icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

inza
19. črc 2010

dark: ctvrtek je zachvili to utece jak voda

darkwitch
19. črc 2010

inza to jo to je hned 🙂 hlavne, aby pak uteklo tech ctrnact dni po ET 🙂 a aby to dopadlo dobre 🙂

inza
19. črc 2010

dark: neboj to urcite dopadne. Za tyden budes mit uz bobisky v domecku 😀 😀

cibka
19. črc 2010

holky to je stejne zazrak co jakmile se rozjede stimulka tak to je pak fofr 😉

majcam
20. črc 2010

Dobré ráno,jak se cítíte stimulky ,čekatelky,prostě všichni? 😉

darkwitch
20. črc 2010

cibka u me to byl fofr celkove 😀
dobre rano

inza
20. črc 2010

dobre rano

majcam: ja vcelku dobre. co ty?

petrita83
20. črc 2010

😀 výborně 😀 nebýt ,,milého dopisu,, z ČS a.s...vrrr..ale nesmim a nebudu se tím přeci rozčilovat 😀

majcam
20. črc 2010

@inza dobře,až se bojim toho,jestli jsem ho nevypudila,během týdne bych měla dostat mrchu,ale tu mi asi ultroš zbrzdí,co? A ty teda máš nakonec 2 mrazáčky?

petrita83
20. črc 2010

@majcam tak to se asi všechny bojíme stejně 😨 ..mě utroš zatim nikdy mrchu nezbrzdil, ale je fat že jsem ho nikdy nebrala 5ks denně.

majcam
20. črc 2010

@petrita83 mě právě že po inseminaci,a to jsem brala dva,a pak jsem ho vysadila a rozjelo se to..,a jak ti je?

cibka
20. črc 2010

dobré ranko
tak dnes máme uterý tak ještě 4x do prace a pak dovča hurá 😉 a pak začne stimulka už se těsim

darkwitch
20. črc 2010

tak uz chapu, ze jste se tesily na OPU, zacinam nesnaset podpatky 🙂

darkwitch
20. črc 2010

a neschopenku mi daji pri OPU? kaslu na praci budu doma, vypsali dalsi termin kurzu a ja ho stiham 😀

petrita83
20. črc 2010

@majcam no dobře, někdy mě trochu píchá břicho, ale dneska třeba nic.pořád doufám, že tam jsou a pěkně se zabydlujou 😀 a taky odpočítávám..už jen 8dní 😀 a co ty? pořád s inza - držíte, že nebudete testovat?a rozhodne až krev? zatím to mám takto taky v plánu..ale kdo ví jestli vydržim a taky mrcha nesmí přijít 🤐

petrita83
20. črc 2010

@darkwitch já neschopenku nemám..celou dobu makčim 😠

majcam
20. črc 2010

@darkwitch ano napíšou ti jí v sesterně a k tomu osmihodinové vycházky... 😉

petrita83
20. črc 2010

@majcam luxusní, záávidim...ikdyž bych se doma si ukousala nudou a v tomhle vedru se asi i upekla 😀

inza
20. črc 2010

majcam: no prave taky se bojim zda uz smudla nevysel ven. Nakonec nanuky nemame ☹ .

dark: kdyz si o ni reknes tak ti ji napisou

cibka
20. črc 2010

petrita a byla jsi doma spon nějakou dobu po et nebo si sla hned do prace

majcam
20. črc 2010

@petrita83 no já dnes taky nic,včera mě jakoby píchalo v podbříšku,jako když mi rostli folíci,tak že bych třeba měla druhou ovulku... 😠 ,s tím testem ještě nevim,ale asi ne 😉

petrita83
20. črc 2010

@inza nemáte?? jak to? 😖 tak to jsem na tom všechny stejně 😕 ale protože tohle vyjde, tak to ani nevadí, ne? 😀

inza
20. črc 2010

@petrita83: ja jsem teda stale presvedcena ze testit nebudu. Zatim em to nepustilo. S tim bruchem to mame stejne. Nekdy me taky picha a vcera odpo pak vubec nic. Tak doufam ze se "pepikove" zabydlujou 😀

inza
20. črc 2010

s tema vychazkama to zase neni tak jasne ze napisou osm hodin. Myslim ze podle zakona muzou napsat zatim pouze 4, ale zalezi jaka tam bude sestra

majcam
20. črc 2010

@inza jakto..?,ty jo to mi je líto ☹ ☹ ☹

inza
20. črc 2010

@petrita83: nejak se jim nechtelo pry snad mnozit ci co. Abych pravdu rekla tak jsem se po tom ani nepidila. Asi bych to rekla tak ze se jim v kultivacnim mediu nelibilo. Embyolog jeste rikal ze mozna dve zamrazi,ale ze bude vedet az v nedeli. Podle toho ze v pondeli nevolali tak predpoklad ze nezamrazili

petrita83
20. črc 2010

@inza ,pepíkové,,jsou určitě šikovní a taky zůstanou tam kde maj 😀 já byla včera přesvědčená na 100% dneska mě to trochu hlodalo, jestli to vydržim..ale bude to napínavé..hlavně aby to nezkazila mrcha.

majcam
20. črc 2010

@inza tak to nevim,mě to psala ta s těma krátkýma hnědýma vlasama 😒

inza
20. črc 2010

@petrita83: doufam ze sikovni jsou. Ja jsem zatim rozhodnuta netestit. Bud to prekazi mrcha a nebo pak bude krev. Jo a pokud zustanou tak budou mit pracovni nazev pepikove podle pana embryologa 😀 😀

@majcam: ja kdyz mela neschopenku prvne tak me bez problemu napsaly 6 hod. vychazek a podruhe uz jenom 4 a kdyz jsem se bavila tak rikaly ze vic nemuzou. Teda nevim zda se treba nejak nemenil zakon ted posledni cca 3 mesice

inza
20. črc 2010

jdem se se psem vencit nez zacne byt jeste vetsi vedro 😝