Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@ajriska Dneska mi dr. řikala datum, odkdy mají stop stav, že nesmí začít nikoho stimulovat... Ale protože já to stihnu, nějak mi to vypadlo. Ale bylo to nějak v listopadu... Kvůli vánočnímu volnu, aby někomu nevyšel odběr vajíček nebo transfer na tu dobu. Takže pokud chcete IVF ještě letos, je nejvyšší čas 🙂
se nedivim, jsme na tom byly vsechny stejne
@cibka Feldmára jsem měla párkrát u minulýho IVF a dělal mi OPU. Moc sympatickej, příjemnej, fajn!
@petaloudi já zrovna stimuluju Gonalem. Mně teda Brandejská tvrdí, že pero vs.injekce je to samý. Při 1.IVF jsem měla Fostimon, ale že se ta stimulace nepovedla, tak jsem chtěla změnu a dala mi Gonal.
Zatím jsme platili 5 000,-. Uvidím, jestli budeme ještě potřebovat.
@inza OK, pokud mi Gonal zbyde, přenechám 😉 Ale až budu skončit se stimulkou, připomeň se, mám hlavu děravou 😅
@ajriska já minule taky dopadla blbě s Fostimonem, málo folíků a malý 😒
To jsi mladá, já jsem plus 10 😝
Ještě k tomu peru Gonalu, koukám na krabičku a je tam cena 2 311,- a je to 900 IU. To je pro doplnění infa 🙂
Dočítám postupně, tak to plácám pátý přes devátý 😀
Díky moc všem
ja jsem kupovala 2x900 IU a taky jsem mela druhou davku levnejsi nez prvni 😀
i kdyz nekdy se i tech par stovek hodi...
5200,-
ja myslim, ze tam je stitek s cenoou od pojistovny i bez pojistovny...

@petrita83 Já nevííím 🙂 Jsem byla celá rozrušená z toho, jak jsem si v hlavě srovnávala na co všechno se nesmím zapomenout zeptat 😀 No ale tak pravděpodobně jsem to já byla, protože jsem tam seděla před její ordinací jediná.