Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Mandre, kde jsi to nasla o Kacce? Kdybys ji potkala, ze moooooc gratuluju!
@mandrerozbolavena byt nemuzu, protoze 21 jdu na celkovou mobilizaci. 😀. Pry too uz muzu tak uvidime 😉
@inza 😀 😀 já se pak taky objednám k tý tvojí....abych mohla srovnat 😅 . Mně řekla sestřička, že Dr. mi toho 19. řekne, které cviky můžu cvičit 🙂 ...máš to ultra naplánovaný - nic nenajdou 😀 ...já relaxuju 😀 ...já byla docela ráda, že už našli, protože ta nejistota mně vadí daleko víc 😠
dobrý večer vám všem konečně jsem se prokousala až sem,to je hrozný den jsem tu nebyla a nemůžu se dostat na konec 😅 ani nevím na co vše jem chtěla reagovat,snad jen my jsme v GENNETU od 2/10 mame 7letého chlapečka(jeho první dny,rok nebyli vůbec vesele-6týdnů v nem. a ted stále kontroly)když měl asi 2 roky chtěli jsme další mimčo,ale nedařilo se,ale nějak jsme to neřešili až před 2 lety jsem potratila a pak mě moje gyn. poslala na genetiku a tak se u nás rozjel kolotoč doktorů,různá vyšetření a po roce ortel otěhotnět pouze s IVF s PGD.A tak to GENNET jistí. No nic holky jdu mrknout na telku a pak honem na kutě páč ráno musím do práce,jo a můj manža jede odevzdat poklady zítra,snad to zvládne,že bych mu nabalila ponožku?? 😉 😉 DOBROU NOC a testovatelky vydržte potom budete mít vellllllkoooooooou radost 🙂 🙂 🙂
Dobré ránko, dneska ještě všichni chrupajoooo 😕 😕
Dobré ráno!
No já před chvílí vylezla z pelechu 😅
Včera mi manžel píchnul Pregnyl, tak dneska máme nepíchací den konečně 😀
krasné rano
Dobré ráno holčiny...taky jsem teď vstávala 😉 ,no jo to jsou ty nepracující 😉
a ještě provokujete 😠 😠 😠 vrrrr
Jj taky jsem holky strašně zvědavá... 😲 ,já když byla po ETu,tak jsem se bála i zatlačit na záchodě 😉
Jo chtěla jsem se holky zeptat,jestli má někdo zakloněnou dělohu..?
ahoj holky ja jsem teda vstavala az ted, ale me prijel ve tri v noci manzel, tak jsem potrebovala tu pauzu dospat a nvic se mi tak krasne lezelo kdyz jsem ho zase mela u sebe 😉
@petrita83 no už kdysi mi to řikal můj gyndr.,a teď to mám i ve zprávě z nemocnice,prý to má každá pátá žena, tak jen jestli to není nějaký problém.. 😒 Mi gyndr řikal,když jsme se snažili,tak prý máme sexovat zezadu...,tak mě napadlo, jestli mě to tak neměli udělat i při minulých inseminacích..,ale to je asi blbost co..?

jo ono se to nezdá ale utíká to jako blázen ☹