Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
😎 se picnu, tak že pátek padá..mrcha si chodí prostě jak chce, třeba i o týden dřív..to je takovááá potvora,!!!! 😖 😠 😠
Týjo, vy teda dneska zase jedete....zvlášť teda majcam má dneska zase den 😀
@mandre já to tak měla skoro po každý LSK, mrcha přišla vždycky tak během 5 dnů, ať mě operovali jakýkoliv DC. Ptala jsem se na to a prý je to po LSK hodně častý, takže v pohodě.
@inza držím palce a ať je všechno OK 😉
@petrita83 no to je teda fakt bestie 😒
Dobré ráno holky... 😉 ..nene nevstávala jsem až teď,jen manža má týden odpolední,tak okupuje net..
@inza doufám,že ti došla ode mě ta IP,a s tím příštím týdnem jak to máš nabité,tak opatrně,bude tě to ještě bolet.. dneska jsem se v noci probudila na břichu a ještě to bolí,teda hlavně pupík... a ze začátku jsem ležela s pokrčenýma nohama,přišlo mi,že se to napíná a bylo to nepříjemný...
@petrita83: asi by me manza odvez, ale si myslim ze neni potreba. Busem to je cca 25 min a kousek pesky. A sportovni tasku co mam s vecma jsem stejne zvykla nosit z drivejsich sportovnich aktivit.. 😀. Ja nevim kdy se kde nastupuje, podle me to je v kazde nemocnici jine. Ja cca myslim pred 15 lety mela nastup do 16 hod ci tak nejak, ale to bylo s kolenem.
@darkwitch,@cibka: diky
Mejte se pomalu balim a budu vyrazet smer Homolka
Ahoj holky,
@inza tak přeju hodně štěstí, pak nám musíš vše povyprávět
Holky, čtu o tom Gynexu, to by mi mohlo pomoci, já totiž nemám ten plodný hlen..nikdy... mám spíše sucho a krémovitý hlen a možná malinko vodnatý při ovulaci...ale bílek a natahovací nikdy...
Nemáte i jiné tipy? Pila jsem maliník jeden cyklus, ale to bylo asi málo, bude tpo asi spíš dlouhodobé...
Mám ještě jeden cyklus před IVF, tak bych zkusila něco

@dennisa jo a taky se přikláním k zvalentova,OPU mi dělala Lovásová a byla velmi příjemná i sme se zasmáli,měla jsem divné otázky! 😀 😀