Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😃
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😃

•
3. črc 2010Inza: 😃 😃 😃 ,tak to je dobrý teda 😃 ,ty jo ten spray bych potřebovala místo těch injekcí,na co ti doktoři nepřijdou 😃
0
Ahojky berušky zdravím, tak jsem noc strávila v nemocnici. Včera pohyby zase nic moc, skoro vůbec,jednu chvíli jsem měla pocit, že se něco stalo.Že mám v břiše tak děsný klid. Muž mě odvezl do nemocnice. UZ byl v pořádku,ale Teriška měla nízkou srdeční frekvenci. Tak si nás tam nechali, že kdyby to klesalo, tak hned rozjedou porod.Co 2 hodiny nás chodili poslouchat. Ale v noci už to bylo dobré, tak nás dopol pustili domů. musím hodně pít a nelést moc na slunce. Pravda, že jsem se před tím dvě odpoledne vyvalovala na sluníčku. tak sedíme na terase v chládku.Neskutečně se bavím. Můj otec a můj chlap vyrábí botník. Pat a Mat jsou proti nim břídilové. 😃 😃
Inzuško..koukni do alba..myslím,že to tam je napsaný vše..jinak se ti ve čtvrtek kouknu doma do protokolu.Tak v albíčku to je. Jmenuje se to druhý pokus.1DC-8.1.-OPU bylo 16DC. ET bylo 21 DC.
😉
Inzuško..koukni do alba..myslím,že to tam je napsaný vše..jinak se ti ve čtvrtek kouknu doma do protokolu.Tak v albíčku to je. Jmenuje se to druhý pokus.1DC-8.1.-OPU bylo 16DC. ET bylo 21 DC.
😉
ter zatim v pohode, ani na to moc nemyslim, jen ve ctyri rano kdyz jsem sla uz druhy den za sebou na zachod jsem si rikala, jestli to muze byt miminko, ale spis to bude tim zvysenym prisunem tekutin, ted v tech parnech
pets tak hezky odpocivej, kamaradce jeste radili, kdyz neciti pohyby z hluboka dychat, ze jde k mimcu mene kysliku, ale nevim, jestli je to i tvuj pripad...
dneska jsem si zase uzivala synovce, bylo to fajn...
pets tak hezky odpocivej, kamaradce jeste radili, kdyz neciti pohyby z hluboka dychat, ze jde k mimcu mene kysliku, ale nevim, jestli je to i tvuj pripad...
dneska jsem si zase uzivala synovce, bylo to fajn...
Dobré dopoledne...nevíte holky,asi Inza,jak zjistím,kolik mám v peru dávky? Mám gonal 900 IU, třikrát jsem si píchla 262,5 a předtim jednou 37 pro kontrolu,dnes si mám píchnout 225,mám se řídit podle svého výpočtu? Nemůžu to na peru nějak najít ]-( ,kolik zbývá dávky...Děkuji moc... 😉
Dark,Anlek: Už jsem na to přišla,ve cvakátku je viditelné číslo 75 a to by měl být i zbytek a i podle výpočtu to tak sedí..., né že bych na tom nějak šetřila,ale je mi to líto vyhodit,a podle protokolu mi to nevychází,mám méně gonalu,než mám předepsáno,takže si tam dnes natlačím zbytek a hned použiju druhé pero,aby to dohromady dělalo těch 225, takže 2 injekce ]-( ,stále jsem si na ně nezvykla,a je mi potom na omdlení,ale to už vydržim...,vždyť si to píchaj malé děti na cukrovku,tak to taky musim dát.... 8-(
inza dekuju, protoze budu muset byt od 26.7. v praci tak pocitam, jestli mi vyjde aspon par dni neschopenky po OPU a ET, i kdyz se to zatim samozrejme neda urcit, ale pokud nejsem tehotna tak by mi to v idealnim pripade mohlo dobre vyjit 😃 no takze mi to spis moc dobre nevyjde a budu muset jit hned po OPU do prace a po ET taky...
Začni psát odpověď...

Odešli