru, sama v tom mám už nějak guláš 😀
Ale ano, ve čtvrtek večer mám píchat poslední injekci + Cetrotide.
Na UTZ jedu dopoledne, takže tam se uvidí. Mám píchat 150 IU a já na ten den mám jen 75IU, takže bych buď píchla tuhle menší dávku nebo mi zbytek dodají.
Kolik toho chybí Tobě?

vveru
8. čer 2010

Holky, a jak je to teda s tou mezerou s injekcema, to se před OPU už nepíchá???

vveru
8. čer 2010

Denis, chybí mi 300 IU Gonalu a 1x Cetrotide, pokud mi teda ty dávky nezmění.

dennisa
8. čer 2010

Nell, no jo, to už abych manželovi řekla, ať se šetří na odběr 😀
Tak uvidíme, kdy to bude, radši bych asi až v pondělí.
A kdy se pak píchá ten Pregnyl? Ty vado, už v tom solidně plavu, nic nevím, mám zmatek 😀

dennisa
8. čer 2010

Vveru, hned zítra se na to ptej. Ona Ti to určitě dobře vysvětlí 😉
Fakt záleží, jak dopadne UTZ.

nannynka
8. čer 2010

vveru: jestli si pamatuju dobre, tak jsem si posledni stimulacni pichala v nedeli a v pondeli pregnyl. Ve stredu bylo OPU. Takze nejaka pauza tam je. Podivam se Ti primo do protokolu a napisu.

nell1
8. čer 2010

Dennis--něco jsem ti poslala, mrkni na to 😉 ...jinak ten Cetrotide se dává až když jsou folíky dostatečně zralý a velký, aby předčasně nepraskly, takže buď v klidu a zítra veu!!!!

nannynka
8. čer 2010

Jinak jsem rada, ze se MUDr.Feldmar libi a ze je stejnej jako byl v Motole. Usmevavy slunicko, ktery rozdava pozitivni energii 😉 . Me tehdy hodne moc pomohl.

vveru
8. čer 2010

Teda to jsou nervy 😕

Nell, jukla jsem na to.

nell1
8. čer 2010

holky---Pregnyl se píchá zhruba 48 hod.před OPU..záleží, v jakým stavu jsou folíky...ale většinou je to zpravidla ty dva dny.

dennisa
8. čer 2010

Nell, děkuju, zajímavý grafy 😉

Nanny, opravdu super doktor, pořád se smál, omlouval se, jestli mě UTZ nebolí, nakonec popřál hodně štěstí, fakt super přístup 😉

nell1
8. čer 2010

vveru--no tam jim to vychází na 14DC, ale je to s rezervou, je to + - ... 🙂 záleží fakt na tý odpovědi..

dennisa
8. čer 2010

Nell a ten Pregnyl si taky píchnu sama doma?

evak99
8. čer 2010

jojo denniso, nebo s tím můžeš jít na pohotovost, kdyby ses bála! ale jestli pícháte perem, tak už pregnyl dáte. jste zkušení! oni ti dr. přesně řeknou v kolik hodin a kdy si ten pregnyl máš píchnout! 😉

nell1
8. čer 2010

Dennis--ten Pregnyl se píchá prej na pohotovosti, je im a je to 10 000!!!!!čož jsou dvě ampulky..mrkni do IP a je to zase ten odstaveček úplně dole 🙂 ..

nell1
8. čer 2010

Jo a OPU tam tedy píší za 34-36hod.po Pregnylu..a četla jsem to ve více článcích, tak to asi tak bude..snad 😖 ..

nell1
8. čer 2010

evak--no o, vidíš, jsi zkušená..tak to jsem nevěděla..

dennis---ten Pregnyl ale dost štípe, od manžela to ale bude v pohodě, horší by bylo, kdybys to do ssebe musela dostat sama, to jde hůř 🙂 ..

dennisa
8. čer 2010

Děkuju holky, jste zlatý!
Člověk v tom plave a nic neví, tak jsem ráda, že tu jsou takový rádkyně 😉 🙂

Perem nepícháme, mám normální injekce, ale manžel je šikovnej, tak by snad zvládl i ten Pregnyl.

vveru
8. čer 2010

Vždyť jsme holky šikovný, spolu to dáme nějak dohromady, taky pak musíme jít v jejich šlépějích, že Evi???
No holky teda já nevím, manžel mi to chtěl píchat a když jsem viděla jak těma jeho něžnejma ručkama šermuje kolem mě, tak jsem si to píchla radší sama 😅

dennisa
8. čer 2010

Vveru, to jsi dobrá, já bych se sama nepíchla. Ještě že manžel se k tomu tak hrnul nebo by jsme snad ztroskotali na blbých injekcích 😅

vveru
8. čer 2010

Denis, mě ubližovat sama sobě neva, ale někomu jinému bych to asi nepíchla 😕 . Jako puberták jsem si probíchal uši na další naušnice, pak to po mě chtěla kamarádka a to ucho jsem jí prostě nepropíchla.

nell1
8. čer 2010

😀 🙂 🙂 jste dobrý...výborně veru 🙂
dennis, za ten Pregnyl ho nebudeš mít ráda 😀 ..

vveru
8. čer 2010

Nell 😀

nell1
8. čer 2010

vveru--uvidíš sama 😀 ..ale ne, dá se to vydržet, když se to píchá pomaloučku, tak je to úplně v pohodě 🙂 ..hlavně, že budou miminka 🙂 .

vveru
8. čer 2010

Hlavně aby byli 😔