Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
inza nenapinam, oni napinali me 🙂 mame 7 embryjek, doufam, ze se budou drzet...
a muzu vam rict, ze od ta hodina od osmi do deviti byla fakt dlouha, sem se bala jit ina zachod, aby nahodou nevolali...
holky ted jsem slyšela..že umělé oplodnění se může dělat jen u vdaných žen? je to tak? my spolu jen žijem..
@petap: no řikala, že by se nemělo otěhotnět, tak jsem to vzala jako fakt a nepátrala jsem proč... Stejně to bude divný, chránit se proti otěhotnění, když dva a půl roku otěhotnět nemůžu 🙂 Za tři týdny jdu na kontrolní krev, tak jsem zvědavá, jestli se prolaktin hne. Jaký jsi měla dávkování? Já mám 1 tabletu týdne.
@kive: díky, počasí má být pěkně naprd - déšť a zima. Ale s tim nenadělám.
@inza: no to chápu, já mám zatím jen 6 cviků opakovat 5x (a postupně přidávat počet opakování) a stejně se mi nechce 🙂 Navíc mám pocit, že to dělám úplně jinak než mi ukazovala a ani za nic nejsem schopná ovládat ty správný svaly 🙂
petaloudi: hezky si užij svatbu, ať to proběhne v pohodě a vy máte na tenhle den jen ty nejkrásnější vzpomínky 😉
petaloudi: Jéje..tak i to zítra pěkně užijte 🙂 🙂 Asi proto, že když ještě není Prolaktin snížen, tak se mimi neudrží...ty co i s vysokým Prolaktinem ovulují a otěhotní, tak se to většinou neudrží ☹ Já brala 2x 1/2tablety týdně a teď beru 1/2 týdně. Na odběry jdu na začátku září, tak jsem zvědavá jestli mi ho už úplně vysadí 🙂
dark: Tak to je super..7 bojovníčlů 🙂
Inza, Majcam..já jsem taky napnutá jak kšandy 🙂
dark:pekne stastne cislo.jasne ze vydrzi.jo to znam cekani na telefon.druhy den volaly pak jeste pozdeji a treti den az kolem pul desate.proste ja nosila mobil porad s sebou a to je u me co rici,ja ho jinak porad zapominam.
Petap:tak budes muset vydrzet jako pet.s.fakt kvuli testu do mesta nepojedu🙂.proste budes napnuta jak ksandy🙂
petaloudi:taky me prislo ze cvicim uplne jinak nez me rikala a svaly co mam zapojovat nezapojuji,ale to se podda a pak to pujde samo.uzijte si vas den zitra
Inza: JJ je jasné, že se nepotáhneš do města 🙂...však já si na ty tvoje // počkám 😀
holky dekuju
petaloudi at mate krasnou svatbicku 🙂 a pocasim si ji nenech zkazit, nam taky lilo, strasne a stejne to byl nejkrasnejsi den 😉 ti bude prset stesti 😉
majcam:no dneska chladna a destiva proste pocasi na ho....Tak akorat bejt zalezlej v baraku s rodicema 😀 . Neboj "pepan" urcite drzi jak lev. U me zatim taky mozna drzi. Mrcha zatim nekde na cestach a doufam ze tam zustane nejmene jeste 9 mesicu 😀
@inza to doufám..řikám si že se zavrtávaj a dělají si pohodlí 😀 😀 ale jsou to trochu nervy..mrcha má dorazit v ne.nebo po..tak snad někde zabloudí na 9měs....
Ale řekněte proč by se jim u nás v domečku nelíbilo???nic Vás nenapadá?mě taky ne..tak se jim tam určo líbí 😀 😀 a zůstávaj tam 😀
@inza já ještě žádný velký křeče neměla 😠
@petrita83 ale, tchána přepadla 40C horečka,a nasedl do auta,že pojede k doktorovi,a než vyjel ze zahrady,tak každá překážka byla jeho 😨 ,samozřejmě,jsme mu řízení auta rozmlouvali a to dost ostře(jak malej kluk), nakonec jsme ho dostali do našeho auta a jeli do nemocnice,nakonec má zápal plic už druhý,ten první měl minulý rok na naší svatbu a letos je to zase skoro ve stejném datumu..,teď už se pousmívám,jak to do všeho boural,ale v tu chvíli jsem myslela, že se nervama snad roztrhnu 😠 snad už to bude dobrý.. 😉
@majcam no tak hlavně, že už je to lepší..to je teda síla..jsou to blázni..já to znám..bohužel náš děda neposlouchal vůbec...no ale teď už to bude dobré, v nemocnici ho dají dohromady..tak vydechni a usmívej se..o pepík ase nestrachuj ten si určitě ničeho nevšim 😀 prostě si tam hoví a je hodnej 😀

@petaloudi ahojky, tak v sobotu svatbička a pak dovolená., to se máš ..přeji at se sobota vydaří, a máte pěkné počasíčko 🙂