Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
A teď mi volali z Gennetu,že tam mám recept na listovku,no a já si včera koupila tu Femibion,tak nechápu,proč mi Buk řikala,že jedině ta Femibion je pro mě,že už je vštěpená nebo co,a že můj organismus podle výsledku té mutace si ji neumí vštěpit a tudíž žádná jiná listovka pro mě není vhodná... 😒 Anebo jsem to zase blbě pochopila a vyložila jsem si to do své řeči,no nic budu ty holky pěkně střídat ať nežárlej.. 😲
@petrita83 nevim jestli je tahle na předpis,co vím,tak holky dostávaj na předpis od zentivy,no ale mohla jsem si to vzít ve středu,když jsem tam byla 😒 ale dnes už tam nepoletím,ať si na mě pěkně počkaj taky budu dělat fóry.. 😔
@mandre jej ty ses měla,na mě čekal pytlík piškotů a 2 přesnídávky,vždycky když jsem si vzala piškot,tak za mnou přiběhl pes a tvářil se co mu to jako žeru,že to jsou jeho pamlsky.. 😉
...aha teď mě napadlo,jestli ten pytlík piškotů nebyl opravdu pro psa a já měla nárok jen na ty přesnídávky.. 🙂
@petrita83 to se musí nacvičovat hned od začátku 😀 😀 😀 to Vám ani nebudu říkat, co mi manža koupil k narozeninám 😀 😀 ...no zlatoušek 😅
s tou listovkou..asi napsala tu od Zentivy...já koukala předtím na ten Femibion taky, zase tam do toho nasr... jód, a to mi zase říkala endokrinoložka, že nemám organizmus zatěžovat jódem, že až v těhu...tak si vyberte, jedno jóó, druhý zas néé.
@majcam Jak pises s tou listovkou - ja brala nejakou na predpis. V trombocentru jsem se ptala na Femibion a oni rikali, ze dobry, ale ja potrebovala jeste dalsi vitaminy (jod - ten co byl ve Femibionu byl endokrinolozce malo), tak jsem brala jine tehuvitaminy a listovku na predpis (tu mi dali i po porodu). No a ted jsem na Elevitu a jodu. Dokud budu kojit....
Vy jste dneska tak skvele naladene damy, tak mi poradte - v pondeli mame osme vyroci svatby a nevim co muzikovi poridit. On mi porad opakuje, ze nejvetsi darek dostal 14.5. a ze druhy darek je, ze uz do Gennetu nemusi chodit odevzdavat material 😉. Kdyz ja bych mu nejak chtela podekovat ze to vsechno uzasne zvladl.
@majcam no prosim tě, koupil mi naušnice z bílého zlata s bílým kamenem...ladil mi to k zásnubnímu prstýnku, co mi koupil před 2 lety, a sehnal to úplně přesně. 😀
@nannynka to je těžký, záleží, co má rád....mému dělá radost hlavně jídlo 😀 , pak CD s kytarovou muzikou a kytary (tu si prý pořídí až na důchod 😀 😀 ) Já budu kupovat asi nějaký turbo sluchátka na uši (k vánocům), k nar. dostal bílý zlatý řetízek.
listovka - učinila jsem dnes jeden objev...asi si objednám z USA pouze tu naštěpenou samostatně (u nás není na trhu vůbec)...musím to prozkoumat, my jsme tady asi 100let za opicema...asi si četla ode mě to ohledně jódu 🙂 ...já mám akorát ty protilátky proti ŠŽ, takže nic zatim neberu, akorát nemám ten jód brát...ale zase na MTHFR mám mít taky tu naštěpenou listovku 😀 😀 ...takže tak. V tom Femibionu je 150 jódu a já mám mít max. 100/den.
Ahoj holky.
Se nám dneska posr....Windows a manžel celej den seděl u PC, všechno se muselo přeinstalovat.
Jsem chytala absťáky po netu 😀
Co tady novýho? Inza už to má za sebou? A nikdo zatím netestoval? 😉
Ráno mi volali z Gennetu, tak se nám jich oplodnilo 8 a zatím se vyvíjej dobře. Zítra ráno další telefonát, tak doufám, že jich moc neodpadne. Ale ve finále jde hlavně o kvalitu a ne o kvantitu, tak uvidíme.
@majcam no není právě, to je klasická listovka, ale je to mega dávka 10mg/1tbl. a beru 1 denně, že by se mohlo něco vstřebat. 😠 😀 ...jinak na genetice o štěpené - neštěpené neříkali vůbec nic, prostě listovka 😀 Firma Merck si to tady s tim Femibionem dobře obšancovala, a ta cena je taky mimo mísu 😀 😀
@nannynka no to je těžký,ale já vždycky zaboduju DVD nějakého koncertu( U2, Depešáci atd.),ještě mě napadli takové ty poukazy buď na nějakou masáž,nebo adrenalin,ale to je taky otázka...my dostali k svatbě takovouto poukázku a bohužel jsme to nevyužili..,ale někoho to třeba potěší... 😉
teda vy jste toho stihly nakecat.tak ja sla na radu v 10:15a na pokoji zpatka jsem byla v 11:45.zadna jipka nebyla.myslim ale ze jak me budili hned za salem tak jsem jim tam neco odlozila🙂co me delali zatim nevim.dokonce jsem dostala uz i veceri teda vyvar-obarvena voda a umelohmotnou kasi.takze jsem dala trochu vavaru akonec.jo jinak mam stale na sobe krasne apartni puncosky🙂dokonce tu maji na piti stavu s vodou a samo i caj.
Preji pekny vecer
tak nakonec me to rekl pan primar(hrozne sympaticky)pri vecerni vizite.nic nesli vse je jak ma byt.ptal se pak jestli chci domu v sobotu a nebo nedeli.tak pujdu na 90procent dneska.jinak pak vcera k veceru me bylo jak po poradni kocovine,zaludek na vode.tak jsem si nechala dat neco proti zvraceni a noc v pohode.jsemudelala caru pres rozpocet asi manzovi ze jdu dneska domu🙂
Jo jinak preji dobre ranko

@majcam už aby to bylo...že by 25kg nahoře 😀