Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😃
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😃
@betox:jo toho ze jdu zitra cca kolem 10pry jako druha🙂alespon nebudu rano tak dlouho cekat.jinak pri odchodu nafasuju antibiotika na to kliste🙂 a pak si mam dojit na krev na potvrzeni ci vyvraceni boreliozy,ale ani z krve to pry neni prukaze co rikal dr.jo a maj tu strasne sympaticky doktory hlavne jeden mladsi spinavej blondak🙂
@inza tý jo už v sobotu domu..,mě se pak nakonec ani moc domu nechtělo,to sladké nicnedělání a spánek je pěkně nakažlivé..tak snad to ta borelka nebude,držím pěsti,ať už to máš za sebou... a je dobrý,že jdeš z rána,já byla až třetí a myslela jsem,že chcípnu žízní a hlady..
Tak jsem nakoupila vitamíny a od zítřka to do sebe budem prát...
Tak jsem nakoupila vitamíny a od zítřka to do sebe budem prát...
Ahoj holky!
Tak moje dnešní skóre při OPU - 18 folíků a z nich odebráno 15 vajíček, jupíííííííííííí :-N
Jen mě doktorka straší hyperstimulačbím syndromem, tak snad to bude v cajku!
Celej den jsem prospala, celkem mě bolí břicho. Ale jsem ráda, že to dopadlo takhle.
Mám hodně pít a jíst hodně bílkovin, poraďte.....manžel mi nakoupil jogurty, tvaroh, sýry....v čem je ještě hodně bílkovin???
Tak moje dnešní skóre při OPU - 18 folíků a z nich odebráno 15 vajíček, jupíííííííííííí :-N
Jen mě doktorka straší hyperstimulačbím syndromem, tak snad to bude v cajku!
Celej den jsem prospala, celkem mě bolí břicho. Ale jsem ráda, že to dopadlo takhle.
Mám hodně pít a jíst hodně bílkovin, poraďte.....manžel mi nakoupil jogurty, tvaroh, sýry....v čem je ještě hodně bílkovin???
Začni psát odpověď...

Odešli
Ted tu je sranda maji tu pozarni cviceni🙂